Problema planetara+o alta mica defectiune, am nevoie de un raspuns urgent
![]() ![]() ![]() |
Problema planetara+o alta mica defectiune, am nevoie de un raspuns urgent
POPEYE |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 tlx
1990
- GL-86-PIF
|
|||
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
chestia cu tripoda merge..cred. mai mult ca sigur
iar ca iti scade turatia...cand aprinzi consumatori,....e normal...alternatoru opune rezistenta pt a produce curent ![]() la masinile pa injectie..nu se simpt diferenta asta pentru ca..relantiu se regleaza automat, a ta fiind pa carb...deaia face asa.. spor ![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 15 Jun 2009, 07:56 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
POPEYE |
![]()
|
aha dar mai am o intrebare a mai facut vreo careva aceasta operatie de schimbare a capului cu tripoda?? si vaselina e speciala ptr planetare sau merge cam orisicare
|
--------------------
DACIA
1310 tlx
1990
- GL-86-PIF
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vaselina speciala de planetare. Gasesti la piese auto. Ia-ti si burdufele si colierele tot de acolo.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
se poate sa ai bateria obosita sau vreo dioda intrerupta de scade asa mult turatia, dereglat motoru
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Am schimbat eu tripode de la planetare intre ele, dar numai de la cele scurte si parca sunt alt model fata de ce am vazut prin pozele lui BOA.
Daca ai o planetara lunga buna, nu te mai obosi, taie 1cm din ea, de la partea care intra in cutie si pune-o in locul celei rupte. Iti trebuie unsoare speciala LiCa nush ce, in fine, este neagra si costa undeva la 10 lei vreo 200 de grame. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
POPEYE |
![]()
|
planetarele Glaenzere sunt doar lungi sau si scurte si care sunt dimensiunile sau criteriile dupa care as putea sa imi dau seama ca sunt lungi sau scurte
|
--------------------
DACIA
1310 tlx
1990
- GL-86-PIF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:10 |