Sfat, Vanzare sau dezmembrare dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Sfat, Vanzare sau dezmembrare dacia 1310
bogdan_dsn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Incearca sa o vinzi intreaga,o sa iei maxim 2000 de lei pe ea.Daca incepi sa o dezmembrezi,o sa ramai cu o gramada de piese pentru ca nu prea se mai cauta.Spre exemplu,o cutie in 4 trepte se vinde cu 30-50 de lei,iar una cu 5 trepte cu maxim 100 de lei.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
E mai bine sa o dai cu totul desi iei mai putin decat ai lua daca o dezmembrezi si o vinzi bucati deoarece iti ia foarte mult timp si este posibil sa nu poti vinde chiar tot asa ca iesi in paguba, sau gaseste pe cineva care vrea sa intre in programul rabla si faceti o combinatie.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu zic sa o vinzi intreaga, ai cele mai mari sanse sa ei mai mult.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
E evident ca daca o vinzi intreaga iesi mai bine, insa problema e ca o dai greu. Daca o dezmembrezi iei si mai putin, ramai si cu piese, si mai pierzi si o gramada de timp cu dezmembrarea si cautarea de cumparatori pentru piese.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:33 |