Noul Symbol, zvonurile sustin ca e dacie, eu nu cred
![]() ![]() ![]() |
Noul Symbol, zvonurile sustin ca e dacie, eu nu cred
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
spatele si luneta sunt bine camuflate... deci nu stim cum arata. Insa, daca le-au camuflat asa bine, e posibil sa fie si schimbarile cele mai mari acolo.
Oricum, forma usii spate si nervura de la aripa fata indica symbol. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Iata ce spun nemtii :
"Üppig getarnt versucht sich Dacias neue Mittelklasse-Limousine durch den rumänischen Verkehr zu schleichen." Deci: "noua limuzina din clasa medie, de la Dacia, tarandu-se prin traficul din Romania". Si nu stiu daca n-au dreptate, ca pe camionul ala din spatele masinii camuflate, se vede un tricolor plus o teava de gaz cum numai pe la noi vezi. ![]() Graphic1.jpg ( Size: 164.75k ) Number of downloads: 468 This post has been edited by Amedeus: 11 Jun 2008, 20:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar de ce numarul masinii si in reclama Renault scrisul ii "bruiat"?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 11 Jun 2008, 21:05) Si nu stiu daca n-au dreptate, ca pe camionul ala din spatele masinii camuflate, se vede un tricolor plus o teava de gaz cum numai pe la noi vezi. ![]() Sau la turcaleti ![]() Totusi masina asta are dimensiunile unui Renault Megane - sa fie oare aceeasi strategie adoptata de Fiat cu Linea? Din platforma unei masini de clasa mica au scos un sedan compact. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alfred @ 11 Jun 2008, 17:46) Poate intre timp DFA, saracul, va reveni la fiecare a doua postare cu mesajul sau clar de mai sus. Poate il aude, il vede, il intelege cineva. Ca zice de bine omu'! Asta se stia inca din februarie, de cand a aparut documentul ala de la renault. Atunci, nu ca as vrea sa ma laud (aiurea ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e vorba de sandero sedan
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
este noul clio symbol
|
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Jun 2008, 22:23) Asta se stia inca din februarie, de cand a aparut documentul ala de la renault. Atunci, nu ca as vrea sa ma laud (aiurea ![]() Klaus, am reperat si eu atunci documentul si ti-am fost recunoscator, chiar daca intre timp am uitat unde sa gasesc ”originalul”. Il sustineam pe DFA pentru ca l-a mentionat din nou cand era nevoie de o asemenea confirmare. Oricum, informatia din ”docoment” e suficient de clara cat sa nu lase prea multe dubii asupra subiectului din fotografii. Si nu te lauzi aiurea, uneori e nevoie sa mai tragi lumea de maneca. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Am auzit si eu zvonuri despre un nou symbol (acum nu stiu daca va mai fi clio symbol sau doar symbol) de acum ceva timp dar poate era referire la clio estate.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Citind anterior topic-ul "un nou Logan in 2010", sau ceva de genul acesta, parca pozele din acela cu cele de aici mi se par similare. Nu zic bine? Ia mai uitati-va o data. Ori e Logan, ori e Symbol. "Tradare, tradare, da' s-o stim si noi"
![]() This post has been edited by Bullix: 12 Jun 2008, 06:06 |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
mici detalii........
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Daca locul Symbolului ar fi luat de noul Logan .....
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu ar avea nici un interes sa faca asta.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Stimabililor, din fotografii se vede, cu ochiul liber, faptul ca este vorba de cvasicunoscutul Renault Clio Symbol, pe care il stim cu totii, asupra caruia s-a abatut al nu stiu-catelea face lift. Se poate observa, forma geamurilor laterale, puternic rotunjite la colturi, linia de jos a geamurilor, ce se continua spre fata si se "pierde"... intr-un far de tip Sandero. La toate astea, se adauga "celebra" linie "cocoshata" a pavilionului. Nu este vorba de Dacia Sandero Sedan (ar fi o tampenie, exista Loganul) si nu este un Symbol derivat din ClioIII. Si sunt, aproape sigur, ca fotografiile sunt facute in Turcia. Intr-una din poze, se vede o reclama la mobilier de bucatarie, reclama pe care am vazut-o pe la posturile TV turcesti...
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, e Turcia...
