Harait la plecarea dupa loc, dupa ce am fost la mecanic a aparut problema
![]() ![]() ![]() |
Harait la plecarea dupa loc, dupa ce am fost la mecanic a aparut problema
ideeart |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 December 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
vaselina a bagat cum trebuie inapoi dupa ce a schimbat burduful?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ideeart |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 December 07 From: Constanta ![]() |
habar nu am ca a trebuit sa plec pt 10 minute, tocmai cand a montat celalalt burduf
10 Jun 2008, 05:45: Ar fi bine sa fie aceasta pricina, sa nu fi stricat ceva, nu am mai circulat prea mult de atunci ,astept un alt mecanic care sper sa nu imi ia banii degeaba This post has been edited by ideeart: 10 Jun 2008, 05:45 |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
|
|
crisdelia2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 26 May 07 ![]() |
la toba te-ai uitat?a mea face la fel...de la toba
|
--------------------
SN clima
dacia
2002
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Planetara e dreapta sau stinga ? ca daca e stinga si a scos uleiul din cutie poate s-a mai pierdut din ulei la manevre si... mergi fara ulei in cutie...
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Eu iti recomand sa te duci inapoi la acel mecanic.Asta in cazul in care ai platit lucrarea la valoarea ei adevarata.Garantia este singurul lucru care te fereste de necazuri.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
ideeart |
![]()
|
Am fost la alt mecanic, mai bun din punctul meu de vedere, s-a uitat pe sub ea si a gasit niste suruburi slabite, suruburile de la bascula, si le-a strans a zis ca planetara nu are nimic, (cea pe care a scos-o era cea din dreapta) , a mai zis ca trebuie sa mai stranga si scutul si esapament si...alte chitibusuri
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:31 |