Problema frana de mana?, La drum lung se incalzeste ...
![]() ![]() ![]() |
Problema frana de mana?, La drum lung se incalzeste ...
birkof |
![]()
|
||
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic ca e noirmal, ca e deasupra evacuarii, si cum evacuare se incalzeste, transfera caldura manerului franei de mana.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Mi s-a intamplat si mie anul trecut pe A2 cand ma duceam la mare,dar in rest nu.
Nu stiu daca este normal sau nu. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Si la mine se incalzeste so cred ca a toate "face asa" pentru ca este traseul de evacuare pe sub levierul de frana si de acolo provine caldura.
Apropo de caldura - am condus ieri in picioarele goale si m-am mancat undeva sa bag piciorul drept prin spatele pedale de aceeleratie si am atins ceva foarte fierbinte. M-am dat jos si m-am uitat dar nu am inteles mare lucru.. Oricum obiectul super incins este ca un furtunasi care probabil se duce la calorifer. Ca sfat nu conduceti in picioarele goale ! ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Sigur zona respectiva se incalzeste de la evacuare. daca pui mana o sa observi ca se incalzesc si sinele de la scaunele fata (cele dinspre centru.
La o masina adevarata nu e normal asa ceva...dar cum vorbim totusi de o masina ieftina ... Da la noi, evacuarea si temperaturile la care ajunge asfaltul in zilele astea fac ca podeaua masinii sa se incalzeasca binisor...si de acolo se incalzesc apoi si alte elemente (levierul franei de mana...de exemplu) |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
birkof |
![]()
|
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
Am inteles, ma gandeam la un asemenea scenariu, insa vroiam o confirmare .. deci "toate face asa"
Toate bune. |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:21 |