Si cred ca Renault-ul doreste sa indeparteze titulatura symbol (la fel cu s-a intamplat si cu Clio) de pe acest model, incercand o noua "identitate" - Renault Sedan. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Fara suparare, dar daca ar fi ca in desenul de mai sus ar fi mai urata decat inainte.
Probabil ca modificarile sunt mai ample, si nu cred ca implica si prezenta gemuletului ala in locul montantului masiv. Nu e caracteristic pt renault in ultima vreme. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa impac si capra si varza, de ce nu poate fi un model Dacia, care pe unele piete sa fie Renault, inlocuitor al Symbolului si, eventual, Megane Sedan?
![]() Cum Logan e si Renault Logan si Nissan Aprio, de ce nu poate fi inca un model pe care Renault sa-l puna sub 2/3 marci? |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Pentru că e timpul (toamna lui 2008) pentru un face-lift al lui Symbol, pentru că Dacia își are deja sedanul ei (care e mai ieftin, cu un segment de clienți un pic diferit de cei ai Symbol-ului), pentru că Symbol-ul nu va fi niciodată un înlocuitor al lui Megane, cele 2 fac parte din clase diferite, cu un public țintă diferit și prețuri diferite.
Mărcile diferite (Renault/Nissan) sub care se comercializează Dacia Logan e o nevoie impusă de câteva piețe mai particulare, puține la număr și care nu impune o generalizare și în mod invers (Renault Symbol să fie comercializat ca Dacia Symbol sau Nissan Symbol, de exemplu). |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Totul e corect.Dar pentru clientul roman care tinteste o masina de 7mii si isi fura de la gura inca 4-5 mii pentru o masina mai scumpa... nu cred ca-i prea valabil.
Eu cunosc oameni care de la Oltcit au sarit la Opel Vectra.De la dacia 1310 la C4.Nu-si permiteau costurile unei berline si cautau masina de 10.000.Sau nu-si cumpara nici macar apa plata ca au rata la Opel Astra. Romanului i se rupe de diferentierile de clasa, de sectoare.Masina e singurul lucru cu care isi pot exprima statutul social. Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine. Daca vecinul are Logan el sigur isi va lua Symbol.Chiar daca Loganul i-ar raspunde mai bine nevoilor. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Alfred |
![]()
|
@loganfan2008
E un vis. Si, da, e geam. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
OK DFA, fie, nu o sa fie si Dacie, DAR totusi are 4,50 m... or Symbolul are 4,25... cresterea e prea mare sa fie doar o evolutie a Symbolului.
La motantii fata am zis si eu automat ca seamana cu Symbol. Lungimea masinii din imaginile postate nu se "pupa" cu Symbolul si nici latimea... asa ca, pana la proba contrarie, nu voi crede ca este viitorul Symbol ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 17 Jun 2008, 15:31 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
E symbol precis. Trebe si turcii sa produca ceva altfel ar muri de foame. Singura parte nasoala e ca se va scump si asta. Dar macar dispare un concurent apropiat al sandelului prin repozitionarea in clasa si pret a symbolului. Is curios daca vor face ca Skoda, si sa pastreze vechiul clio symbol o vreme.
|
--------------------
------
------
------
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si preturile vor creste cu mult? macar un zvon daca s-a auzit ceva...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Hmmm, spatele ala nu seamana cu M1 sedan?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cica Megane 3 nu avea Sedan. Si atunci sa fie oare acesta un inlocuitor pentru Megane 2 Sedan?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca o sa arate ca in pozele de mai sus, din punctul meu de vedere e urat!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
Alfred, apropo de visul tau:
- ne poti confirma ca noul Symbol va imprumuta acele bandouri cromate de la Loganul restilizat? - are ceva "imprumutat" de la Rio? This post has been edited by loganfan2008: 17 Jun 2008, 23:16 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Alfred |
![]()
|
Va avea crom si pe bot si pe fund (suficient de mare in spate cat sa ii linisteasca pe Loganisti).
Iar cu Rio nu gasesc decat doua asemanari: grila inferioara lunga cat o zi de post si nu din trei bucati cum e la actualul Symbol; in spate forma stopurilor este intrucatva apropiata, doar ca la noul Symbol blocurile sunt ceva mai inguste, ca sa fie decupajul portbagajului mai mare. Altfel, capacul portbagajului e ceva mai bombat la Renault si exista un decupaj inferior pe unde sa iti intromisionezi mana ca sa deschizi capacul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:18 |