Ceas de bord pt sn
![]() ![]() ![]() |
Ceas de bord pt sn
uscatu83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Vezi ca sunt persoane pe forum care-si dezmembreaza masinile ... incearca sa cumperi de la ei
![]() De asemenea , am inteles ca la dezmembrari se gasesc o gramada de piese pt Dsn .. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Dupa parerea mea e destul de ieftin 50Lei, ca la cat e in magazin ...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Este vorba de ceasul acela mic care indica ora. Cat de scump poate sa fie. Oricum este prea mult 50 ron, sau cum zici tu ca ai gasit mai scump de atat. Practic doar indica ora, nu mai face si altceva.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
uscatu83 |
![]()
|
cosmin_2300 te sustin si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e vreo 25 ron in magazin. e vorba de ala din bord cum are si papucul diesel, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Da, de acela este vorba. La ce magazin ai vazut?
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Am fost in vitan
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
jonny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
Eu mi-am luat unul din targ de la vitan cu 10 ron si e perfect functional osa il montez zilele astea ca am europa si nu am cablajul tras !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- GR 03 LWJ
2002
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Este nou? De la ce magazin din vitan l-ai luat?
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:27 |