[VAND] piese Renault, din dezmembrari
![]() ![]() ![]() |
[VAND] piese Renault, din dezmembrari
vyalli |
![]()
|
||
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan negru
Laureat
- B-xx-JPA
2009 Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|||
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
@ gmt97hr: Nu am asa ceva, deoarece n-am nici o Laguna.
@ faustino: iti voi da raspunsul curand privind preturile. trebuie sa vad cat sunt de bune piesele cerute. N-am inteles care chedere de usi: cele de la geamuri sau cele de pe caroserie? @ vyalli: E posibil sa se dezmembreze si motorul. De la care masina te intereseaza? |
--------------------
Fiat
Punto
- DJ 10 SEC
1995
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
twingo mai are clipsurile cu care se prinde polita de hayon ?
incercuit cu rosu in imagine Attached thumbnail(s) clips_original.jpg ( Size: 129.77k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
faustino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cele de la baza geamului care se prind de usa
|
--------------------
Dacia
1310
- B-02-FZJ
1984 Daciot convins
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut symbolu avea AC??? ma intereseaza conducta din aluminiu cea lung de la aer conditionat??
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
@ _182_: Nu stiu daca le mai are. o sa ma uit si iti spun.
@ faustino: Proiectoarele s-au dat. am ornamentele de prag, bara spate si chederele de care ai zis. Cer 100 Euro pe toate. @ AdrianoBoy: instalatia de aer conditionat de pe Clio symbol s-a vandut deja cu totul. |
--------------------
Fiat
Punto
- DJ 10 SEC
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:17 |