DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DN1, DN2 și DN7 vor fi pline de radare mobile, în lunile care urmează!

adi_ar
post 15 Jun 2008, 13:25
Post #31

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Ei, nu-i nevoie sa ne incaieram. Oricum o sucim, tot nu iesim bine !
De dat sfaturi este usor dar practica ne omoara.

Intr-o emisiune locala tv. se spunea ca este usor sa faci ordine acolo unde incalcarea legii este o exceptie dar imposibil acolo unde este regula. Din pacate se referea la DN7 Arad-Deva !

Indiferent ce ati spune, eu vad zilnic, din ora in ora, echipaje de politie si salvare alergand spre Lipova-Deva sau spre Timisoara, Nadlac sau mai stiu eu ce directie la accidente si mai stiu ca, din cand in cand, echipaje de la rutier patruleaza cu 80 Km/h formand trenulete in spatele lor si bine fac.

Nimeni nu sustine ca activitatea politiei este desavarsita, ca nu au coruptii lor sau ca nu ar putea aborda si altfel problemele. Este insa greu de ineles de ce, la fiecare discutie pe aceasta tema, concluzia inevitabila este: "mai bine i-ar amenda pe carutasi, sau pe pietoni sau pe babele de pe ulita dar nu pe noi, care mergam "linistiti" cu 140 Km/h.
Aia da activitate, pe ei ! ... pe ei ! ... va spune ceva ?

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristi.r
post 15 Jun 2008, 13:33
Post #32

Membru ... din cand in cand

Group: Members

QUOTE(adi_ar @ 15 Jun 2008, 14:25)
De dat sfaturi este usor dar practica ne omoara.
*

Pai tocmai pe practica vorbeam. Si nu era vorba de "incaierare". Si nici de mers cu 140 la ora. Lucrurile nu pot fi privite intr-o logica binara, alb/negru. Si cat timp primirea unei amenzi constituie o loterie la noi in tara, nu prea am de ce sa-mi schimb parerea.

This post has been edited by cristi.r: 15 Jun 2008, 13:34

--------------------
megane diesel 2006
+
eXtenSion
post 15 Jun 2008, 13:52
Post #33

Membru autentic

Tocmai asta e problema, ca respectatul legii e alb-negru, fara gri. Exista multe legi gri, dar aici e destul de clar.

Iar faptul ca stii drumul nu te ajuta cu nimic daca iti iese o pisica in fata, face unul cu 1310 explozie la roata si iti intra in fata sau iese un copil din sant unde se ascundea samd. Diferenta e ca la 50 la ora nu moare nefericitul si la 100 da. Daca pentru voi e o chestie neglijabila, cu atat mai rau.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
adi_ar
post 15 Jun 2008, 14:00
Post #34

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Cristi, am mai dezbatut probelma asta.
De ce pui problema ca tu sa fi ultimul sanctionat, tu sa fi ultimul care sa se supuna legii (din nou, nu ma refer la tine ca persoana, ia-o generic).
De ce nu putem gandi pozitiv: de ce sa nu fiu eu primul care respecta legea. Ce daca restul o incalca !?!
Stiu, este putin frustrant ! tongue.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
77sky
post 15 Jun 2008, 15:55
Post #35

