DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> NT-89-PAX, Il stie cineva?

Bogdy
post 15 Jun 2008, 19:59
Post #1

Membru

Group: Members
From: Cluj N

NT-89-PAX.Asta e numarul masinii(solenza gri) care are cel mai inconstient sofer din cati am vazut in in viata mea.
Atata inconstienta adunata la un loc efectiv m-a scos din sarite(si de obicei nu ma intereseaza deloc prostiile care le fac altii in trafic).
Venind dinspre Mociu spre Cluj-Napoca am avut ocazia sa vad vreo 10 depasiri ale baiatului astuia si nici una n-a fost facuta in locuri care sa ofere minimul de vizibilitate(si nu exagerez deloc) riscand de vreo 3 ori sa intre frontal in cei care veneau pe contrasens si odata sa sara de pe un pod(noroc cu cei pe care-i depasea).
Poate va e greu sa ma intelegeti dar a reusit sa ma faca sa-mi doresc sa intre intr-un stalp numai sa dispara de pe drumuri si sa nu loveasca vre-un om nevinovat.
Avand dacia ma gandesc ca o fi membru pe forumul asta(desi mi-e rusine sa ma gandesc ca un asemenea specimen ne-ar putea fi coleg) asa ca daca il stie cineva l-as ruga sa-mi dea si mie date de contact.
Daca as fi putut sa ma tin de el as fi oprit sa-i explic putin regurile de circulatie dar nici daca as fi vrut sa ma sinucid nu as fi putut sa conduc atat de repede(si eram la volanul unui BMW de 170 cp)

--------------------
Dacia 1410 /Opel Vectra B2 1998/2002
astept comentarii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cosmin_2300
post 15 Jun 2008, 20:06
Post #2

Banned

From: București

Nu trebuie neaaparat invinuit . Intradevar ... total gresit ceea ce face !
Dar nu trebuie gasit neaaparat vinovat . S-o luam invers .. primesti un apel urgent ca mama / sora / fratele / nevasta / iubita / copilul / etc , a avut un accident , sau e in spital , sau ii e foarte rau .... mai stai sa respecti reguli de circulatie ?

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
tester
post 15 Jun 2008, 20:17
Post #3

dacia tester ;)

From: iasi

da ca s-ar putea sa nu mai ajungi la destinatie ... asa mai bine cu un minut intarziere dar intreg ca sa il pot ajuta.

--------------------
dacia logan 2007 - is xx xxx
+
slaiciprian
post 15 Jun 2008, 20:35
Post #4

Membru

From: Botosani

sigur sunt cazuri de urgenta cand nu mai tii cont de viteza, gropi, ca ajunge masina intreaga sau nu... de exemplu cand esti sunat sa ajungi repede daca vrei sa mai prinzi pe cineva drag in viata.

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
SSilent
post 15 Jun 2008, 20:38
Post #5

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

si eu am mers ca nebunu pe sosea aglomerata o singura data, si am zis ca nu o sa mai fac asa ceva in viata mea, aproximativ 100km/h pe B-dul Lapusneanu asta vara, mergeam pe sinele de tramvai scoase din uz (pe atunci inca erau si nu prea se mergea pe ele ca rupeai masina), stiu ca ce am facut era extrem de periculos, pe sine neavand aderenta, dar situatia a cerut-o sad.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
Bogdy
post 15 Jun 2008, 22:25
Post #6

Membru

Nu trebuie neaaparat invinuit . Intradevar ... total gresit ceea ce face !
Dar nu trebuie gasit neaaparat vinovat . S-o luam invers .. primesti un apel urgent ca mama / sora / fratele / nevasta / iubita / copilul / etc , a avut un accident , sau e in spital , sau ii e foarte rau .... mai stai sa respecti reguli de circulatie ?

Am discutat la prima benzinarie la intrare in cluj-napoca cu un alt sofer(la fel de suparat ca si mine) care era in fata mea si el spunea ca vazuse doi(posibil trei dar nu era sigur)tineri in masina si cand l-au depasit(cu el s-au chinuit putin pt ca nici el nu conducea tocmai incet) i-au facut tot felul de semne obscene si radeau se chinuise sa se tina dupa ei pentru a le rapunde fata in fata la gesturi dar nu a reusit.Asta nu e comportament de om ingrijorat ci mai degraba de "reisar".

