Copilot de raliu panicat...=))
![]() ![]() ![]() ![]() |
Copilot de raliu panicat...=))
DJ-18-KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 February 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate
- DJ-18-KYD
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mortal cum urla tipa in acord cu turatiile motorului si cu virajele circuitului. Foarte tare
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea e "copilot". Mai mult e un test-drive
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Nu v-ati prins ... Tipa facea background-ul la zgomotul de fond! Ea incerca sa imite zgomotul motorului insa din cauza turatiilor mari a distorsionat putin si de aici a scos si sunetele alea isterice!
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
era forta G care ii impinge aerul afara din plamani, de aia urla asa
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
cred ca oricine care n-are treaba cu sportul asta ar face la fel ca tipa din filmulet
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io-s curios sa vad ce fete faceati voi in locul ei.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu cred ca ma dadeam la un ras isteric si imposibil de controlat.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io strangeam din dinti. Un prieten rasufla doar dupa ce iesea soferul dintr-o curba si se incolacise dupa manerul de la usa din dreapta, ca daca deschideai portiera, o deschideai cu tot cu el.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
ce calm e soferu...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DJ-18-KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 February 09 ![]() |
e forte mare adrenalina dar nici sa faci in halu asta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate
- DJ-18-KYD
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cel mai naspa e sa "faci racing" cu o masina cu scaune "fotoliu" in dreapta cu o tipa sperioasa care sa nu aiba centura!
Dar aveti grija la curbele la dreapta... sa nu va treziti cu fata peste voi ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Ce frumos tzipa...
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
mene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
saracuta de ea
![]() |
--------------------
renault
clio 3
2006 1.6 16v
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Facatura. Daca era asa de "rau" pilotul ar fi trebui ca tipei sa ii sara capul in toate partile. Nimic, nimic...
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Da ,cum ai ajuns la concluzia asta ??Daca iar fi sarit capu fetei in toate partile obligatoriu ii sariea si pilotului ,astfel nu ar mai fi vazut pe unde merge ,sau sa o luam altfel ,ala era scaunul co-pilotului care trebe sa urmareasca in principal harta si sa ofere informatii corecte pilotului ,astfel daca scaunul nu ar oferi o buna sustinerie el nar mai putea citi harta si ce mai face el pe acolo
![]() ![]() Cat despre fata e tare ,se vede ca are plamani buni ![]() ![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pilotul pare a fi Stig! Dupa casca cel putin!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Parca am vazut emisiunea asta ... ,tipa erea reporter ...parca.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu nu inteleg ce cauta pe locul din dreapta daca se stie sperioasa. Sau poate de dragul ratingului?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
stupid biaci!!!
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Poate vedea, în monitorul lcd de la parasolar, un slideshow cu geniul!
This post has been edited by Lostboy: 13 Feb 2009, 14:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu e bre niciun slideshow! Daca are asa avorta pe loc sarmana femeie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, la cit de energic tipa, eu cred ca este ACEL copilot energic.
![]() P.S.: La volan e nenea ala din topicu' "Cu Dacia-n canal" si banuiesc ca asa i-a ajuns paru' tipei in gura. This post has been edited by Marty: 13 Feb 2009, 16:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Asta mi se pare mai realist :
(numai ultima parte a clipului e asemanatoare cu clipul de mai sus ) |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
oare pilotul o auzea?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
am avut ocazia sa merg intr-o masina de raliu (un sierra cosworth de grupa H) pe o recunoastere (deci nu conditii de cursa) si am luat-o razna (nu am tipat de rusine dar pe mine am facut
![]() e ceva extraordinar. bagati un ochi si la asta ca si el se manifesta destul de bine: bafta |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:35 |