Membru ocazional

Citeam replicile postului aista si nu m-am putut abtine sa nu scriu...
Sa stabilim un lucru, in primul rand!
Cati dintre voi stiu cu adevarat situatiile reale, cifrele,,,seci?
Uitati aici un Raport, are ceva randuri bune, insa releva trista situatie.
Fiti atenti la gradul de motorizare, comparatie intre Romania si E. de Vest. Noi suntem cu muuult jos. Si totusi,,,accidentele au loc.
Oare chiar negati cu vehementa (ma refer doar la anumite persoane...) faptul ca la noi se circula haotic? Negati faptul ca inca se obtin permisele de conducere "dupa buzunare"? Faceti comparatie intre felul cum se circula in vest si cum e pe la noi. Este vorba de educatia rutiera (care la noi...e dar nu prea e); este teama de amenzile usturatoare. Ca au cai de rulare excelente...asta e o alta poveste, insa...viteza e VITEZA.
A,,,citeam un coleg mai sus,,,vorbea de presiunile la care sunt supusi agentii comerciali.
Am un prieten in aceasta bransa si l-am intrebat care este viteza lui? Si imi da un raspuns care ma lasa masca! "Atunci cand sunt linistit, cand nu ma grabesc,,,merg cu vreo 150-160 km/h; daca ma grabesc,,,cu 180-190!!!") Trageti voi concluziile. ohmy.gif
Politistii sunt disperati, pur si simplu sunt cei care vad realitatea; de aceea trec la masuri punitive. Cei care stiti ce inseamna o lege (in sens juridic) cunoasteti faptul ca fara sanctiune nu exista fermitate, aplicabilitate a acelui act normativ
La noi, legea este ceva,,, acolo. Important este sa o eludezi (ceee,,,eu sunt mai prost?)
Repet,,,sunt foarte multi conducatori auto care habar nu au ce inseamna conduita preventiva, politetea in trafic, sunt oameni pentru care acel cod rutier reprezinta niste cuvinte, citite odata pentru un banal test de permis auto.

NU uitati! Viteza CHIAR ucide! excl.gif

Cele senine si drumuri sigure!

This post has been edited by 77sky: 15 Jun 2008, 15:58

--------------------
_ _ _______________
Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
+
adip
post 15 Jun 2008, 16:34
Post #36

Banned

From: Melbourne, Victoria

Intr-o tara in care legea nu se aplica e usor sa dai vina pe orice: pe patronul care scoate untul din tine fortandu-te sa mergi la blana, pe drumarii care lasa gauri, pe gaborii care stau in boscheti, s.a.m.d.
Si oarecum offtopic: azi am iesit cu niste cunostinte in afara orasului la un soi de picnic. Drumul a constat in marea majoritate intr-o autostrada cu 3 benzi pe sens (plus cea de siguranta). Pe freeway-ul asta limita de viteza este de 100km/h, la fel ca pe marea majoritate a soselelor din Victoria. In toata Australia, la nivel national, limitele de viteza nu depasesc 110km/h decat pe cateva bucati din WA si Northern Territory, unde e max. 130km/h si pe unde se dau aproape exclusiv tiristi.
Imaginati-va cum ne simteam noi pe o sosea ca-n palma. lata de 3 benzi, intr-un Falcon de 4 litri, mergand cu 100km/h, efectiv aveam senzatia ca nu inaintam deloc. Mai ales daca vedeai cum toata lumea mergea cu 100, pe prima banda, si rareori se schimba banda doar pentru a depasi pe cineva care mergea mai incet. Tot comportamentul asta rutier nu e innascut, ci a fost impus cu forta, aplicand legea.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
cristi.r
post 15 Jun 2008, 16:50
Post #37

QUOTE(adi_ar @ 15 Jun 2008, 15:00)
(din nou, nu ma refer la tine ca persoana, ia-o generic).
*

Pai nici n-aveam cum s-o iau personal, atata timp cat eu am un "noroc" teribil din punctul asta de vedere biggrin.gif . Adica din cate sute de drumuri pe care le-am facut pe valea prahovei, o singura data am scapat-o in 90 pe ceas (limita era 70) si pe o portiune de drum absolut libera (conditiile expuse de mine intr-un post anterior) si chiar atunci mi-am luat punctele radmasa.gif . Ce sa mai zic ? Mucles !!!

QUOTE(adi_ar @ 15 Jun 2008, 15:00)
De ce nu putem gandi pozitiv: de ce sa nu fiu eu primul care respecta legea. Ce daca restul o incalca !?!
Stiu, este putin frustrant !  tongue.gif
*

Ba nu e frustrant deloc !!! Si crede-ma ca gandesc "foarte" pozitiv de cand am copil. Iti dau un alt exemplu: unul foarte "suparat" cu o masina foarte "suparata", da flash-uri unuia cu o dacie 1300 care mergea pe banda 2. Ala cu Dacia, probabil nevricos, nu stiu, trage de volan si ma obliga pe mine, care merg pe banda 1, sa incalec trotuarul, in conditiile in care circulam pe un pod. Pentru o clipa m-am gandit ca eu am fost cel care greseste pentru ca am trecut pe banda 1, in loc dau eu flash-uri aluia cu dacia 1300 ohmy.gif Prea multa teorie ? Vezi ? Poate n-are legatura cu radarele, insa este un exemplu prin care nu prea poti sa judeci numai dintr-un punct de vedere.

