Frâna de mână, ceva s-a rupt
![]() ![]() ![]() |
Frâna de mână, ceva s-a rupt
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Ehe...amicul meu cu Ambition nu mai are masca aia de plastic de vreo luna...a picat in interior...cum.. nu stiu. iar acum se vede mecanismul
![]() Cand l-am intrebat cum a reusit mi-a zis ca asa e la Dacia totul pe fata sa vada oamenii cum functioneaza masina ![]() Cocoasa e o simpla masca dupa parerea mea. Si cred ca topicul nu e o problema tehnica. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cocoasa aia n-are nici un rol. E de efect. Daca o rupi, iti intra mizerie pe acolo si o scoti greu. Asa ca mai bine incearca s-o lipesti cu ceva.
Ciudat este, cum ai reusit sa o rupi. Eu la SLZ de 19 luni, n-am reusit. |
--------------------
x
x
- x
|
|
dacian20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 December 04 ![]() |
si eu am patit tot asa si am mai vazut la inca vreo 3 loganuri aceiasi problema
|
--------------------
dacia
logan 1.4 laureat
- lgn xxx
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Cocoasa aia e doar o masca care acopera un surub, ce sare tare in ochi atunci cind frina de mina e trasa. La ultimele loganuri iesite din fabrica nu am vazut sa o mai puna. La mine este si joaca in toate directiile din prima zi....oricum acopera minunea de surub! Nu se intimpla nik daca o dai jos.
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Lămurit. Mulțam tuturor. În ceea ce mă privește cred că topicul poate fi închis.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ok. Done!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:54 |