numere IF
![]() ![]() ![]() |
numere IF
aviasol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|||
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
da, am vazut azi in snagov 2 masini cu numere definitive cu IF...
desi prima senzatie a fost ca sunt din strainatate, asa ciudate pareau ![]() ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si pentru Voluntari e aceeasi poveste. Acum trebuie sa isi puna numere de IF, nu mai apartin de Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine, sa stiu si eu care aburiti sunt de fapt din bolintinul de vale, nu din bucuresti... Ca pana acum, toti cu numere de B, da vedeai cate un oier la volan de merge de parca era pe tarla lu' tatsu' de la tara, cu toata tarlaua la dispozitie...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreti sa spuneti ca-i obliga pe toti din afara Buc sa-si schimbe numerele?
Wow. Credeam ca numai masinile nou inmatriculate iau nr cu IF |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De cand Voluntari & Co. au capatat statut de orase ii obliga si pe citadini sa isi schimbe numerele masinilor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu numere de IF, si rosii si negre, definitive.
La Udriste scria clar ca cei din Ilfov tb sa se adreseze undeva pe Fabrica de Glucoza pentru inmatriculari etc., deci banuiesc ca Udriste va fi decongestionat. |
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Toata bucuria a inceput de cand Voluntariul a capatat statut de municipiu (un municipiu lipit de Bucuresti
![]() Asta e un lucru bun pentru Bucuresteni, ca li se decongestioneaza anumite servicii si li se elibereaza anumite cladiri si cu 2 taisuri pentru ilfoveni: - bun: vor avea propriile lor servicii mai aerisite si doar pentru Ilfov - rau: vor trebui sa se deplaseze catre Voluntari si nu in Bucuresti unde era mai la indemana. Trecerea cred ca se va face treptat la fiecare inmatriculare si va dura cativa ani buni. Nu cred ca vor sa isi blocheze ei serviciile obligand toti ilfovenii sa isi schimbe numerele de la masina. Oricum vor fi multi care vor vrea sa o faca pentru ca sunt multe numere preferentiale libere pe IF, ca de exemplu: IF-69-S_e-X ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau IF-00-S E X, programatorii stiu de ce
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Mar 2005, 09:45) Foarte bine, sa stiu si eu care aburiti sunt de fapt din bolintinul de vale, nu din bucuresti... Ca pana acum, toti cu numere de B, da vedeai cate un oier la volan de merge de parca era pe tarla lu' tatsu' de la tara, cu toata tarlaua la dispozitie... Aia din Bolintin au numere de Giurgiu..GR..domnu Klaus... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sa'nteleg ca acum un anumit Rolls Royce si un anumit Maibach vor avea numere de IF
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Ngaa...ngaa..baa io daca vrea mut pipera in bucuresti ba si fac acolo judetu pipera si imi pun numere cu pi, adica cu 3,14 baaaa 'rati ai toifalului de telectuali..ca aici v-am avut la ghiulu mic...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe persoana fizica, ha?
|
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
sa vedeti acum masini de masini cu nr de IF, la citi shmecheri stau acolo !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Nu pa persoana fizica ba! Pa lizing ba! Io imi fac firma mea da lizing ba!
|
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
Ba io daca vreau imi iau toate numerele cu IF! TOATE!
Da' mai bine iau niste numere de care am vazut io ca se uita cu jind Tariceanu si cu Copos la Salonu da la ..asta...da la unde a fost el ca taranii astia da banii pa avion sa sa duca la salon cand io am 4 saloane acasa, basca ala a lu Vadim care e pretenaru meu si are salonu lui rezervat... Era asa: "F UK U JJ" aa? |
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
vroiam sa deschid eu ,m-am lamurit
si eu trebuie ? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 21 Mar 2005, 11:54) Asta s-o crezi tu. Stiu o strada din Pipera plina de viloante care are un singur buletin inregistrat cu mutatie definitiva ![]() Sa vezi ce bucurie era pe primarul cand a auzit ca l-a votat toata strada... si ce desumflare cand a aflat ca pe toata strada avea un singur votant hihihihi! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote=bj,22 Mar 2005, 16:04]
Asta s-o crezi tu. Stiu o strada din Pipera plina de viloante care are un singur buletin inregistrat cu mutatie definitiva ![]() cine avea buletin, STRADA?"care este??" on topic..se aude ca trecem cu totii pe numere cu IF... OARE e adevarat? |
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
vezi ca nu te gandesti?
sa avem rabdare, vom vedea... mai exista vreun numar de masina cu initiala de oras, nu de judet? ex:pitesti-44-aaa? sau ploiesti-55-aaa?SAU CU O SINGURA LITERA? in cativa ani toate numerele vor fi de if! cum iti explici cresterea masiva a nr de if in bucuresti de zilele astea?? crezi ca au venit incoa toti bastanii de la snagov? daca am inteles eu gresit stirea, mea culpa, dar as baga mana in foc cum ca este asa! |
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Va rog, mai usor cu derapajele off-topic. Numere in tara asta fara apa calda au "initiala" de judet, nu de oras. Cine a vazut asa ceva? Probabil (dar nu as baga mana in foc) B va urma aceasi linie.
Anyway, macar o sa mai fie un subiect in tarisoara asta sa te dai trendy. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
asarban |
![]()
|
Sa nu uitam de Jermania unde numerele sunt de Oras nu de Land.
Sa nu uitam ca din punct de vedere administrativ Romania este impartita in 41 judete (IF inclus) la care se adauga municipiul Bucuresti ca entitate administrativa separata, avand organe de administratie publica locala distincte (Prefectura, consiliu), Tribunal propriu, etc etc. Numere multe cu If pentru ca: Majoritatea firmelor de leasing sunt in IF (o sa vedeti ca toate masinile grupului VAG au numere de leasing cu IF) multi romanasi s-au mutat cu casa in IF. Cat de curand a avea numere cu B o sa fie sau dovada ca ai firma in B sau ca esti un parlit care inca mai stai la bloc |
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Un lucru bun este că vom avea mai multe numere cu B!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asarban |
![]()
|
Adica vrei sa spui mai multe "disponibile"..
|
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:54 |