--------------------
megane diesel 2006
+
CGB
post 15 Jun 2008, 17:40
Post #38

CGB

From: behind

QUOTE(adip @ 15 Jun 2008, 16:34)
Drumul a constat in marea majoritate intr-o autostrada cu 3 benzi pe sens (plus cea de siguranta). Pe freeway-ul asta limita de viteza este de 100km/h, la fel ca pe marea majoritate a soselelor din Victoria.
*

100-110 km/h e excelent. nici nu trebuie mai mult. din pacate in romania nu exista locuri unde sa poti merge constant cu viteza asta ptr perioade lungi de timp. la noi apare un sat, apar neste gropi, mai un radar pitit in boscheti, mai o caruta, mai o turma de oi pe mijlocu drumului...etc. noi nu avem drumuri. asta e problema.
daca am avea cateva autostrazi (sau macar drumuri care sa nu mai treaca prin sate) care sa lege nordul de sud si estul de vest, ar fi excelent. 100 la ora ar fi suficient cat sa ajungi de ex, in 4-5 ore din baia-mare in giurgiu.
cat ia cuiva azi sa ajunga din satu-mare la constanta? 2 zile probabil. ce-ar insemna o autostrada pe distanta asta: pai ar insemna sa pleci dimineata si dupa masa ajungi.

cat ia cuiva sa ajunga azi de la targoviste la gaesti (35 km distanta). pai va zic io: 1 ora. cat ia cuiva sa ajunga de la tgv la ploiesti (45 km). va zic io: 1 ora juma. drumuri pulbere. si culmea e drum national asta (ploiesti-gaesti DN72). si culmea nesimtirii ar fi sa mai puna si radar pe drumurile astea. dupa ce ca rupi masina p-acolo, sa mai iei si amenda.

noroc cu ceausescu c-a facut drumurile pe care mergem acu'. daca ar fi fost dupa astia care ne conduc de 19 ani, am fi mers si acu' pe poteci si drumuri forestiere.

This post has been edited by cristib: 15 Jun 2008, 17:41

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
adip
post 16 Jun 2008, 01:38
Post #39

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(cristib @ 16 Jun 2008, 01:40)
noroc cu ceausescu c-a facut drumurile pe care mergem acu'. daca ar fi fost dupa astia care ne conduc de 19 ani, am fi mers si acu' pe poteci si drumuri forestiere.
Ma, stii ca s-ar putea sa ai dreptate?
Pe de alta parte pot sa fac pariu cu tine ca nici daca Romania ar avea sosele multe si bune romanul nu ar respecta limitele de viteza. Asta-i o utopie in lipsa aplicarii legii.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
puiu82
post 16 Jun 2008, 02:29
Post #40

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

QUOTE(cristi.r @ 15 Jun 2008, 13:24)
Da' ce, iti cad galoanele de pe umeri daca respecti legea si ala din spate iti da flash-uri ? Tu de-asta esti frustrat  smile.gif ?
Hai, ma ... fii serios ! Il lasi sa se duca si gata.
Si inca ceva, sa stii ca nu cei de genul jaf sunt cei mai periculosi. Ala te-a depasit si dus a fost, nu sta la discutie cu tine. De ce? Pentru ca ei, castigandu-si painea din asa ceva, cunosc drumul pe care merg ca pe propriile buzunare. Si nici n-au masini deosebit de puternice. Probabil ca daca n-ai lucrat in vanzari/distributie n-ai de unde sa stii si-i bagi pe toti in aceeasi oala. Pericolul mare vine de la aia teribilisti care mai au si o gagica-n dreapta si care vor sa arate cat sunt ei de potenti cand au sub cur cateva sute de cai putere.
*

@Cristi.r,foarte corect.
Noi,astia cu covrigu'daca n-avem carte,sa mergem relaxati la serviciu cativa km dus-intors,sau doar sambata si duminica sa ne scoatem masina pana la supermarket,ne cerem scuze ca circulam pe aceleasi drumuri cu Domniile Voastre,si va deranjam,dar trebuie sa traim si noi.
Domniile Voastre cand va grabiti,aveti o urgenta,respectati intotdeuna regulile de circulatie? Va rog sa raspundeti sincer.
Cu respect,un detinator de permis(inca nu ma consider sofer),care lucreaza la o firma de curierat.

