Zmeii soselelor, sau care se lauda mai tare...
![]() ![]() ![]() |
Zmeii soselelor, sau care se lauda mai tare...
Lucian123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|||
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu crezi te iau cu mine si ai sa te convingi!Am mers si fara sa tin mana pe volan!Ce e asa mare smecherie?Inseamna ca voi nu stiti sa conduceti sau sinteti fricosi!Daca vrei sa te convingi,dai de benzina si i-ti demonstrez ca merge singura la 180!
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici ai dreptate. Unii oameni au un alt scop in viata. Nu am nevoie de un asemenea curaj. Nu m-as urca in masina cu unul care fotografiaza bordul la 180 km/h. Si asta nu pentru ca mi-ar fi frica sa merg cu viteza. Cand circul in afara localitatilor, de obicei nu ma depasesc decat masini puternice.
Altfel spus, cand eu conduceam Ford Probe 2,2 Turbo Intercooler benzina (175 cp) cred ca nu aveai nici dacie. Asta se intampla acum 7 ani. Cand aveam 19 ani si permis de conducere de nici un an de zile. Apropo , masina aceea lua 220. Eu din lipsa de experienta nu i-am dat decat 200. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
MaxTurbo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 3 January 05 ![]() |
In a IV-a nu ajungi niciodat la 170......eu cu 1.4 am mers 180 dar de la 165 pana la 180 a fost nevoie de multa rabdare. Sa iei mana de pa volan la 180 nu e foarte mare lucru......doar ca e o iresponsabilitate imensa.....
Stiu pe altii care cu 1.6 au prins 190. |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si pe vremea cand bunicu lu' nevasta-mea avea camion Buick voi nici nu erati in faza de proiect ca nici ai vostri nu erau nascuti!
Hai gata! Terminati cu copilariile gen cel mai tare din parcare! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:24 |