Invazia de muste si gandaci, In CTa
![]() ![]() ![]() |
Invazia de muste si gandaci, In CTa
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
acum serios vorbind toata lumea a observat gandaceii in constanta. se pare ca in unele zone sunt mai numerosi ca in altele.
aa..si sunt de doua tipuri: unii negri si unii gri-verzui. astia din urma m-au invadat si pe plaja din eforie ![]() ce am observat pana acum este ca nu au aparut inca tantarii. cred ca au suferit mutatii si s-au transformat in gandaci ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mancarea buna, ce sa le faci...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
si cernavoda e in apropiere
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE ce am observat pana acum este ca nu au aparut inca tantarii aseara eram afara la o scara si ma mancau tantarii de viu, cum dracu nu ai dat de ei? ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cred ca si la tantari depinde tot de zona. eu stau in coiciu. am un coleg in navodari care zice ca e rupere acolo ..deh..malul baltii..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Gata. S-au pus pe dezinsectie. NU va mai plangeti ...
Eu ma plang ca in fiecare zi tre' s aspal masina din cauza teilor de pe strada. Cand nu e lipicioasa toata e ca un plic imens de ceai. ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
mda... io la mine cu parcatu am de ales, ori o duc in parcare (spatele blocului) si intr-o zi se umple de praf, ori o las in fata blocului si se umple de gainat
![]() in navodari nu am vazut dezinsectie... ieftinii dreq ![]() This post has been edited by SSilent: 21 Jun 2008, 10:55 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Unii suntem mai norocosi. Gasim si praful si gainatul in acelasi loc.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() QUOTE Serviciul Dotări Urbane, Ecarisaj, Dezinsecție, Deratizare (SDUEDD) din cadrul Primăriei Constanța a început, în urmă cu șapte zile, aplicarea tratamentului de combatere a insectelor, prin dezinsecție exterioară în toată stațiunea Mamaia. Acțiunea SDUEDD a fost inițiată ca urmare a faptului că, în ultima perioadă, în stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța a apărut o invazie de insecte - gărgărița rapiței (ceutornicus asimilis). ..... Zece operatori, organizați în trei echipe, lucrează în stațiunea Mamaia, acoperind o suprafață de 45 de hectare, urmînd ca acțiunea să continue în municipiul Constanța prin acoperirea a 219 hectare din domeniul public. b0f0082e8d782ec61a42f408273e170e.jpg Hai ca in scurt timp se pare ca veti scapa de gazele suparatoare. Pacat ca solutia nu e eficace si impotriva daunatorilor bipezi... ![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Si-n Iasi sunt musculite cat vezi cu ochii (sau cat nu vezi fiindca-ti intra-n ochi).
![]() Sper sa ia autoritatile astea vreo masura ca altfel e jale. E de ajuns de la scara blocului pana la masina sa merg in camasa alba (sau in definitiv o culoare deschisa) si pantaloni deschisi la culoare si deja pot observa musculitele prinse pe mine. Sunt revoltat de-a binelea. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
koldun |
![]()
|
Voi n-aveti o "mazare" a voastra acolo?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Nu, la noi nu cred ca-i din familia legumelor, cel putin nu dupa nume.
Dar un lucru e cert... e la al n-lea mandat si vad ca mare lucru nu s-a miscat, bine exceptand acum cu alegerile astea: au mai dat din coate si s-a mai pus la punct Iasiul. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Apropo de legume .... iata ce am gasit .
"Din cauza schimbarilor bruste de mediu si a poluarii facute de oameni am observat cu o oarecare stupoare o invazie de musculite albe. Si, ce credeti ca inseamna asta? Pai o sa ma intrebati si o sa va raspund: Nimic mai simplu! Asta o sa insemne o scumpire a rosiilor, destul de mare. Eu zic ca o sa atinga pragul de 5 lei (50 de mii lei vechi) sau poate chiar mai mult, deoarece daca nu stiati musculitele albe sunt mari "amatoare" de rosii. Ele ataca rosiile distrugand florile lor si astfel le pericliteaza urmatorul rod. Ceea ce va duce la un numar mic de rosii produse de catre tarani sau cei care se ocupa cu cresterea rosiilor in sere sau solarii si o adevarata nemultimire din partea cumparatorilor. Aceste musculite sunt specifice serelor ele mai fiind numite si musculitele albe de sera. Din toata aceasta chestie eu vreau sa spun ca este bine sa va bucurati de rosii acum saptamanile astea ,caci peste vreo doau saptamani cand va "veni" noua generatie de musculite(ele avand incubatie de 1-2 saptamani)care vor face prapad in recoltele romanesti. Adio rosii la preturi relativ bune!!!!!!! DECI:ROSIILE SE VOR SCUMPII RAU!!!! Asa ca mancatile acum ca mai incolo s-ar putea sa nu va mai permiteti sau sa nu mai gasiti rosii romanesti, si cine stie poate nici chiar din alte tari? Dar asta nu pot sa spun." Publicata de AZUMdreamer 10.06.2008 This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2008, 17:52 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, fugarira astia din Constanta insectele si acum s-au refugiat in Bucuresti. In ultima vreme ma trezesc cu gandaci care imi intra pe fereastra. La inceput am crezut ca sunt evadati de pe la vecini, dar am observat ca sunt prea multe specii pentru un apartament.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
asa va trebuie
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Sony |
![]()
|
Sunt chiar negre. Cred ca sunt alea care n-au votat cu mazare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:22 |