Ridicare geamuri la inchidere, din telecomanda masinii
![]() ![]() ![]() |
Ridicare geamuri la inchidere, din telecomanda masinii
OldMan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce induiosator, mi s-a umplut curul de lacrimi. Ma lasi cu textele astea obosite.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OldMan |
![]()
|
sa inteleg ca esti cumva implicat?
foloseste talcu ca pe caldurile astea te poti oparii. This post has been edited by OldMan: 23 Jul 2008, 21:05 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, cand unii chiar faceau, atii se laudau cu nu stiu ce module mini or sa faca coborate din star treck si de fapt tot la module maxi au ajuns. Pe care altii le faceau de o buna bucata de timp.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OldMan |
![]()
|
cei din urma vor fi cei dintai
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
problema e ca nu a ajuns inca nimeni sa confirme zicala nou testamentara.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
wildserb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 May 07 ![]() |
sper sa nu fiu offtopic ca se pare ca e un topic de certuri
am nevoie de modul care sa ridice asu coboare geamul cand apas pe butonul din cabina are cineva ma poate ajuta ku o schema ? |
--------------------
dacia
logan
2005/laureat
- tm 20 yug
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(OldMan @ 23 Jul 2008, 21:57) sa inteleg ca esti cumva implicat? Da sunt implicat.QUOTE(OldMan @ 23 Jul 2008, 21:57) foloseste talcu ca pe caldurile astea te poti oparii Vai cata grija ... iar mi-au dat lacrimile. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OldMan |
![]()
|
se vede clar ca esti un tip meschin, multumesc pentru ca lovesti pe la spate si in afara de replici lapidare nu poti dovedii ca ai acumulat cele 6000 si peste de mesaje.
Daca erai barbat lovei in fata, da cineva pe aici avea drept moto, ceva cu cainele bun care ataca in fata....tu lovesti la reputatie...infect... Si ca sa vezi ca le fac singur iti dau prilejul sa plangi in continuare.... In ultima imagine este cablajul dublu imprimat pentru noul modul de ridicare la inchidere. 24 Jul 2008, 16:00: o imagine din atelierul meu 24 Jul 2008, 16:12: uite si matritele prntru cablaje. This post has been edited by OldMan: 24 Jul 2008, 16:12 Attached thumbnail(s) PIC_0001.JPG ( Size: 345.85k ) Number of downloads: 1110 PIC_0002.JPG ( Size: 264.12k ) Number of downloads: 1182 PIC_0003.JPG ( Size: 280.12k ) Number of downloads: 1100 PIC_0004.JPG ( Size: 228.47k ) Number of downloads: 1034 PIC_0005.JPG ( Size: 221.33k ) Number of downloads: 991 PIC_0006.JPG ( Size: 284.45k ) Number of downloads: 640 PIC_0007.JPG ( Size: 241.26k ) Number of downloads: 719 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
Mythica |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau ![]() |
E cel mai tare atelier pe care l-am vazut
![]() Doua aparate de masura si o gramada de cablaje - super! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
OldMan |
![]()
|
eu numai atat pot, doua aparate de masura....
25 Jul 2008, 08:14: si modulele... This post has been edited by OldMan: 25 Jul 2008, 08:14 Attached thumbnail(s) PIC_0008.JPG ( Size: 227.83k ) Number of downloads: 791 PIC_0010.JPG ( Size: 271.64k ) Number of downloads: 816 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Mythica @ 24 Jul 2008, 20:35) Vezi ca ti-a scapat inca un osciloscop rusesc adaugat in a-2a poza, un laptop, un monitor tft, niste radiocomenzi aranjate frumos pentru poze ... ![]() This post has been edited by IRONICK: 25 Jul 2008, 12:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OldMan |
![]()
|
mai sunt si altele da o sa plangi iarasi....
Apropo sti sa folosesti un osciloscop? |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
IRONICK |
![]()
|
Poate ti-a scapat din vedere, dar tu esti ala ofticat. Si nu, nu stiu sa folosesc un osciloscop. Tu esti singurul care poti face asta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OldMan |
![]()
|
probabil, multumesc ca mai facut atent, totusi cum ramane cu modulele pe care zici ca nu le-am facut eu?
