Logan nu poate fi taxi???
![]() ![]() ![]() |
Logan nu poate fi taxi???
collinro2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|||
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
este cam adevarat
exemlu:centura de siguranta are garantate 10 000 de deschideri asta inseamna la 30 clientim pe zi ca centu8ra tine un an probabil asa e si cu bolturile de la usi si cu multe altele |
-------------------- |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La mine in oras circula un logan alb taxi si probabil face o gramada de bani pentru ca lumea se urca la el decat intr-o slz,dsn sau o vechitura straina, oricum masinile de taxi si scoala sunt garantate 6 luni.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Generator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 9 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am sunat adineauri la Vocea Clientului si mi-a zis ca nu este NIMIC oficial de la Dacia in acest sens; de asemenea mi-a comunicat ca, posesor de Logan fiind, in astfel de cazuri sunt anuntat individual, valabil ca de altfel pentru toti posesorii de Logan ridicate deja.
In alta ordine de idei, posibil sa fi fost un zvon, chiar si rautacios, lansat de cei de la National. Eu sunt foarte multumit de masina, si nu am constatat nimic anormal deocamdata. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition Perla Aveti incredere in Dacia; este mandria noastra!
|
|
rasatus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
in ceea ce priveste National ei nu au nici o vina; nu a fost o asemenea stire pe post! (am postat deja aici ceva legat de asta ) |
||
--------------------
Logan
Laureat 1.6
- AG-07-MSU
|
|||
Sclaud |
![]()
|
||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Nu cred treaba asta :!: |
||
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|||
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
In Brasov exista taxiuri Logan.
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Consuma mult . Mie mi se pare un criteriu important consumul .
ps : cel mai tare taximetrist in bz este un tip pe la 23 - 24 de ani si are un vectra mai vechi : fuge de rupe cu masina aia biggrin.gif |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Compania Taxi Meridian (parcă) a cumpărat 300 buc Logan. Așa că este doar un zvon!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
Cand am facut eu comanda la Solenza era un nenea in fata mea care si-a luat Logan pentru taxi. Nu ia impus nimeni nimic. Chiar a mentionat ca pentru taxi. Cica exista si culoarea galbena, dar a fost scoasa nu stiu din ce motiv. Stiati asta?
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
In Botosani exista LGN taxi. Galben (culoare obligatorie, folie). Zvonul este fals si ...aberant!
|
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
inconturnabil |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Fratilor de unde au mai scos si tampenia asta?, Logan se poate folosi pentru taxi si scoala de soferi, singura deosebire este ca perioada de garantie este mai mica, 12 luni dar nu mai mult de 50.000 km |
||
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca aici e vorba de alta problema: de gpl pe logan. Probabil ca taximetristii doreau si oleaca de gpl, ceea ce decoamdata nu se instaleaza.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ba se poate si GPL, dar pierzi garantia, iar instalatia este destul de scumpa fiind vorba de injectie multipunct.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
blondiasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi ![]() |
mai nou am vazut in iasi un logan pe scoala de soferi...deci nu e nici o problema sa fie si taxi,chiar daca asta costa ceva bani in plus(vopsit in galben).
|
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Nu incercati sa va bateti joc de masina punand instalatie GPL :vmad: sunt patit :vmad: nu merita. In Pitesti nu au aparut inca pe taxiu dar va fii aceeasi poveste ca si cu solenza, poate chiar mai ceva 8) in cateva saptamani vor fi pline statiile de taxi din toata tara de ele
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
ce-i drept inca n-am vazut lgn taxi insa am vazut lgn scoala. deci ...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
In carnetul de garantie scrie asa:
garantie de tip A: 18 luni fara limita de kilometri, pentru vehiculele comercializate persoanelor fizice, precum si persoanelor juridice care procura vehiculele pentru nevoi proprii. garantie de tip B: 12 luni dar nu mai mult de 50.000 km, pentru vehiculele procurate pentru activitatea de TAXI sau SCOALA DE SOFERI |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
asa cum a zis Tudor, in CJ e un unul alb. Am sunat azi de control la firma de taxi, au zis ca lucreaza omul 20-21 de ore cu Loganul, toata lumea il cere...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
RIon, nu ar fi mai bine sa fie inca un sofer pe acel taxi? Asa ar putea dormi si omu. smile.gif
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tipul cu loganul alb a avut inainte o SN masina proprie (ca si lgn) (sta langa blocul meu, azi l-am reperat) dar de cateva zile au mai aparut cateva logan taxi, e si normal sa aiba comenzi multe, lumea vrea sa se miste cu noua minune dacia.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
hyperyon |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
este in iasi la scoala de soferi un logan? la ce scoala? sincer as fi interesat sa mai fac cateva ore de conducere pe loganu ala....am luat in martie carnet...si de atunci nu prea am mai condus deoarece loganul meu imi vine in noiembrie....si asa sa ma incalzesc :twisted: |
||
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|||
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
scoala de soferi DINU a luat niste logan-uri.ma voi duce si eu sa fac o ora de curs pe logan.
