Sticker KissFm
![]() ![]() ![]() |
Sticker KissFm
Imparatul |
![]()
|
||
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|||
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mai bine da-l si pe celalalt jos si putin polish si arata mai bine decat cu el.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Intreaba la vre-un dealer autorizat Dacia, ca ei le pun pe masina.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
Cum naiba l-au furat ca eu am vazut ca daca tragi de el exista riscul sa se ia cu tot cu vopsea... Sau asa s-a intamplat si tu vrei sa astupi asta?
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
daca gasesti sa ne spui si noua cat costa un sticker d-ala.
poate era vreun papucar loganar, wannabe KissFm-ist ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Imparatul |
![]()
|
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
nu prea s-a luat. dar oricum as vrea sa pun unul in loc. o sa vad la reprezentanta. mercic.
|
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
yoycata |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 April 08 ![]() |
Nu o sa gasesti la dealer pentru ca sticker-ul se pune in montaj general la Dacia, vb cu cineva de acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
stikerele gen kiss fm , gen abs plus , gen easy se pun la dealer , cel putin aici in ct dealerul la livrare iti da stikerele si zice domne le iei si tile pui pe pereti in baie , sau le punem noi pe masina...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
pfuai, am ajuns s-o vad si p-asta: stickere cu kiss fm furate ca M-rile de pe BMW-uri.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Scenic83 |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 31 Joined: 2 April 08 ![]() |
|
--------------------
Logan
kissfm
2007
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Ei pe naiba se pun la Pitesti. Unui coleg de-al meu i le-a dar dealerul untr-un pliculet din plastic. Au zis ca daca vrea le lipesc ei sau sa si le puna singur ca ei nu le-au pus tocmai de frica hotilor.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Ce vi se pare asa ciudat eu am pe usa de la baie un stiker cu Primaria Capitalei sparlit de pe un logan.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
Scenic83 |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 31 Joined: 2 April 08 ![]() |
QUOTE(crising @ 10 Apr 2008, 10:59) Ei pe naiba se pun la Pitesti. Unui coleg de-al meu i le-a dar dealerul untr-un pliculet din plastic. Au zis ca daca vrea le lipesc ei sau sa si le puna singur ca ei nu le-au pus tocmai de frica hotilor. Eu ti-am spus cum a fost la mine. Am fost la dealer exact cand a venit masina de la Pitesti si era cu ele deja puse. De unde naiba vrei sa stiu eu ca la alti dealeri ti le da in punga. "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". This post has been edited by Scenic83: 19 Apr 2008, 19:23 |
--------------------
Logan
kissfm
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' matale de unde stii ca fix in momentul ala a ajuns de la Pitesti ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
A luat tal meu un abs plus si nu era sticker nici din fabrica si nici in punga nu l-a primit.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Poate dealerul nu a mai avut stickere si nu a pus pe masina ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
0(*_*)0 |
![]()
|
![]() ...plecat cu sorcova Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 08 From: Pitesti ![]() |
Le-am dat jos pe amnadoua:
La o reparatie la aripa stanga dreapta fata baiatu' de la service dadea sal lipeasca la loc si i-am zis "lasa"dupa care s-a rugat sa il dau si pe celalalt daca nu imi mai trebuie.I l-am dat. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:45 |