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
cristi.r
post 16 Jun 2008, 06:05
Post #41

QUOTE(adip @ 15 Jun 2008, 17:34)
Intr-o tara in care legea nu se aplica e usor sa dai vina pe orice: [...]
*

Pai atata timp cat ai motive sa faci asta ... daca ceri perfectiune, parerea mea este ca tu trebuie sa fii primul care trebuie sa fie perfect. Acu' pe bune, referitor la aia cu patronul, chiar crezi ca soferul este atat de inconstient ? Chiar crezi ca el face tot felul de giumbuslucuri ? In cazul in care te vei intalni cu unul d-asta in trafic s-ar putea sa fii surprins cat de corect merge. De ce ? Pentru ca din asta isi castiga painea si riscurile la care se expune sunt mai mari decat la mine sau la tine. Sa stii ca si ala are de platit cel putin o rata din salariu biggrin.gif

QUOTE(adip @ 15 Jun 2008, 17:34)
Tot comportamentul asta rutier nu e innascut, ci a fost impus cu forta, aplicand legea.
*

Ba da, la cei ca tine, de generatia ta este innascut, la cei de dinaintea ta a fost impus cu forta. Asta-i paradoxul biggrin.gif . De-asta noi mai avem mult pana acolo.

Pe de alta parte, trebuie sa recunosc un lucru: spiritul reactionar si smecheria, sunt mult mai prezente la noi decat prin alte parti.

This post has been edited by cristi.r: 16 Jun 2008, 06:16

--------------------
megane diesel 2006
+
Meghitzanul
post 16 Jun 2008, 09:06
Post #42

***** 4 ISOFIX

From: Bucuresti

asta cu radarele mobile si cu politia care patruleaza e fix praf in ochi.. nu vor rezolva mai nimic niciodata cu astfel de solutii

decat sa plateasca 700 de spagari (absolut toti sunt spagari fara nici o exceptie) pt nu stiu ce perioada de timp, care trebuie sa aiba sub fund nu stiu cate sute de masini, mai bine sa faca de banii aia cativa kilometri de autostrada
.. si la anul la fel

pot sa imi puna cate radare vor ei pt ca eu tot cu viteza cu care vreau merg dupa ce am scapat de nu stiu ce coada kilometrica de mers bara la bara.. si pun pariu ca nu ma prinde nici unul (Belltronics rulz)... de 2 ani de zile nu am mai luat nici o amenda iar inainte luam cate doua in jumatate de ora
.. si sa nu vina nici un moralist sa imi zica ca merge cu 50 in localitate si cu 90 in afara pt ca nu il cred

oricum m-am cam resemnat, inainte nu suportam deloc trenul iar de vreo 1 an incoace las' masina in parcare cu rezervorul plin si sunt client fidel CFR

This post has been edited by Meghitzanul: 16 Jun 2008, 09:29

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
undemerg
post 17 Jun 2008, 03:26
Post #43

Fan Logan

" INCREDIBIL.. dar cu cat sa mergi? cu 60? culmea ca numa cu 90-100 si poate mai bine circul prin localitati si multumesc lui Cel de Sus ca de un an de zile n-am lovit o pasare si n-am luat un radar.. si nu-s genu "reisar".. asta mi-e meseria.. sa ajung la.. timp.. sunt enshpe mii de retardati pe strada dar pe aia nu ii vede nimeni
Va inteleg pe unii.. faceti o mie de km/luna si va ganditi la idiotii care incalca regulile de circulatie.. dar ce te faci cand din asta iti castigi existenta? dupa unii ar fi logic sa mergi legal, sa stai la X accidente pana vine politia.. pana fac poze.. pana se scobesc in nas, mai ajungi printr-un loc gen Sebes unde iti f**i nervi si uite asa faci un drum Cluj-Bucuresti si invers sau alt traseu in doua zile..
Suntem pe calea cea buna "

1. Da, merg cu 60.

2. Esti un inconstient fara margini daca tu crezi ca un an este relevant pentru sofat. Am 5 ani si inca ceva de experienta, si inca ma consider incepator.

