intrebare
![]() ![]() ![]() |
intrebare
ady4x4 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu DA. Dar vezi ca amortizoarele de Solenza sunt pe ulei fata de SN care are pe gaz stock. Arcurile sunt la fel
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B969FEF
2007 Megane 2 R26
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Din putinele mele cunostinte,DA,se potrivesc.
O sa ai mai mult confort,dar pierzi la stabilitate,amortizoarele de dsn sunt mai tari. Vezi ca era un topic despre ele pe undeva. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
mult se pierde din stabilitate? la ce te referi ,nu o sa mai pot merge cu 100+ ?
|
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Ba o sa poti merge cu mai mult de 100
![]() Adica o sa mergi putin mai calm,pt. o utilizare normala nu cred ca o sa ai probleme. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
salut am si eu o intrebare legata de amortizoare: daca se mai gasesc amortizoare pe gaz si daca e neaparat nevoie sa se schimbe si arcurile v-a multumesc
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca arcurile sunt bune,nu este neaparat sa le schimbi odata cu amortizoarele.Daca masina este lasata,inseamna ca sunt obosite arcurile.
In legatura cu amortizoarele pe gaz,nu stiu ce sa zic,ar trebui sa se gaseasca. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
pe spate am eu de solenza. sinu te mai rupe asa rau la fund prin gropi. E mai confortabila desi eu cand am luat masina avea arcurile originelea prea tasate (doar 2 spire isi mai faceau treaba) asa ca s-a putea sa fac o comparatie eronata dar de potrivit se potrivesc.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
- ph-22-unu
2002 Ie doar o amarata de dacie
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok. nu sariti pe mine , eu asa stiam! Asa o fi, nu te contrazic.
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B969FEF
2007 Megane 2 R26
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
cumparati amortizoare pe gaz pe spate si cu arcuri de solenta diesel...o sa fie mult mai stabila si suspensia mai tare..si nu o sa mai fie o barca la gropi
si se potrivesc ..intreaba amortizoare pe gaz pt solenta/supernova aveti? |
--------------------
Renault
Megane
- MAG
Coupe 2011
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
va multumesc la toti
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:51 |