--------------------
astept comentarii
+
eXtenSion
post 15 Jun 2008, 22:33
Post #7

Membru autentic

Bravo! Romania nu se dezminte! Daca cere situatia omoram si pe altii! Laser frate!

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
BZN
post 15 Jun 2008, 22:34
Post #8

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

QUOTE(Bogdy @ 15 Jun 2008, 20:59)
Atata inconstienta adunata la un loc efectiv m-a scos din sarite(si de obicei nu ma intereseaza deloc prostiile care le fac altii in trafic).
Venind dinspre Mociu spre Cluj-Napoca am avut ocazia sa vad vreo 10 depasiri ale baiatului astuia si nici una n-a fost facuta in locuri care sa ofere minimul de vizibilitate(si nu exagerez deloc) riscand de vreo 3 ori
*

Si cum ai vazut asta? Nu cumva te-ai luat dupa el?

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
Stefan
post 15 Jun 2008, 22:36
Post #9

Quite opinionated

From: Cluj-Napoca

de observat numarul masinii, care te duce mai degraba cu gandul la cineva linistit si pasnic.

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
Shush
post 15 Jun 2008, 22:45
Post #10

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(Stefan @ 15 Jun 2008, 22:36)
de observat numarul masinii, care te duce mai degraba cu gandul la cineva linistit si pasnic.
*

Pe mine ma duce cu gandul la faptul ca soferul are 18 ani si permis de cateva saptamani tongue.gif

This post has been edited by Shush: 15 Jun 2008, 22:45

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
SSilent
post 15 Jun 2008, 22:45
Post #11

Membru Vitezoman

Bravo! Romania nu se dezminte! Daca cere situatia omoram si pe altii! Laser frate!

m-am dezmintit stai chill, abea dupaia mi-am dat seama de gravitatea faptului, pe moment nu am mai fost in stare sa procesez sad.gif ....si dupa cum am zis, a fost prima si ultima oara, garantez smile.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A

-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
Merced
post 15 Jun 2008, 23:54
Post #12

No fear. No limit. No equal.

Voi credeti ca alerga un nemtean pe langa Cluj sa ajunga la capataiul vreunui mort?
[Inca] Un pusti care vrea sa faca ce nu l-a lasat instructoru' in timpu' scolii, si ce a facut de nenumarate ori intr-un NFS. Surprinzator, majoritatea supravietuiesc, restul ajung la stirile de la ora cinci.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
donraulo
post 16 Jun 2008, 07:50
Post #13

Membru autentic

From: B

Identifin 2 lucruri complet distincte aici.
Una este inconstienta celui cu solenza si a modului in care conducea si alta este dorinta celorlalti participanti la trafic care doreau, daca ar fi avut posibilitatea sa il opreasca si sa ii tina o lectie de prudenta si de moralitate.

Nu era/este mai bine ca in astfel de situatii sa suni la 112, sa spui ce se intampla in ideea ca in primul sat sa fie oprit de un echipaj si luat la intrebari?

Tare bine ar fi daca ar functiona aceasta metoda si din partea organelor.

--------------------
Sandero 1.6 MPI 2009 / Laureate
+
bogdan_dsn
post 16 Jun 2008, 08:01
Post #14

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Drumul de la Moci spre Cluj nu este chiar drept iar unele curbe sunt putin periculoase. Intr-adevar drumul este impecabil...nu sunt gropi si altele, dar sunt destule curbe periculoase si dealuri multe cu vizibilitate redusa.

--------------------
Kia Ceed SW 1.4 TGDI 2020
+
Muttley
post 16 Jun 2008, 08:13
Post #15

From: -

QUOTE(donraulo @ 16 Jun 2008, 08:50)
Nu era/este mai bine ca in astfel de situatii sa suni la 112, sa spui ce se intampla in ideea ca in primul sat sa fie oprit de un echipaj si luat la intrebari?
*

Eu am facut ceva de genul odata. Mergea unu' ca pis(h)u' boului, l-am depasit, am oprit cu scart(z) in dreptul primului echipaj si i-am anuntat ca din spate vine o astra neagra al carui sofer ori nu are permis ori e beat mort. Au sarit aia instantaneu in mijlocul europenei ca sa-l opreasca pe inculpat.