3. sper ca prin retardati nu te referi la cei care merg cu 60 ca mine, si te incurca pe tine, marele mancator de paine din soferie (personal ti-as da paine mucegaita, proportional cu respectul la volan de care dai dovada).

4. E discutabila treaba, sa stii, pot fi si oameni care fac mai mult de 1000 km pe luna, fara sa-si castige existenta din asta.

5. Imi pare rau pentru tine, daca iti ia 2 zile sa faci Cluj-Bucuresti si inapoi. Asta in postura de "profesionist" care merge cu 90-100 prin localitati. Inseamna ca pierzi mult de tot la alte capitole. Personal am facut acum 3 luni Bucuresti-Cluj si retur in 18 ore mergand strict regulamentar, din care vre-o 4 ore au fost de stationare (prin regulamentar a se intelege acea marja de +10 km/h pe bord, +3-4 km/h in realitate).

6. Da, este logic sa mergi legal si sa opresti la accidente, iar cei pentru care nu e asta logica, sa suporte consecintele. Atunci cand pot fi prinsi. Din pacate mult prea rar.

8. Vrei sa zici ca tu pleci de la locul unui accident, ca tu te grabesti??? Din cate stiu eu, se poate ajunge si la caz penal pt. asa ceva, chiar daca nu e vina ta si nu ai implicare in accident. Poate gresesc aici, nu zic sigur.

Spre binele tau si al celorlalti participanti la trafic, iti urez sa ai bafta si sa nu patesti nimic, dar poate faci un test intr-o zi. incearca sa parcurgi un traseu uzual respectand toate regulile de circulatie si iti garantez ca vei avea o surpriza.

@puiu82 - tot respectul pentru ca esti constient ca nimeni nu e sofer dupa cateva mii de km parcursi. Pe tine te-as ataca direct, ca am avut niste show-uri cu toate firmele de curierat din tara asta, mai ales din cauza soferilor... dar ma abtin.
Sa stii insa ca si atunci cand ma grabesc in proprtie de 99% respect regulile. Ca accelerez mai brusc, ca iau curbe mai spre limita, da, dar fara sa depasesc limita legala si fara sa incurc (sper eu). Merg fara detector de radar, iar daca ma opreste politia pierd mai mult timp decat daca merg normal.

Sper ca nu v-am plictisit, dar sunt total impotriva acestor practici, iar cand le vad la oameni care abia incep sa conduca, timp de 40-50 de ani de-acum incolo, ma sperie foarte tare.

Apropos, acele radare puse la limita localitatii, unde nu-s case, le vad ca pe o metoda de a face pe toata lumea sa inteleaga faptul ca legea trebuie respectata indiferent de absurditatea aparenta a acesteia. Stiu ca in realitate nu e asa, stiu ca sunt puse la ciupeala, dar repetandu-mi varianta mea in cap nu ma mai iau toti dracii cand vad asemenea cazuri smile.gif.

--------------------
Renault Symbol I 2009 1.5DCI 84
+
laurentiu_206
post 17 Jun 2008, 09:38
Post #44

Membru incepator

Imi aduc aminte de drumul Buc-Brasov inainte sa puna camere. Un haos total. Acum e liniste. Progresul eu il vad in cresterea limitarii de viteza de la 50 la 70 in localitati. Ma declar multumit. Un 75 in localitate, 110 afara e ok. Ar trebui sa mareasca pe DN-uri limita de viteza in localitati la un 60 - 70 km/h acolo unde nu e periculos. Limitele astea de viteza exista de 50-60 de ani timp in care masinile au evoluat foarte mult, distantele de franare poate s-au imjumatatit, drumurile sunt mai bune deci conditii ar fi.
Nu merg tare, periculos, ba din contra dar cand fac un drum de genul Buc - Tr. Severin si intru intr-un sat amarat cu 1000 de locuitori PUSTIU in care sunt PE DEPLIN IN SIGURANTA sa merg cu 80 nu mi se pare chiar normal sa stea politistul in boscheti cu radarul, cu intentia vadita de a te insela.
Eu din titlul postului trag o singura concluzie: trebuie sa-mi iau detector cat mai repede. smile.gif

