Blaga vs. Oprescu, hai sa vedem ce vrea daciotu ;)
![]() ![]() ![]() |
Blaga vs. Oprescu, hai sa vedem ce vrea daciotu ;)
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2008, 18:02) Tu ai o problema de perceptie. Pentru tine viata sociala este ca un meci de fotbal. Trebuie neaparat sa tii cu cineva si daca cineva zice ceva de echipa ta, clar tine cu echipa adversa. E chiar atat de greu de inteles ca suntem multi care nu tinem cu nicio echipa si vrem doar sa nu se mai fure pe rupte? E chiar asa greu de inteles ca n-ai pe cine alege dintre toti idiotii din politica? Asta e problema tipica a celor din FSN ( PDSR,PDL):Cine nu e cu noi e impotriva noastra( asta li se trage de la inaintasii lor la fel si metodele propagandistice). Cat despre ideologie, doctrine, moralitate : pesedeii bolsevizati erau acuzati cand au colaborat cu securistii in retragere din prm acu `ce sa zici de alianta pdl cu fecali ![]() This post has been edited by bion: 17 Jun 2008, 18:24 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2008, 18:02) Tu ai o problema de perceptie. Pentru tine viata sociala este ca un meci de fotbal. Trebuie neaparat sa tii cu cineva si daca cineva zice ceva de echipa ta, clar tine cu echipa adversa. E chiar atat de greu de inteles ca suntem multi care nu tinem cu nicio echipa si vrem doar sa nu se mai fure pe rupte? E chiar asa greu de inteles ca n-ai pe cine alege dintre toti idiotii din politica? Problema cu cititul ai tu sigur...cand eu iti spun ca am votat GUSE in primul tur...te rog sa-mi spui ce nu ai inteles: G U S E...alfabetul cred ca e simplu totusi. Acum perceptia ca unii fura (dar la PSD nu se fura?!!! am uitat eu cumva?) poate e putin cam ridicola. Asta inseamna politica la noi si ne-am invatat deja. Repet: pe Iliescu si ai lui nu i-am votat ever si nu-i voi vota niciodata orice s-ar intampla .... asta e adevarat - nu are rost sa reluam tema minerilor, a securistilor, a nomenclaturistilor, sau a loviturilor de stat! Am votat insa chiar si pe Vadim contra lui Ilici! (atunci cand nu aveam dc sa merg la vot si totusi am facut-o) Asta recomand tuturor tinerilor care nu se duc la vot(din indignare, scarba, plictiseala) sa mearga totusi . Altfel nu au dreptul sa se planga de viata din Romanika...,si vor sa emigreze...aia sunt genul de oameni din povestea prostului ![]() |
--------------------
**
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Eu refuz sa cred ca mai e cineva cu IQ>75 in tara asta care sa fie "ultras" al unui partid fara un interes. Dupa atatea dezamagiri, devalizari, minciuni (vezi exemplul: "In 5 minute imi dau demisia"), lacrimi, doctrine flexibile (cand de stanga, cand de dreapta), aliante si fuziuni contra naturii (stanga cu dreapta), mai e cineva, din cei carora nu le curge scuipat din gura, care crede sincer intr-un partid?! Uau!
![]() ![]() Pana la urma, omul sfinteste locul; nu partidul... Edit: Mie nu-mi ia nimeni dreptul sa comentez sau sa ma plang. Tine-ti parerile pentru tine pe viitor. Sunt cetatean, platesc la fel ca tine impozit pe salariu si TVA cand cumpar o franzela, asa ca pot sa ma plang cat vrea muschiul meu neted. Edit 2: Unu' care l-a votat pe Gusa, vorbeste despre Povestea Prostului. ![]() This post has been edited by raqzvan: 17 Jun 2008, 19:19 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Partidul e in toate, aveti grija!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Mi-am dat seama ca esti cam derutat, dar asta e problema ta. Cu engleza mi se pare ca ma descurc mai bine decat altii.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(raqzvan @ 17 Jun 2008, 19:11) Edit: Mie nu-mi ia nimeni dreptul sa comentez sau sa ma plang. Tine-ti parerile pentru tine pe viitor. Sunt cetatean, platesc la fel ca tine impozit pe salariu si TVA cand cumpar o franzela, asa ca pot sa ma plang cat vrea muschiul meu neted. Acum m-ai lamurit dc. esti confuz in postari...muschiul neted e de vina...incearca sa-l pui pe bigudiuri o sa ai o surpriza mare sa intelegi ceea ce spun! ![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
macar a votat.
nu ca altii. |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:41 |