DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 6 7 8 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Blaga vs. Oprescu, hai sa vedem ce vrea daciotu ;)

Pe cine votezi?

Blaga [ 59 ] ** [44.36%]
Oprescu [ 74 ] ** [55.64%]
Total Votes: 133
Guests cannot vote 
vis-a-vis
post 17 Jun 2008, 18:02
Post #211

DaciaClubber

Group: Members
From: Bucuresti

Tu ai o problema de perceptie. Pentru tine viata sociala este ca un meci de fotbal.
Trebuie neaparat sa tii cu cineva si daca cineva zice ceva de echipa ta, clar tine cu echipa adversa.
E chiar atat de greu de inteles ca suntem multi care nu tinem cu nicio echipa si vrem doar sa nu se mai fure pe rupte?
E chiar asa greu de inteles ca n-ai pe cine alege dintre toti idiotii din politica?

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
OAP
post 17 Jun 2008, 18:09
Post #212

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 17 Jun 2008, 18:43)
Doar nu o sa cant si o sa chiui ca voi, acum...ca au venit ortacii la putere  mad.gif
*

Eu tot sper ca nßau venit de tot...chiar daca PDßl e nevoit sa se alieye cu PNG wink.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
bion
post 17 Jun 2008, 18:23
Post #213

Membru autentic

From: TM

QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2008, 18:02)
Tu ai o problema de perceptie. Pentru tine viata sociala este ca un meci de fotbal.
Trebuie neaparat sa tii cu cineva si daca cineva zice ceva de echipa ta,  clar tine cu echipa adversa.
E chiar atat de greu de inteles ca suntem multi care nu tinem cu nicio echipa si vrem doar sa nu se mai fure pe rupte?
E chiar asa greu de inteles ca n-ai pe cine alege dintre toti idiotii din politica?
*

Asta e problema tipica a celor din FSN ( PDSR,PDL):Cine nu e cu noi e impotriva noastra( asta li se trage de la inaintasii lor la fel si metodele propagandistice).
Cat despre ideologie, doctrine, moralitate : pesedeii bolsevizati erau acuzati cand au colaborat cu securistii in retragere din prm acu `ce sa zici de alianta pdl cu fecali radmasa.gif

This post has been edited by bion: 17 Jun 2008, 18:24

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
luck33ro
post 17 Jun 2008, 19:10
Post #214

Membru autentic

QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2008, 18:02)
Trebuie neaparat sa tii cu cineva si daca cineva zice ceva de echipa ta,  clar tine cu echipa adversa.
*

Problema cu cititul ai tu sigur...cand eu iti spun ca am votat GUSE in primul tur...te rog sa-mi spui ce nu ai inteles: G U S E...alfabetul cred ca e simplu totusi. Acum perceptia ca unii fura (dar la PSD nu se fura?!!! am uitat eu cumva?) poate e putin cam ridicola. Asta inseamna politica la noi si ne-am invatat deja.
Repet: pe Iliescu si ai lui nu i-am votat ever si nu-i voi vota niciodata orice s-ar intampla .... asta e adevarat - nu are rost sa reluam tema minerilor, a securistilor, a nomenclaturistilor, sau a loviturilor de stat!
Am votat insa chiar si pe Vadim contra lui Ilici! (atunci cand nu aveam dc sa merg la vot si totusi am facut-o) Asta recomand tuturor tinerilor care nu se duc la vot(din indignare, scarba, plictiseala) sa mearga totusi . Altfel nu au dreptul sa se planga de viata din Romanika...,si vor sa emigreze...aia sunt genul de oameni din povestea prostului blink.gif

--------------------
+
raqzvan
post 17 Jun 2008, 19:11
Post #215

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

Eu refuz sa cred ca mai e cineva cu IQ>75 in tara asta care sa fie "ultras" al unui partid fara un interes. Dupa atatea dezamagiri, devalizari, minciuni (vezi exemplul: "In 5 minute imi dau demisia"), lacrimi, doctrine flexibile (cand de stanga, cand de dreapta), aliante si fuziuni contra naturii (stanga cu dreapta), mai e cineva, din cei carora nu le curge scuipat din gura, care crede sincer intr-un partid?! Uau! radmasa.gif Sucks to be you! biggrin.gif

Pana la urma, omul sfinteste locul; nu partidul...

Edit: Mie nu-mi ia nimeni dreptul sa comentez sau sa ma plang. Tine-ti parerile pentru tine pe viitor. Sunt cetatean, platesc la fel ca tine impozit pe salariu si TVA cand cumpar o franzela, asa ca pot sa ma plang cat vrea muschiul meu neted.

Edit 2: Unu' care l-a votat pe Gusa, vorbeste despre Povestea Prostului. icon_mrgreen.gif Vorba poetului: "Chelu' isi pune mana-n cap."

This post has been edited by raqzvan: 17 Jun 2008, 19:19

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
vijelie
post 17 Jun 2008, 19:13
Post #216

membru violet

Partidul e in toate, aveti grija!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
luck33ro
post 17 Jun 2008, 19:18
Post #217

Membru autentic

blink.gif adica tu ma aprobi sa ma dezaprobi ca esti putin cam inconsecvent smile.gif Reiterezi ceea ce spun si apoi tragi o expresie in engleza care deruteaza...Poate nu te descurci cu engleza asa bine? huh.gif

--------------------
+
raqzvan
post 17 Jun 2008, 19:24
Post #218

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

Mi-am dat seama ca esti cam derutat, dar asta e problema ta. Cu engleza mi se pare ca ma descurc mai bine decat altii.

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
luck33ro
post 17 Jun 2008, 19:39
Post #219

Membru autentic

QUOTE(raqzvan @ 17 Jun 2008, 19:11)

Edit: Mie nu-mi ia nimeni dreptul sa comentez sau sa ma plang. Tine-ti parerile pentru tine pe viitor. Sunt cetatean, platesc la fel ca tine impozit pe salariu si TVA cand cumpar o franzela, asa ca pot sa ma plang cat vrea muschiul meu neted.

*

Acum m-ai lamurit dc. esti confuz in postari...muschiul neted e de vina...incearca sa-l pui pe bigudiuri o sa ai o surpriza mare sa intelegi ceea ce spun! radmasa.gif

--------------------
+
ady77
post 17 Jun 2008, 19:54
Post #220

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(luck33ro @ 17 Jun 2008, 20:10)
Problema cu cititul ai tu sigur...cand eu iti spun ca am votat GUSE in primul tur...te rog sa-mi spui ce nu ai inteles: G U S E...
*

Sa mori tu! tongue.gif radmasa.gif radmasa.gif

Nici nu stiii cum il cheama pe cel pe care l-ai votat si vii sa ne critici tongue.gif radmasa.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
horsewhisperer27
post 17 Jun 2008, 23:20
Post #221

Membru autentic

macar a votat.
nu ca altii.

--------------------
fan VAG!
+
8 Pages « < 6 7 8
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 13:41
Forum Renault