Deci cred ca este o solutie si anuntarea autoritatilor. Chiar foarte buna!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Bogdy
post 16 Jun 2008, 09:55
Post #16

Membru

QUOTE(BZN @ 16 Jun 2008, 00:34)
Si cum ai vazut asta? Nu cumva te-ai luat dupa el?
*

Eram sigur ca cineva o sa puna si problema asta.Nu important ce facea ala e important ce faceam EU ca doar sigur am facut si eu ceva.
Era destul de aglomerat si cateodata mai prindea cate-o coloana pe care n-o putea depasi (pt ca mai depaseau si altii) si atunci il mai ajungeam din urma putand sa ma bucur de manevrele lui,dar de cele mai multe ori eram la 3-4-5 masini in urma lui,dupa vreo 20 de km nu l-am mai vazut.
Si daca te gandesti ca am vrut sa ma intrec cu el daca citeai calumea primul post ai fi vazut ca n-am vrut sa fac asta.

QUOTE(Muttley @ 16 Jun 2008, 10:13)
Eu am facut ceva de genul odata. Mergea unu' ca pis(h)u' boului, l-am depasit, am oprit cu scart(z) in dreptul primului echipaj si i-am anuntat ca din spate vine o astra neagra al carui sofer ori nu are permis ori e beat mort. Au sarit aia instantaneu in mijlocul europenei ca sa-l opreasca pe inculpat.

Deci cred ca este o solutie si anuntarea autoritatilor. Chiar foarte buna!
*

E o idee foarte buna dar eu nu am avut atata curaj incat sa ma fi putut tine dupa el,beat nu cred ca era si daca as fi sunat la politie ce i-ar fi putut face?Ca nu aveam nici o dovada impotriva lui si din numar nu retinusem decat 89-PAX pt ca partea cu NT m-ia zis-o celalat sofer de la benzinarie.

--------------------
astept comentarii
+
vijelie
post 16 Jun 2008, 10:01
Post #17

membru violet

From: Bucuresti

Hai ca esti tare. Nu ai nici o dovada impotriva lui dar ii vrei datele de contact pentru morala. Exista alte siteuri pentru asta. wink.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
CIPTUNING
post 16 Jun 2008, 12:55
Post #18

Membru autentic

Nu ati vazut ce ancheta se desfasoara la Pitesti, despre felul in care se dobandesc permisele auto, altfel decat prin cele 2 probe de examen...? Si mai zic faptul ca avem multe accidente, decese sau ca nu este bun codul rutier..
Daca ar fi sa privesc invers situatia, poate chiar era stapan pe volan si reflexele sale, stiind ce are de facut in fiecare manevra, riscand, dar fara a depasi limitele masinii pe care le cunostea exact. Iar relaxarea si siguranta soferului a fost perceputa de ceilalti colegi de trafic, drept un risc, dar din ce zici tu, nu prea s-ar incadra aici baiatu`... Cat despre semnele obscene, asemenea magarie nu este de tolerat.

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
argon
post 16 Jun 2008, 12:57
Post #19

Mesaj semiautomat

ancheta aia e de ochii lumii, sa nu uitam ca mai sunt 40 de judete in afara de Arges wink.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vijelie
post 16 Jun 2008, 13:01
Post #20

membru violet

Numai eu stiu aici, in Bucuresti, cateva cazuri de indivizi care nici macar nu s-au prezentat la examen. Nu sunt nici analfabeti, nici retardati, pur si simplu au pile asa de mari incat au primit permisul acasa.

This post has been edited by vijelie: 16 Jun 2008, 13:01

--------------------
+
SSilent
post 16 Jun 2008, 13:01
Post #21

Membru Vitezoman

corect, cunosc cazut in care "elevii" nu stiau sa intre intr-un sens giratoriu, il taiau nu ocoleau, si au trecut wink.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A

-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
C@talin
post 16 Jun 2008, 13:42
Post #22

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

voi nu va intrebati de ce bieti politisti de la rutiera au masini de genu passat 2007 ,audi a4 etc ? huh.gif de unde credeti ca au bani de masini ? pai scos lejer in ziua examenului sute de €

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Cornel001
post 16 Jun 2008, 13:42
Post #23

membru belit

Cei anchetati ar trebui calificati la tentativa de omor din culpa sau asa ceva...

