NT-89-PAX, Il stie cineva?
![]() ![]() ![]() |
NT-89-PAX, Il stie cineva?
Bogdy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu trebuie neaaparat invinuit . Intradevar ... total gresit ceea ce face !
Dar nu trebuie gasit neaaparat vinovat . S-o luam invers .. primesti un apel urgent ca mama / sora / fratele / nevasta / iubita / copilul / etc , a avut un accident , sau e in spital , sau ii e foarte rau .... mai stai sa respecti reguli de circulatie ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
da ca s-ar putea sa nu mai ajungi la destinatie ... asa mai bine cu un minut intarziere dar intreg ca sa il pot ajuta.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sigur sunt cazuri de urgenta cand nu mai tii cont de viteza, gropi, ca ajunge masina intreaga sau nu... de exemplu cand esti sunat sa ajungi repede daca vrei sa mai prinzi pe cineva drag in viata.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
si eu am mers ca nebunu pe sosea aglomerata o singura data, si am zis ca nu o sa mai fac asa ceva in viata mea, aproximativ 100km/h pe B-dul Lapusneanu asta vara, mergeam pe sinele de tramvai scoase din uz (pe atunci inca erau si nu prea se mergea pe ele ca rupeai masina), stiu ca ce am facut era extrem de periculos, pe sine neavand aderenta, dar situatia a cerut-o
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Bogdy |
![]()
|
QUOTE Nu trebuie neaaparat invinuit . Intradevar ... total gresit ceea ce face ! Dar nu trebuie gasit neaaparat vinovat . S-o luam invers .. primesti un apel urgent ca mama / sora / fratele / nevasta / iubita / copilul / etc , a avut un accident , sau e in spital , sau ii e foarte rau .... mai stai sa respecti reguli de circulatie ? Am discutat la prima benzinarie la intrare in cluj-napoca cu un alt sofer(la fel de suparat ca si mine) care era in fata mea si el spunea ca vazuse doi(posibil trei dar nu era sigur)tineri in masina si cand l-au depasit(cu el s-au chinuit putin pt ca nici el nu conducea tocmai incet) i-au facut tot felul de semne obscene si radeau se chinuise sa se tina dupa ei pentru a le rapunde fata in fata la gesturi dar nu a reusit.Asta nu e comportament de om ingrijorat ci mai degraba de "reisar". |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Bravo! Romania nu se dezminte! Daca cere situatia omoram si pe altii! Laser frate!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bogdy @ 15 Jun 2008, 20:59) Atata inconstienta adunata la un loc efectiv m-a scos din sarite(si de obicei nu ma intereseaza deloc prostiile care le fac altii in trafic). Venind dinspre Mociu spre Cluj-Napoca am avut ocazia sa vad vreo 10 depasiri ale baiatului astuia si nici una n-a fost facuta in locuri care sa ofere minimul de vizibilitate(si nu exagerez deloc) riscand de vreo 3 ori Si cum ai vazut asta? Nu cumva te-ai luat dupa el? |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
de observat numarul masinii, care te duce mai degraba cu gandul la cineva linistit si pasnic.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE Bravo! Romania nu se dezminte! Daca cere situatia omoram si pe altii! Laser frate! m-am dezmintit stai chill, abea dupaia mi-am dat seama de gravitatea faptului, pe moment nu am mai fost in stare sa procesez ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Voi credeti ca alerga un nemtean pe langa Cluj sa ajunga la capataiul vreunui mort?
[Inca] Un pusti care vrea sa faca ce nu l-a lasat instructoru' in timpu' scolii, si ce a facut de nenumarate ori intr-un NFS. Surprinzator, majoritatea supravietuiesc, restul ajung la stirile de la ora cinci. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
Identifin 2 lucruri complet distincte aici.
Una este inconstienta celui cu solenza si a modului in care conducea si alta este dorinta celorlalti participanti la trafic care doreau, daca ar fi avut posibilitatea sa il opreasca si sa ii tina o lectie de prudenta si de moralitate. Nu era/este mai bine ca in astfel de situatii sa suni la 112, sa spui ce se intampla in ideea ca in primul sat sa fie oprit de un echipaj si luat la intrebari? Tare bine ar fi daca ar functiona aceasta metoda si din partea organelor. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Drumul de la Moci spre Cluj nu este chiar drept iar unele curbe sunt putin periculoase. Intr-adevar drumul este impecabil...nu sunt gropi si altele, dar sunt destule curbe periculoase si dealuri multe cu vizibilitate redusa.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(donraulo @ 16 Jun 2008, 08:50) Nu era/este mai bine ca in astfel de situatii sa suni la 112, sa spui ce se intampla in ideea ca in primul sat sa fie oprit de un echipaj si luat la intrebari? Eu am facut ceva de genul odata. Mergea unu' ca pis(h)u' boului, l-am depasit, am oprit cu scart(z) in dreptul primului echipaj si i-am anuntat ca din spate vine o astra neagra al carui sofer ori nu are permis ori e beat mort. Au sarit aia instantaneu in mijlocul europenei ca sa-l opreasca pe inculpat. Deci cred ca este o solutie si anuntarea autoritatilor. Chiar foarte buna! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Bogdy |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 16 Jun 2008, 00:34) Eram sigur ca cineva o sa puna si problema asta.Nu important ce facea ala e important ce faceam EU ca doar sigur am facut si eu ceva. Era destul de aglomerat si cateodata mai prindea cate-o coloana pe care n-o putea depasi (pt ca mai depaseau si altii) si atunci il mai ajungeam din urma putand sa ma bucur de manevrele lui,dar de cele mai multe ori eram la 3-4-5 masini in urma lui,dupa vreo 20 de km nu l-am mai vazut. Si daca te gandesti ca am vrut sa ma intrec cu el daca citeai calumea primul post ai fi vazut ca n-am vrut sa fac asta. QUOTE(Muttley @ 16 Jun 2008, 10:13) Eu am facut ceva de genul odata. Mergea unu' ca pis(h)u' boului, l-am depasit, am oprit cu scart(z) in dreptul primului echipaj si i-am anuntat ca din spate vine o astra neagra al carui sofer ori nu are permis ori e beat mort. Au sarit aia instantaneu in mijlocul europenei ca sa-l opreasca pe inculpat. Deci cred ca este o solutie si anuntarea autoritatilor. Chiar foarte buna! E o idee foarte buna dar eu nu am avut atata curaj incat sa ma fi putut tine dupa el,beat nu cred ca era si daca as fi sunat la politie ce i-ar fi putut face?Ca nu aveam nici o dovada impotriva lui si din numar nu retinusem decat 89-PAX pt ca partea cu NT m-ia zis-o celalat sofer de la benzinarie. |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca esti tare. Nu ai nici o dovada impotriva lui dar ii vrei datele de contact pentru morala. Exista alte siteuri pentru asta.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Nu ati vazut ce ancheta se desfasoara la Pitesti, despre felul in care se dobandesc permisele auto, altfel decat prin cele 2 probe de examen...? Si mai zic faptul ca avem multe accidente, decese sau ca nu este bun codul rutier..
