statistica ponderata, reputatie / nr. postari
![]() ![]() ![]() |
statistica ponderata, reputatie / nr. postari
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-au nicio relevanta, nici una nici alta... parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
O astfel de clasificare ar incuraja goana dupa posturi.
|
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si-asa se vaneaza reputatie (se da + in unele cazuri numai ca sa se primeasca inapoi), de ce am mai avea nevoie de inca un motiv?
This post has been edited by MuciX: 11 Jun 2008, 21:19 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pe noi nu ne ar interesa!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
hash |
![]()
|
QUOTE(last @ 11 Jun 2008, 22:13) din contra QUOTE(gotty @ 11 Jun 2008, 22:36) nu-i nimic, cu putin ajutor pot sa-mi fac statistica si singur si, hei, era o idee, de ce trebuie sa sari la atac daca nu ai nimic constructiv? This post has been edited by hash: 11 Jun 2008, 21:43 |
--------------------
-
-
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
initial si eu am vrut sa fac asta dar reputatia nu e chiar atat de corecta pe cat ar trebui. clar face o diferentiere intre niste useri care sunt mult pe minus, dar o reputatie de 3000 de ex nu arata neaparat ca posturile sunt valoroase, ci doar ca sunt multe posturi.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
hash |
![]()
|
sunt membri pe-aici ale caror posturi au fost foarte valoroase (pentru mine) in momentul cand mi-am achizitionat trotineta.
voi aveti la indemana in pagina ambele numere, si puteti calcula raportul asta pe loc, in pagina. ar trebui cred considerata si vechimea pe forum, de exemplu calculat un numar de genul (reputatie) / (nr. postari pe an) Ar fi mai aproape de adevar. |
--------------------
-
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(hash @ 11 Jun 2008, 21:42) tu de ce deschizi un topic daca nu ai nimic constructiv? procentul membrilor ale caror posturi sunt 100% utile tinde spre 0. reputatia este foarte mult influentata de 'cercuri de interese"-ca tot e la moda expresia asta.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
E cred ca scopul acestui forum nu este sa facem scoruri.
Daca putem...ajutam! Daca nu stim...invatam! |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
hash |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 11 Jun 2008, 22:57) tu de ce deschizi un topic daca nu ai nimic constructiv? procentul membrilor ale caror posturi sunt 100% utile tinde spre 0. reputatia este foarte mult influentata de 'cercuri de interese"-ca tot e la moda expresia asta.... 1. ca sa o luam stricto-senso: am considerat ideea asta constructiva, de-aia am deschis topic. altfel nu deschideam. 2. de acord cu tine la ambele remarci, de-aia ar trebui ca reputatia aia sa reflecte cumva asta. deocamdata reputatia arata numai cat de palavragiu esti (aici ma includ si pe mine). This post has been edited by hash: 14 Jun 2008, 19:47 |
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Exista deja un top al posterilor, vezi in josul paginii principale, sau du-te la search si ordoneaza descrescator dupa "total posts"
![]() Iar un top dupa reputatie ar incuraja si mai mult traficul, deci ce rost are ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Daca tot e vorba sa contabilizam reputatia, atunci ar fi bine sa poata fiecare sa vizualizeze reputatia oricarui membru, si mai ales pentru ce si de la cine a fost acordata.
Eu nu am gasit aceasta facilitate decat pentru reputatia personala. Interesant ar fi de vazut pentru ce a fost acordata, si daca cel ce a acordat-o a avut un argument asupra acordarii. Asta nu inseamna ca renunt la ideea de la postul nr 10. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer am vazut cum se da reputatie si chiar nu o iau in seama. Cei care se cunosc intre ei isi dau + des si pentru lucruri minore. Odata ce ai intrat intr-un asemenea grup iei plus chiar si pentru o gluma, nu mai conteaza ca e offtopic. Si incet-incet cresti, dai si tu inapoi cresc si prietenii si numarul punctelor acumulate creste exponential.