in bucuresti inca nu am vazut taxi logan |
-------------------- null
|
|
blondiasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi ![]() |
hyperyon - nu stiu sa iti zic...eu l-am vazut din trecere.pe el nu era nimic scris (numele scolii sau un nr de tel). Avea numai caseta cu " SCOALA" ... L-a mai vazut cineva in acelasi loc- in intersectia de la liceul sadoveanu,venind din copou...stai pe acolo si poate il prinzi smile.gif
|
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
hyperyon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
luand in considerare ca am facut scoala nu demult...ar trebui sa caut pe traseele de scoala......sa ma plimb..podu rosh etc......
dar cel mai bine intreb la o scoala oarecare....ca trebe sa stie ei ce au concurentii mersi oricum |
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
Tudor B |
![]()
|
Eu cunosc un patron de scoala de soferi care asteapta zilele astea un Ambiance si a zis ca dupa ce vine loganu ii pune comanda dubla si la scoala cu el. Pretul pentru a face scoala pe logan va fi ceva mai mare decat pe o amarata de berlina.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
hyperyon |
![]()
|
ma rog...nici nu ma asteptam sa fie acelasi pret....oricum eu vreau o sedinta doua sa ma incalzesc asa....ca pe urma o sa forjez masina mea...
|
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
hyperyon |
![]()
|
ma rog...nici nu ma asteptam sa fie acelasi pret....oricum eu vreau o sedinta doua sa ma incalzesc asa....ca pe urma o sa forjez masina mea...si oricum pana cand imi vine in noiembrie....sunt sigur ca va apare pana atunci una doua loganuri pe scoala
si apropo de logan pe taxi....azi am trecut pe langa un taximetrist care ii lipea loganului sau de 5860 E (160 vopsea perla) folii galbene (ca asa e prin iasi ..galbenul la putere) deci se poate sa mergem in curand cu taxiuri golane :mrgreen: |
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si io o intrebare: cum ar putea mai nene sa impuna un producator de masini, oricare, ce sa faci cu masina ta?? :shock: Cel mult poate sa nu-ti mai dea garantie, dar sa zica ca nu se poate inmatricula ca taxi.... hai ma ce naiba. Ce parghii legale ar putea sa aiba pt. asa ceva? Niciuna.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Logan_Galben |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(ashu @ 28 Sep 2004, 21:36) Am si io o intrebare: cum ar putea mai nene sa impuna un producator de masini, oricare, ce sa faci cu masina ta?? :shock: Cel mult poate sa nu-ti mai dea garantie, dar sa zica ca nu se poate inmatricula ca taxi.... hai ma ce naiba. Ce parghii legale ar putea sa aiba pt. asa ceva? Niciuna. Deci vreau sa va zic fratilor ca am comandat un logan galben. La inceput mi s-a spus ca nu e posibil sa fie de culoare galbena si ca daca vreau alta culoare...am zis ca eu vreau galben pt taxi . Dupa doua saptamani m-au sunat sa vin ca fac loganuri galbene ...m-am dus, am incheiat contractul iar dupa vreo luna m-au sunat sa-mi zica daca vreau sa schimb culoarea ca galben nu se face. Am luat rosu si l-am vopsit galben pt taxi si acum fac taxi cu el. Deja am vreo 3500 km si masina mere super. La mine in C-ta mai e inca un logan pe taxi, un galben metalizat ...mustar asa. A mea si a lui ala sunt singurele taxiuri logan din c-ta ... inca n-am ajuns la ei la service sa vad care-i smenu dar cred ca garantia se va reduce la jumatate. Masina am vopsit-o inainte sa o inmatriculez. ****************************** Text editat si corectat de moderator. Fiind primul mesaj se inchide un ochi dar la urmatoarele abateri se lasa cu warn. ****************************** |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:39 |