DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> intrerupatoare usi, posibila problema la apa

razvanescu
post 21 Feb 2005, 12:11
Post #31

Membru incepator

Group: Members

E , la faza cu pusul alarmei nu m-am gandit... Pe cine mai cunosc care sa aiba Preference , le-au ridicat tot de la Meridian si tot cu alarme. Dar chiar si fara alarma, deja mi se pare o mare scartararie sa se zgarceasca la 2 intreruptoare...

--------------------
Logan Preference 1,6
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lucian123
post 21 Feb 2005, 16:54
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(andreic @ 20 Feb 2005, 17:47)
Referitor intrerupatoare portiere LGN.
Numai modelul Ambition are, poate si Laureate dar nu sunt sigur. Cand i-am intrebat pe cei de la adras de unde am ridicat masina de ce nu am alarma si pe spate mi-au spus ca, intrerupatorii alarmei nu se potrivesc si ca nu au voie sa dea gauri in caroserie pentru ei. Mi-au recomandat sa ma duc sa cumpar de Megane de la Al Padrino unde cica ar costa 600.000 lei bucata. Firele nu exista dar se pot trage prin caroserie.
*

Ce prostie. Adica poate sa intre hotul prin spate si alarma nu zice ceva. De Necrezut.
Si le-ai platit alarma respectiva?

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
osirus
post 21 Feb 2005, 22:59
Post #33

Milionar de week-end

Group: Banned
From: Salajan

Nu va mai mirati atit ca nici la slz nu aveam pe spate.........am montat la pusul alarmei!Si bineinteles ca fac figuri daca nu sunt de calitate!

--------------------
Dacia/Skoda Logan ambition - Octavia L&K
vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"...............
+
andreic
post 24 Feb 2005, 01:19
Post #34

Membru autentic

le-am platit dar cu promisiunea ca in 2,3 zile sa vin si bineinteles contra cost sa la monteze. Si uite asa am stat dupa ei 4 luni pana m-am enervat si m-am descurcat.
Bineinteles ca este o mare porcarie sa livreze masina fara intrerupatoare la usile din spate si nici macar sa nu ai de unde sa la cumperi la ridicarea masinii.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 mpi - B-xx-yyy
+
Dsign
post 1 Mar 2005, 22:52
Post #35

Led Tuning Man

azi am cumparat palpatoare originale, care se potrivesc pe logan si pe o multime de modele renault. le-am luat de la ovidiu cu 150 000 bucata si au o calitate vizibil mai buna decit rapandulele de mi le-au pus astia cind au montat alarma (dealerul meridian). pretul, desi destul de piperat, este mult mai mic decit in alte locuri in care se vind cu peste 250 000 bucata... singura problema este ca trebuiesc niste mufe care sa intre in ele, dar se poate improviza...

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
Dsign
post 9 Mar 2005, 17:56
Post #36

Led Tuning Man

blush.gif blush.gif blush.gif le-am luat de la emi 99 , de linga ovidiu... iata niste poze cu ele, cu diferenta dintre originale si cele de daewoo (originalele sunt mai inalte, de aia aveam probleme) si cu modalitatea de conectare (in mod normal ii trebuie o mufa speciala)

modalitate de conectare: am taiat o latura a capacului ce inconjoara cei 2 pini ai palpatorului. am lipit cite un fir la fiecare palpator. am pus varnis termofit pe fiecare fir. am umplut golul cu plastic siliconic (am pus poza cu scula respectiva cu plastic siliconic). am izolat cu banda...

This post has been edited by Dsign: 9 Mar 2005, 18:07

Attached thumbnail(s)
palpator0002.JPG ( Size: 336.04k ) Number of downloads: 458
palpator0003.JPG ( Size: 364.5k ) Number of downloads: 461
palpator0005.JPG ( Size: 298.85k ) Number of downloads: 448
palpator0006.JPG ( Size: 518.06k ) Number of downloads: 458

--------------------
+
andreic
post 9 Mar 2005, 22:16
Post #37

Membru autentic

Dsign 150.00 lei este un pret excelent pe bucata ca la dealer m-au informat ca sunt 600.000 lei buc fara montaj.
Deci desi platesti alarma mai dai bani si pe montajul ulterior. Rasul curcilor.

