Stergatoare cu manivela
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare cu manivela
maxx |
![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
axxa424 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(maxx @ 2 Jan 2005, 21:51) tataia imi povestea ca pe prima masina pe care-a condus-o, un camion Steagu nu avea stergatoare si scoatea mana pe geam si dadea el c-un stergator... ![]() poate aici o sa ajungem... bine tataia mai mi-a povestit si altele, cum ar fi faptul ca nu avea bancheta(pt ca era cea mai jaf masina de acolo) si statea pe UN SNOP DE COCENI ![]() ![]() ![]() ![]() Dar a uitat "tataie" să-ți spună că existau buloane pr capotă pentru prins mitraliera... Era vorba totuși de o defecțiune aiurea la Logan... This post has been edited by axxa424: 2 Jan 2005, 23:15 |
-------------------- |
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
bai baiatule (sau fetito) nu stiu cat de aiurea e defectiunea asta pt tine...
P.S. vezi ca yo nu aberez... daca e cineva pe forum care sa fi prins asa ceva iti poate confirma ca stergatoare nu aveau motoras, ci un dispozitiv de care invarteai, miscai ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
confirm, primele ims-uri aveau stergatoare cu actionare manuala...
hai sa stam on-topic! |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
poate ne spui si care-i topicul sau de unde a aterizat el!
(moderatorul) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Aberatiile au inceput la ceva problema tehnica Logan. Se poate abera in continuare AICI.
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Si eu am actionare manuala la stergatorul de luneta! Pe frigul asta mi-e lene sa caut unde am firul de plus intrerupt. Asa ca la drum lung trebuie sa iau un voluntar in spate ca sa dea la manivela.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
maxx |
![]()
|
cate bonus-uri primesti de la moderatorii...
coooool ![]() alooo ce credeti ca o sa mai posteze lumea aici ??? de ce ati facut topic-ul ??? stergeti dracu' prostia asta de topic...daca posteaza omu' 2 msg off-topic, gata ii faceti topic, DOAMNE... ce disciplina... BAH !!! la topic-ul meu cu "viteza maxima cu LOGAN" sunt 10-20 de msg aiurea cu radare si marje de eroare...si vad ca n-ati mai facut topic ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Maxx, are dreptate, nu mai fecati topicuri din offtopicuri.
Stergeti-le pur si simplu. Corect, domnu Maxx, atunci n-o sa mai piscuie nici unu ![]() La cap, dati-le la cap. Aoleu, si eu sint moderator, ia sa ma duc in gradina mea si sa intru cu sapa in topicuri, sa vezi ce-o sa scada baza de mesaje a forumului ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi aduc aminte de tramvaiele din Bucurestiul anilor 70 (cele vechi) - aveau stergatoare cu manivela. Dar cel mai dragut era ca vara, primul geam se scoteasi aveai tramvai decapotabil:) !
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da cum a spus cineva primele M-uri aveau stergatoare manuale(probabil nu ploua mult pe atunci).anu' trecut am vazut insa si la un super yacht stergator manual!i-am facut si o poza!!:)))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:43 |