condens faruri dsn, nu scap de el...
![]() ![]() ![]() |
condens faruri dsn, nu scap de el...
turturel |
![]()
|
||
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai probabil are fisuri si de acolo se trage si condesnul ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
Cred ca e asta cauza...dar cum se rezolva? Treaba asta vreau sa o fac eu ca doar nu merg la service pt condens...ma bat mecanicii
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Incearca sa gasesti fisurile si sa le acoperi cu silicon sanitar.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
turturel |
![]()
|
vad ca esti online..eu nu am senzorul de intrerupere combustibil in caz de soc violent(chestia aia dupa aripa stg).Sau facut modele fara senzorul ala? Masina a fost putin lovita in fata: radiator schimbat, capota un pic indreptata, suportul pe care se inchide capota si spoiler nou(de fostul proprietar)...nimic grav la lonjeroane sau alte parti importante. Are cineva idee cat costa senzorul respectiv?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Nu stiu exact daca toate modelele au sau nu acel senzor ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Nu toate modelele au acel senzor (e de fapt un intrerupator inertial).
Parca cele mai noi produse prin 2003 nu il au. Nu stiu sigur care il au si care nu dar am vazut Supernove noi la dealer care nu il aveau, nu tin minte mai multe detalii, sunt 5-6ani de atunci. Primele modele (2000,2001) il au sigur. |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
turturel |
![]()
|
a mea e din martie 2003, probabil nu a avut din fabrica...Totusi e cineva pe aici care sia montat un astfel de intrerupator? Macar un pret,ceva...Sa traiti bine!
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:21 |