Alertă nucleară
![]() ![]() ![]() |
Alertă nucleară
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Alte date ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am momente in care sufar de paranoia, chiar ei au scris in stire ca sistemul este frecvent folosit, dar nu anunta presa decat in cazuri neaparat grave. In acealasi timp ei spun ca e doar o defectiune la racirea reactorului si ca nu au semnalat scurgeri radioactive. Pai de ce ne-au mai anuntat?? :|
fac update din 5 in 5 minute. http://www.realitatea.net/ce-a-declansat-s...ear_293807.html This post has been edited by blak2oo8: 4 Jun 2008, 20:23 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia e!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
toti murim odata si odata
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce, de Cernobal s-a stiut ceva?
A mai fost ceva si la Kozlodui, Bulgaria, dar vag de tot s-a anuntat! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
apophis, zau de nu exact replica asta am vrut sa o scriu si eu cuvant cu cuvant, inclusiv smiley
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
centrala aia e de tip PWR (pressurized water reactor), la fel ca cea de la Three Mile Island, din SUA.
putini stiu, dar la Three Mile Island s-a produs un accident in 1979 si unul din reactoare (avea 2) a suferit "partial meltdown". reactoarele de tipul asta au 2 circuite de apa: apa dintr-unul raceste direct reactorul(si e radioactiva), apa din celalalt nu interactioneaza cu apa din primul si are rolul de a prelua caldura si a o transfera catre un generator de aburi care actioneaza una sau mai multe turbine. ambele circuite sunt sub presiune, apa are mult peste 100 de grade si nu trebuie sa se produca abur. |
-------------------- |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Incidentul de la Three Mile Island e destul de cunoscut...
This post has been edited by xcss: 4 Jun 2008, 23:59 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 01:02 |