Radiator AC, se potriveste
![]() ![]() ![]() |
Radiator AC, se potriveste
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Alydor |
![]()
|
nimeni nimic???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe la ceva dezmembrari ai fost?
Sau ... pe la service, iei un baiat de acolo deoparte si ii zici sa-ti faca rost de un radiator. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Alydor |
![]()
|
am gasit la o firma din bucuresti radiator AC Valeo la 450 de ron. Poate sa imi spuna cineva codul de la radiatorul de AC? sau dimensiunile?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
pentru cei interesati se gaseste radiator Valeo pentru Logan 1.5 dci la pretul de 470 ron. Radiatorul are codul 817701 si il puteti comanda direct la reprezentanta valeo romania. Intrati aici http://www.valeoservice.com/html/romania/e...duits.focus.php si apoi dati clik in dreapta sus (valeo web catalog) si de acolo selectati piesa care va intereseaza.
Din partea mea se topicul se poate inchide Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: cum afli pretul ca in catlogul respectiv nu apare......dupa ce efectuezi comanda iti apare si pretul? Multumesc pentru raspuns
QUOTE(Alydor @ 28 Jul 2009, 14:42) pentru cei interesati se gaseste radiator Valeo pentru Logan 1.5 dci la pretul de 470 ron. Radiatorul are codul 817701 si il puteti comanda direct la reprezentanta valeo romania. Intrati aici http://www.valeoservice.com/html/romania/e...duits.focus.php si apoi dati clik in dreapta sus (valeo web catalog) si de acolo selectati piesa care va intereseaza. Din partea mea se topicul se poate inchide Suma respectelor, Alydor |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Alydor |
![]()
|
eu l-am comandat de la alta firma... abia dupa ce mi-a venit radiatorul mi-a trecut prin cap sa caut siteul oficial valeo si sa ma uit. Puteti sa ii sunati la telefon sau sa le trimiteti un mail prin formularul de contact ... Multe piese folosite de reno/logan sunt produse de valeo
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 29 Jul 2009, 21:17 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Costin(PH 87 KOS) |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 24 November 08 ![]() |
salut..am si eu o intrebare...la dci,intercoolerul se poate schimba fara sa schimbi si radiatorul ? am inteles k la renault megane se poate,dar la service la dacia mi-au zis ca nu...si ca pretul fara montaj ar fi 2000 de lei...
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5dci
2007 Laureat
- PH 87 KOS
|
|
mdaa2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat saptamana trecuta de la un parc de dezmembrari gasit pe net (prin fundeni, dragonul rosu) intercooler pt 1.5 dci 65 cai fara AC cu 200 ron (la mine a fost toata fata zdrobita si nu gasesc nicaieri sistemul de prindere, asa ca l-am prins cu soareci de plastic)
Deci pune mana pe google si pe telefon ca sigur gaseti mai ieftin decat cere Dacia |
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Intercooler la 65 CP???
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
mdaa2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 09 From: Bucuresti ![]() |
mai... eu asa stiu ca este, ca nu are I-ul rosu
o sa ma uit zilele astea pe acte |
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
mdaa2k |
![]()
|
50Kw adica vre-o 67.051 104 622 cai putere ianuarie 2008 (banuiesc ca-i euro 4, dar nu scrie pe nicaieri)
|
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mdaa2k |
![]()
|
Mai... am scris mai mus ca are 50Kw.
Astazi am pus mana pe talonu lu taica-miu si pe al lui scrie 48Kw (al lui nu are intercooler si este din iunie 2006 |
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:36 |