[VAND]CAMASA GIRBAUD NOUA, Adusa pe comanda de pe eastbay
![]() ![]() ![]() |
[VAND]CAMASA GIRBAUD NOUA, Adusa pe comanda de pe eastbay
Sudsemnatu |
![]()
|
||
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|||
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Chief eu sunt ocupat pina duminica seara.Daca ne vedem luni si imi vine o iau, eu port masuri mari sunt scund dar lat.Nu ma deranjeaza daca imi vine lunga.
Ce zici? |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sefule..cum vrei !
numai ca e cam lunga ...adica e lunga si de mine care am 1.86... dar daca zici ca esti lat...iti vine asa in spate..numai ca e lunga. Nu stiu ce s-a intamplat..de obicei nu am avut probleme cu masurile..dar la marca asta chiar mi-am luat teapa . Si am comandat L ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Man nus kiar pitic ,am 1,76 (fata de tine sunt mai scund) dar vezi sunt plecat si ma intorc duminica.Fiind destul de solid (vezi avatar) eu zic ca daca imi intra umerii si bratele in ea si ma pot misca e a mea.
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
ok...atunci tinem legatura si ne intalnim !
iti dau pe pm si un id de mess |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:00 |