--------------------
+
Dsign
post 10 Mar 2005, 18:33
Post #38

Led Tuning Man

deci sa se spele cu ele pe cap... eu imi iau piese de la emil, de linga ovidiu, ca aduce tot ce-i ceri, la pret mic... ovidiu nu poate aduce de logan am inteles... dar nu-i problema ca sunt unul linga altul ... o alta chestie nasoala: cirligul de remorca, ce costa vreo 160 euro fara priza, sc emi mi-l aduce la cerere cu 4 mil cu tot cu priza... mama lor de ghertoi!!!!!

--------------------
+
Dsign
post 14 Mar 2005, 06:54
Post #39

Led Tuning Man

am promis poze cu diferenta dintre un palpator original, si cel de daewoo, de care monteaza astia la usile din spate cind iti pun alarma... cel din dreapta e cel original.

This post has been edited by Dsign: 14 Mar 2005, 06:56

Attached thumbnail(s)
palpator0016.JPG ( Size: 417.49k ) Number of downloads: 501

--------------------
+
andreic
post 16 Mar 2005, 00:26
Post #40

Membru autentic

Dsign la tine cand au montat alarma cel putin au avut bunul simt sa iti pun macar niste intrerupatoare, nu ca la mine.

--------------------
+
Dsign
post 16 Mar 2005, 06:44
Post #41

Led Tuning Man

numai bine, te duci mataluta la emil, linga ovidiu si cumperi palpatoare originale si le montezi...

--------------------
+
andreic
post 16 Mar 2005, 14:07
Post #42

Membru autentic

Le am demult montate dar din alte surse.

--------------------
+
Valeriu
post 17 Jun 2005, 21:35
Post #43

Membru incepator

Am luat palpatoare originale din Vitan acum o saptamina (duminica) cu 50.000 bucata . Pentru cine intereseaza ....Nu de la Emi

--------------------
Dacia Logan /Break 1997 - B71xxx/B40YYY
Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
+
Valentin V
post 18 Jun 2005, 06:47
Post #44

Membru incepator

unde gasim si mufa ca sa fie
o treaba ca din fabrica?

--------------------
DACIA by Renault Logan 1.4 Preference - B 63 AIV
+
JORJ
post 20 Jun 2005, 15:27
Post #45

Membru autentic

QUOTE(Dsign @ 2 Jan 2005, 18:21)
...  a inceput sa faca alarma ca toate alea, ca detecta o usa deschisa... faza e ca nu se intimpla mereu. m-am sucit, m-am invirtit pe linga masina si am descoperit ca intrerupatoarele care aprind lumina in interior cind se deschid usile, erau bulite ...

... mi s-a mai intimplat in mers, la denivelari, sa faca contact aiurea, ca si cind ar fi o usa deschisa....

*

Si la mine la fel e. Intrerupatoare originale, masina cu vechime sub o saptamana si mi se aprinde semnalul din bord si plafoniera cum vrea muschii ei, in special cand virez la dreapta.

Am scos mufa de la intrerupatorul din portbagaj sa vad daca e de la el, si ... nu e de la el.

Daca ma apuc si cer la service alte intrerupatoare sau ma apuc eu si pun altele la fel de originale, oare alea ar putea functiona mai mult de o saptamana ?

Cei care ati pus de la daewoo va merg bine acum ?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
Mano
post 21 Jun 2005, 12:22
Post #46

Membru incepator

QUOTE(JORJ @ 20 Jun 2005, 16:27)
mi se aprinde semnalul din bord si plafoniera cum vrea muschii ei, in special cand virez la dreapta.
*

Fenomenul a aparut dupa ce ai spalat masina sau dupa o ploaie?
Sunt curios daca e de la apa sau pur si simplu sunt proaste contactele respective. Oricum nu e normal sa ajunga asa usor apa la ele. Eu pana acum nu am avut probleme la Logan dar la SuperNova a trebuit sa curat contactele din portiere din cauza apei.