This post has been edited by laurentiu_206: 17 Jun 2008, 09:39

--------------------
Renault Megane 1.5 dci 105CP Privilege 2008 - B-505-SSS
+
catalin_tm81mis
post 17 Jun 2008, 10:07
Post #45

sofer de paie

From: Timisoara

da dar de la 75 in localitate si 110 afara smecherii merg cu +50 pana sa fie in pericol sa piarda permisul. ca deh 100-200 lei dau pe amenzi daca nu ii "apara" detectorul

--------------------
renault megane 2.2 2007 - confort expression
megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
+
strumfuadi
post 17 Jun 2008, 10:28
Post #46

Former Laguna user.

From: B u c u r e s t i

QUOTE(cristi.r @ 15 Jun 2008, 13:24)
Da' ce, iti cad galoanele de pe umeri daca respecti legea si ala din spate iti da flash-uri ? Tu de-asta esti frustrat  smile.gif ?
Hai, ma ... fii serios ! Il lasi sa se duca si gata.

Nu imi cad galoanele, ii dau mu*e, footu'i pe ma'sa de retard.
Miercurea trecuta, pe 11, pe la ora 23:50 mergeam si io legal (60/h) cu motoreta din dotare spre casa pe Baba Novac si, un cretin intrun logan in spate facea spume, faruri, semnale, claxoane.
Pe prima banda erau masini parcate si nu avea cum sa depaseasca si eu nu aveam chef sa ma inghesui pe langa ele ca sa depaseasca mitocanu'. La un moment dat prinde putin spatiu, ma depaseste cu nervi prin dreapta, trece razant (50cm) prin dreapta, trage de volan si se baga in fata si foote o frana pana aproape de oprire. E bine ca am ceva experienta si am intuit ca e in stare de asa ceva, asa ca eram cu mana pe frana de cand a plecat in depasire prin dreapta. In urmatoarea intersectie eu faceam stanga iar el mergea inainte si am prins si verde ca altfel cred ca iesea nasol (ptr el sau ambii) daca prindeam rosu. Nu m'am riscat sa ma bag in urmariri ca eram cu nevasta'mea in spate, ca daca eram singur nu stiu ce faceam.
Asa ca be aware, logan albastru inchis, B-66-V (**), zona Titan. Pe moment am retinut numarul dar dup'aia gandindu'ma la multe variante de scenarii am uitat.. Dar.. nimic nu ramane nepedepsit.. wink.gif

This post has been edited by strumfuadi: 17 Jun 2008, 15:12

--------------------
Honda Civic FN2 2010
+
Bullix
post 18 Jun 2008, 17:10
Post #47

Solnitzar fidel

QUOTE(cristib @ 15 Jun 2008, 17:40)
*

AMIN! sad.gif

--------------------
Dacia / Dacia 1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI 1989 / 2004
Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
+
77sky
post 22 Jun 2008, 13:18
Post #48

Membru ocazional

Mdea,,,si sa ii multumim lui Nea Nicu,,,caci deh! el ne-a facut cea mai mare retea de autostrazi! Daca nu era el si acum am fi fost in epoca de piatra biggrin.gif
Mai sa fie! Chiar nu realizati ca de fapt suntem INAPOI cu muuult fata de altii (pana si fata de cei din fostul "bloc comunist"!)
Off...
Sa nu mai zic de faptul ca tooot DANSUL a decis construirea drumurilor importante prin localitati, in concluzie,,,daca vrei sa parcurgi un anumit traseu,,,trebuie sa ti se dubleze-tripleze timpul de rulaj in comparatie cu eventualitatea unei autostrazi!
Vaaai!!!
Cruda realitate! sad.gif

This post has been edited by 77sky: 22 Jun 2008, 13:20

--------------------
_ _ _______________
Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th June 2025 - 20:15
Forum Renault