Coduri placute frana, de Oltcit...
![]() ![]() ![]() |
Coduri placute frana, de Oltcit...
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Incearca sa intrebi pe forumul Olcit, cred ca ai mai multe sanse sa afli...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
ia o placuta actuala in buzunar, tu sau prietenul ala al tau si faceti comparatie cu ce gasiti in magazin ca asa dupa cod nu ai nici o sansa...
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In magazin are de BMW-uri, Audi, VW si alte "masini", n-am cu ce sa compar. Nu aduce decat rar si pe comanda de masini d-astea autohtone. Ma gandeam ca dupa cod poa' sa-mi aduca de la vreun producator d-asta mai mare ceva compatibil.
In orice caz a gasit cu chiu cu vai de fata, dar la preturi de preturi, adica unele la 100 de lei si altele la 60. Daca nu m-a trimis sa le "umplu" la un mester care se ocupa cu d-astea, daca s-o mai ocupa. Probabil ca rezultatu' final nu e stralucit, dar tinand cont ca e masina condusa de bunicu' amicului meu, doar cativa kilometri pe saptamana, nu cred ca e stres. Daca mai are cineva alte idei, nu va sfiiti sa le spuneti. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
www.oltcit.ro
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
nu se poate sa nu se poata adapta cumva de la vreo alta marca de masina
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cauta pentru Citroen.
La Ferodo ii dai cautare dupa Citroen Axel (Oltcitul frantuzesc) si vezi vizual ce se potriveste (ai si dimensiunile placutelor si poza lor) http://www.fmecat.eu/index.asp La Bosch ii dai cautare dupa Citroen Oltcit, dar vad ca n-au placute de frana, au numai distributie, bujii etc. http://www.bosch.com.ro/products/car_equip/index.htm Cu codul Ferodo poti sa gasesti prin incrucisare orice alta marca Spor |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ia vezi, te ajuta cu ceva chestia asta?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:28 |