Oglinda retrovizoare
![]() ![]() ![]() |
Oglinda retrovizoare
Archangelvld |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 16 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2002
|
|||
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Poti incerca cum a rezolvat fostul proprietar al DSN-ului meu: A dat 2 gauri mici si a prins suportul acela cu 2 holdsuruburi.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
asa era si la mine cand am luat-o...solutia??poxipol,superglue(cazul meu),poxilina,moment...etc...decat s-o gauresti...la mine tine de 2 ani si ceva.
![]() succes |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(cosmin_ms @ 15 Jun 2008, 18:50) asa era si la mine cand am luat-o...solutia??poxipol,superglue(cazul meu),poxilina,moment...etc...decat s-o gauresti...la mine tine de 2 ani si ceva. ![]() succes Este bine si asa dar in cazul tau problema se complica daca trebuie sa schimbi parbrizul.. Eu l'am schimbat (a crapat la frig ![]() |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
Pyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 February 08 ![]() |
O solutie ar fi sa intaresti cu un chibrit sau o scobitoare canalul din mijlocul suportului tata (ma refer la ala care este parte din plafon), apoi sa introduci mama usor fortzat (cel de pe tija oglindei).
|
--------------------
dacia
supernova
2001/Clima
- CT-22-PYN
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Poti sa cumperi alta la 1,5 lei
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
danyamd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 15 August 07 From: Brasov ![]() |
...sau iti iei una din dezmembrari de straine...si o lipesti pe parbriz si nu mai ai nici o problema...eu asa am facut si acum nu mai am nici o problema
18 Jun 2008, 20:43: ...sau iti iei una din dezmembrari de straine...si o lipesti pe parbriz si nu mai ai nici o problema...eu asa am facut si acum nu mai am nici o problema 18 Jun 2008, 20:43: ...sau iti iei una din dezmembrari de straine si o lipesti pe parbriz si nu mai ai nici o problema , eu asa am facut si acum nu mai am nici o problema This post has been edited by danyamd: 18 Jun 2008, 20:43 |
--------------------
dacia
logan
2005 avem o viatza scurta ...asa ca hai sa o lungim
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 10:09 |