--------------------
Dacia Logan Ambition - IS xx xxx
+
JORJ
post 21 Jun 2005, 14:54
Post #47

Membru autentic

A plouat nitel in seara dinainte de a observa problema.

In functie de cum or fi cablate intrerupatoarele alea se poate sa fie si un fir prost izolat care sa atinga undeva caroseria sau sa se ude si sa "dea la masa" cumva.

Nu stiu daca ar trebui sa cer sa mi le schimbe sau sa pun de Daewoo, de care se scria pe aici.

This post has been edited by JORJ: 21 Jun 2005, 14:55

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
Valeriu
post 27 Jun 2005, 08:46
Post #48

Membru incepator

Mai probabil de la palpatorul de la capota motor, de obicei sunt de calitate slaba

--------------------
Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
+
Dsign
post 27 Jun 2005, 13:43
Post #49

Led Tuning Man

mai JORJ, daca nu citesti cu atentie, te rog nu mai pune intrebari... am zis ca mi-au montat de daewoo si am avut probleme, fiindca erau mai scurte decit cele originale, de renault. acum, gasesti in tirg palpatoare originale , vezi pozele mele de mai sus, cu preturi de la 50 000 (vindute la patura, duminica in vitan) pina la 150 000 bucata la stand, la emil, ovidiu si altii. ce naiba, e asa greu de citit citeva rinduri cu simt de raspundere?

vezi sa nu fie de la capota, ca asa mi s-a intimplat si mie

@valeriu, daca ai observat, discutia despre palpatoare a fost undeva prin februarie-martie... ori atunci nu gaseai nici urma de piesa de logan nici la patura si nici la standuri... baietii cu piesele pe patura vau asa ceva de putin timp, crede-ma ca ii cunosc pe majoritatea... si nu poti avea incredere in ei, fiindca nu ii gasesti decit duminica pe acolo. ca exemplu, mi-a dat unu un turometru de berlina nou, sigilat, care nu era bun decit de aruncat...noroc ca il cunosteam...

This post has been edited by Dsign: 27 Jun 2005, 14:12

--------------------
+
Valeriu
post 28 Jul 2005, 22:37
Post #50

Membru incepator

QUOTE(Dsign @ 27 Jun 2005, 13:43)
mai JORJ, daca nu citesti cu atentie, te rog nu mai pune intrebari... am zis ca mi-au montat de daewoo si am avut probleme, fiindca erau mai scurte decit cele originale, de renault.  acum, gasesti in tirg palpatoare originale , vezi pozele mele de mai sus, cu preturi de la 50 000 (vindute la patura, duminica in vitan) pina la 150 000 bucata la stand, la emil, ovidiu si altii. ce naiba, e asa greu de citit citeva rinduri cu simt de raspundere?

vezi sa nu fie de la capota, ca asa mi s-a intimplat si mie
@valeriu, daca ai observat, discutia despre palpatoare a fost undeva prin februarie-martie... ori atunci nu gaseai nici urma de piesa de logan nici la patura si nici la standuri... baietii cu piesele pe patura vau asa ceva de putin timp, crede-ma ca ii cunosc pe majoritatea... si nu poti avea incredere in ei, fiindca nu ii gasesti decit duminica pe acolo. ca exemplu, mi-a dat unu un turometru de berlina nou, sigilat, care nu era bun decit de aruncat...noroc ca il cunosteam...
*

Iar eu am anuntat ca se gasesc ACUM la un pret mult mai mic "la patura " , le-am montat , merg perfect , care-i problema ? Scade profitul lui Emil ?

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 00:43
Forum Renault