Dar ca sa fiu oarecum ontopic as avea o propunere. Pe mine ma cam seaca reputatiile negative pentru ca de multe ori nu stiu de ce le-am luat. omul se fereste sa semneze si in consecinta nici nu explica ce nu i-a convenit. Asa ca as propune modificarea sistemului, sa se poata da o explicatie si asta sa nu implice si semnarea. Stiu ca initial asa a fost si unii semnau cu nick-ul altcuiva dar cred ca se poate rezolva prin adaugarea automata la sfarsitul mesajului a textului: "lasat de: zax" in cazul in care e semnat sau "lasat de: anonim" daca nu e semnat. Si cred ca cel mai bine ar fi sa fie doua butoane, "adauga cu semnatura", "adauga fara semnatura" asa incat sa nu existe dubiu ca poate unul s-a semnat in text ca i-a fost mai simplu asa decat sa debifeze casuta aia. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Sincer am vazut cum se da reputatie si chiar nu o iau in seama."
De asta tot dai PM-uri si te plangi cand primesti minus, sau cand primesc altii minus, nu ? Ca nu o iei in seama... ![]() Revenind on topic, eu zic ca reputatia e ok asa cum e ea acum, nu cred ca e nevoie de nicio modificare... Asta e, nu ai ce sa faci sa opresti traficul de reputatie si datul pe ochi frumosi, si sincer, ar avea farmec daca nu ar fi asa ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Offf... iar trebuie sa-ti explic... Hai ca sunt in toane bune si iti mai explic odata desi e clar ca e mult prea greu pentru tine. Nu iau in seama TOTALUL reputatiei, adica ceea ce scrie sub avatar. Asa cum ti-am mai spus de vreo 3 ori cred, o reputatie explicata ma intereseaza, pentru ca aia imi atrage atentia in cazul in care spun prostii. D-aia si cer modificarea sistemului in asa fel incat si cei ce dau cu minus sa-si poata explica gestul, fara frica. Ca sa pricep daca acea reputatie a fost data cu un motiv serios sau doar in genul celor date de tine, pentru eliberarea frustrarilor. Pricepusi? Ca daca nu, roaga-l pe super_robitza sa-ti explice ca sunt sigur ca si el ar fi inteles pana acum, daca citea toate explicatiile mele asa cum ai facut-o tu.
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io de mult ce pretuiesc reputatia asta, ma c*c in ea.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
Stiu, vrei reputatia sa fie perfecta, adica minus sau plus cu explicatie, data pe valoarea postului, nu pe ochi frumosi... Nu e greu, doar ca tu nu-ti dai seama cat de penibili sunt toti astia care se tot plang ca se da reputatie aiurea. Da, se da. Da, se face trafic, treceti peste, e doar un forum si sunt doar ceva cifre...
Nu te mai agita gratuit ca la varsta ta nu e sanatos ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zax |
![]()
|
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
A l e x |
![]()
|
Esti putin off-topic si o dai in atac la persoana, eu incercam doar sa te linistesc. Dar nu e nimic, descarca-te nervos aici, mai bine asa decat sa te duci maine la serviciu si sa-i impusti pe toti
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
io zic sa-l arzi oleaca la reputatie, ca sa nu mai fie offtopic.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pot sa ma plang si eu?
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dau retur cui imi da cu plus.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mica publicitate
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
un retur, mai am 4 pe ziua de azi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
CGB |
![]()
|
care vrea reputatie sa-mi zica. dau si negativa si pozitiva. da' numai la cerere pe pm. ca nu stau sa verific reputatia sa vad care mi-a dat si sa-i dau inapoi.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da mie, ca-ti dau inapoi... ce ne mai complicam cu pm-ul...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
CGB |
![]()
|
gata sefu
care mai vrea....mana sus This post has been edited by cristib: 24 Jun 2008, 19:05 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai am 3...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
CGB |
![]()
|
da-i lu' zax ca-i necajit
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:22 |