Daca ar fi sa privesc invers situatia, poate chiar era stapan pe volan si reflexele sale, stiind ce are de facut in fiecare manevra, riscand, dar fara a depasi limitele masinii pe care le cunostea exact. Iar relaxarea si siguranta soferului a fost perceputa de ceilalti colegi de trafic, drept un risc, dar din ce zici tu, nu prea s-ar incadra aici baiatu`... Cat despre semnele obscene, asemenea magarie nu este de tolerat. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ancheta aia e de ochii lumii, sa nu uitam ca mai sunt 40 de judete in afara de Arges
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai eu stiu aici, in Bucuresti, cateva cazuri de indivizi care nici macar nu s-au prezentat la examen. Nu sunt nici analfabeti, nici retardati, pur si simplu au pile asa de mari incat au primit permisul acasa.
This post has been edited by vijelie: 16 Jun 2008, 13:01 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SSilent |
![]()
|
corect, cunosc cazut in care "elevii" nu stiau sa intre intr-un sens giratoriu, il taiau nu ocoleau, si au trecut
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
voi nu va intrebati de ce bieti politisti de la rutiera au masini de genu passat 2007 ,audi a4 etc ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cei anchetati ar trebui calificati la tentativa de omor din culpa sau asa ceva...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Jun 2008, 12:57) Eu stiam ca aia de la Arges sunt renumiti pentru inmatriculari. Nu stiam ca se ocupau si cu permise. De exemplu, la o masina sh adusa de afara, poti lua o singura data numere provizorii; a doua oara, poti lua decat daca platesti taxa speciala. Mi-a spus un prieten care isi adusese un Passat si isi luase numere provizorii legal dar i-au expirat dupa 1 luna ca i-a propus cineva ca ii poate obtine numere provizorii din nou (nu este legal) cu care mai putea circula 1-2 luni in schimbul sumei de 500 RON in afara de toate actele si chitantele de rigoare pe care trebuia sa si le puna in dosar. Numerele provizorii ar fi fost de Arges (AG), deci filiera functiona. Persoana a refuzat oferta, a mai stat 2 saptamani pe bara cu masina in parcare neinmatriculata pentru ca i se terminasera banii, si a platit taxa speciala luna viitoare, la urmatorul salariu. This post has been edited by ionutctn: 16 Jun 2008, 13:54 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Stiu si eu un caz, cand la implinirea a 18 ani a primit de ziua lui permisul. Dupa putin timp a facut praf masina si a avut noroc ca a scapat cu viata.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Paradoxul strigator la cer este ca tocmai cizmele astea, care nu stiu sa mearga, au pile si nu raman fara permis. Cateodata mi se face teama sa mai ies din casa cand ma gandesc ce specimene circula printre noi. Mai oameni buni, eu si instructor auto daca as fi, as sta cu inima stransa cand m-as gandi ca un elev al meu, care nu stapaneste volanul cum trebuie, a luat permisul. Dar astia care dau permisul fara scoala si examen, cum or mai dormi noaptea?
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
vijelie |
![]()
|
Nu toti cei care au luat permisul pe pile sunt catastrofe, la fel cum nu toti oamenii cinstiti au vocatia volanului.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
eu ma gandesc ca am un drum pana la craiova de facut......pacat ca nu e autostrada(sa nu mi se bage cineva pe sensul meu) cum am mai patit pe drumul dinsprte autostrada A2 spre CTA....si am fost nevoit sa reduc si sa ies un pic inafara...altfel impactul ar fi fost sigur.....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
1. daca nu sunt catastrofe, atunci de ce au mai marcat banu/pila cand puteau sa-l ia pe bune ?
2. daca e cinstit si nu are vocatia volanului, nu pupa carnet, deci unde e problema. edit : Cristi, cand pleci la drum, intotdeauna tre sa ai in cap ipoteza ca ala care vine din fata e kamikaze si va incerca sa intre in tine, si sa fii mereu pe faza. adica il iei de la inceput cu prezumtia de vinovatie. cred ca e mai sanatos asa. This post has been edited by Cornel001: 16 Jun 2008, 14:16 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cheia e sa anticipezi ce au altii de gand, inainte sa o faca, dupa vreo suta de mii de km de condus, se deprinde anticiparea asta destul de bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:39 |