suporti numere...
![]() ![]() ![]() |
suporti numere...
maxx |
![]() ![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
aceiasi problema am avut-o si eu, numai ca au trecut niste ani de atunci;
totusi, dai de tumburusii aia in interior (cred) si ceva in interiorul ramei coboara, coborind astfel si numarul, lasindu-te sa il scoti tragind de partea superioara; s-ar putea sa fie unul din "tumburusi" blocati si atunci tre' sa insisti eventual baga niste apa sa curete mizeria; succes ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sar putea sa tragi de timburusi in jos ca sa se duca cit mai in jos si numarul pina iese din partea de sus!Dupa aia e usor!La slz pina am aflat asta a trebuit sa rup un numar ca nu mai ieseaua alea provizorii! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
de fapt "tumburusii" se duc spre interior si in acelais timp coboara (cind sint curati si noi) altfel ai probleme - retine trebuie sa coboare!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mare lucru un suport de plastic face max 100k lei... rupe-l tata si ai grija data viitoare sa fii atent cum se monteaza/demonteaza
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Tragi de tumburusi fie spre interior fie spre exterior.(daca sensul este cel corect iti vei da seama prin faptul ca tumburusii vor iesi in afara)Tragi la maxim de ei in jos dupa care executi urmatoarele miscari:
-cu palma apasata pe tablita de inmatriculare apesi usor in jos.(normal nr.va cobori) -dupa aceasta operatie tragi cu ambele maini in sus de colturile nr.simultan cu inclinarea acestuia catre tine. Spor la treaba. ![]() This post has been edited by Funny: 29 Dec 2004, 12:19 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
la latinefe iti cer 900K pe suporti+numere provizorii si nu prea stiu daca poti sa nu platesti
QUOTE(Dsign @ 29 Dec 2004, 12:05) mare lucru un suport de plastic face max 100k lei... rupe-l tata si ai grija data viitoare sa fii atent cum se monteaza/demonteaza |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
de-abia astept sa le rup
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
maxx |
![]()
|
hai ca le-am facut, le-am "ciobit" putin p-alea rosii ca le-am tras cu patentu'
![]() inchideti-l, daca nu mai aveti nimic de discutat... This post has been edited by maxx: 30 Dec 2004, 20:02 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:49 |