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
ionutctn
post 16 Jun 2008, 13:51
Post #24

Membru cu TDI

QUOTE(argon @ 16 Jun 2008, 12:57)
ancheta aia e de ochii lumii, sa nu uitam ca mai sunt 40 de judete in afara de Arges wink.gif
*

Eu stiam ca aia de la Arges sunt renumiti pentru inmatriculari. Nu stiam ca se ocupau si cu permise. De exemplu, la o masina sh adusa de afara, poti lua o singura data numere provizorii; a doua oara, poti lua decat daca platesti taxa speciala. Mi-a spus un prieten care isi adusese un Passat si isi luase numere provizorii legal dar i-au expirat dupa 1 luna ca i-a propus cineva ca ii poate obtine numere provizorii din nou (nu este legal) cu care mai putea circula 1-2 luni in schimbul sumei de 500 RON in afara de toate actele si chitantele de rigoare pe care trebuia sa si le puna in dosar. Numerele provizorii ar fi fost de Arges (AG), deci filiera functiona. Persoana a refuzat oferta, a mai stat 2 saptamani pe bara cu masina in parcare neinmatriculata pentru ca i se terminasera banii, si a platit taxa speciala luna viitoare, la urmatorul salariu.

This post has been edited by ionutctn: 16 Jun 2008, 13:54

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
catalin-g3
post 16 Jun 2008, 13:58
Post #25

Membru autentic

From: BaileGovora ; BUCURESTI

Stiu si eu un caz, cand la implinirea a 18 ani a primit de ziua lui permisul. Dupa putin timp a facut praf masina si a avut noroc ca a scapat cu viata.

--------------------
AsconaC/AstraF BERLINA 85/96
"Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK
+
CIPTUNING
post 16 Jun 2008, 13:59
Post #26

Membru autentic

Paradoxul strigator la cer este ca tocmai cizmele astea, care nu stiu sa mearga, au pile si nu raman fara permis. Cateodata mi se face teama sa mai ies din casa cand ma gandesc ce specimene circula printre noi. Mai oameni buni, eu si instructor auto daca as fi, as sta cu inima stransa cand m-as gandi ca un elev al meu, care nu stapaneste volanul cum trebuie, a luat permisul. Dar astia care dau permisul fara scoala si examen, cum or mai dormi noaptea?

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
vijelie
post 16 Jun 2008, 14:01
Post #27

membru violet

Nu toti cei care au luat permisul pe pile sunt catastrofe, la fel cum nu toti oamenii cinstiti au vocatia volanului.

--------------------
+
brigada_diverse
post 16 Jun 2008, 14:11
Post #28

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

eu ma gandesc ca am un drum pana la craiova de facut......pacat ca nu e autostrada(sa nu mi se bage cineva pe sensul meu) cum am mai patit pe drumul dinsprte autostrada A2 spre CTA....si am fost nevoit sa reduc si sa ies un pic inafara...altfel impactul ar fi fost sigur.....

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
Cornel001
post 16 Jun 2008, 14:13
Post #29

membru belit

1. daca nu sunt catastrofe, atunci de ce au mai marcat banu/pila cand puteau sa-l ia pe bune ?
2. daca e cinstit si nu are vocatia volanului, nu pupa carnet, deci unde e problema.

edit :
Cristi, cand pleci la drum, intotdeauna tre sa ai in cap ipoteza ca ala care vine din fata e kamikaze si va incerca sa intre in tine, si sa fii mereu pe faza. adica il iei de la inceput cu prezumtia de vinovatie. cred ca e mai sanatos asa.

This post has been edited by Cornel001: 16 Jun 2008, 14:16

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
argon
post 16 Jun 2008, 14:19
Post #30

Mesaj semiautomat

cheia e sa anticipezi ce au altii de gand, inainte sa o faca, dupa vreo suta de mii de km de condus, se deprinde anticiparea asta destul de bine.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 14:39
Forum Renault