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
wildserb |
![]()
|
oldman pana una alta mai ai de vanzare module ? cum intru in contact cu tine k nu ma lasa sa dau PM
![]() |
--------------------
dacia
logan
2005/laureat
- tm 20 yug
|
|
OldMan |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
wildserb |
![]()
|
ok cum comand? as vrea sa le am pana merti in timisoara k plac miercuri seara in concediu
![]() mailul meu sasa.tomic@mozzart.ro cate postu tre sa am sa dau pm?? This post has been edited by wildserb: 25 Jul 2008, 14:01 |
--------------------
dacia
logan
2005/laureat
- tm 20 yug
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(OldMan @ 24 Jul 2008, 16:54) se vede clar ca esti un tip meschin, multumesc pentru ca lovesti pe la spate si in afara de replici lapidare nu poti dovedii ca ai acumulat cele 6000 si peste de mesaje. Daca erai barbat lovei in fata, da cineva pe aici avea drept moto, ceva cu cainele bun care ataca in fata....tu lovesti la reputatie...infect... Si ca sa vezi ca le fac singur iti dau prilejul sa plangi in continuare.... In ultima imagine este cablajul dublu imprimat pentru noul modul de ridicare la inchidere. <span class='edit'>24 Jul 2008, 16:00:</span> o imagine din atelierul meu <span class='edit'>24 Jul 2008, 16:12:</span> uite si matritele prntru cablaje. Bai nene eu l-am cunoscut personal pe IRONICK si este un tip ok asa ca tine-ti comentariile acasa ..........si daca vrei ,,atelere " iti pozez cate vrea muschiul tau............ce ti-e si cu netu asta poti sa te dai si presedinte de stat daca ai ceva tupeu de baietas. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
QUOTE(OldMan @ 25 Jul 2008, 08:51) eu numai atat pot, doua aparate de masura.... <span class='edit'>25 Jul 2008, 08:14:</span> si modulele... Felicitari pentru ceea ce faci. Nu lua in considerare comentariile rautaciose (asa e romanul pana nu da el cu muci in fasole nu se lasa) Daca pretul va fi bun probabil voi cumpara si eu modulele respective. Succes |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
l@u |
![]()
|
Vrei un discount ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci, lăsînd răutățile deoparte si trecind "la subiect":
QUOTE(OldMan @ 22 Jul 2008, 19:48) jucaria respectiva are un fir de comanda, firul ala unde l-ai legat? Cine ii da comanda de activare? QUOTE(banutu @ 22 Jul 2008, 19:54) QUOTE(mariuscond @ 23 Jul 2008, 10:25) ...nu ajunge nici un fel de semnal de comanda a actuatoarelor de la UCH in butonul de blocare usi de pe bord/consola, parca la cest buton sint conectate numai intrarile de comanda inchidere/deschidere pentru UCH. QUOTE(OldMan @ 23 Jul 2008, 15:09) Deci cum e?Sau rămîne cum am stabilit...? ![]() This post has been edited by mariuscond: 25 Jul 2008, 22:53 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu l-am cunoscut pe domnul IRONICK, desi mi-as dori, ca sa pot sa-i dau o bere macar pentru cate sfaturi bune si informatii ne-a dat pe acest forum (si nu numai lui, mai sunt cativa care merita cu adevarat), si pentru acest motiv ar trebuii ca toti membri acestui forum sa-i poarte macar un pic de respect. Nu zic, si OldMan o facut treburi bune, dar mai are restante la impartitul informatiilor, ca sa ajunga in fata, oricum si lui felicitari pentru ceea ce face, dar la comportarea pe forum nu ar strica un pic de revizuire al comportamentului, pana la urma suntem pe acelasi forum si nu au rostul vorbele aiurea si ranchiuna. Io zic sa
![]() ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
OldMan |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 25 Jul 2008, 22:00) Bai nene eu l-am cunoscut personal pe IRONICK si este un tip ok asa ca tine-ti comentariile acasa ..........si daca vrei ,,atelere " iti pozez cate vrea muschiul tau............ce ti-e si cu netu asta poti sa te dai si presedinte de stat daca ai ceva tupeu de baietas. asa e , ai dreptate, numai ca eu nu stau mai tot timpul la "cafenea", acolo intr-adevar se fac si de desfac guverne...la capitolul baietasi aia stau pe la Rahova sau Gherla, mai putini la LEU <span class='edit'>26 Jul 2008, 09:29:</span> QUOTE(mariuscond @ 25 Jul 2008, 22:51) inca odata, perfect adevarat. <span class='edit'>26 Jul 2008, 09:37:</span> QUOTE(Serje @ 26 Jul 2008, 02:41) Eu nu l-am cunoscut pe domnul IRONICK, desi mi-as dori, ca sa pot sa-i dau o bere macar pentru cate sfaturi bune si informatii ne-a dat pe acest forum (si nu numai lui, mai sunt cativa care merita cu adevarat), si pentru acest motiv ar trebuii ca toti membri acestui forum sa-i poarte macar un pic de respect. Nu zic, si OldMan o facut treburi bune, dar mai are restante la impartitul informatiilor, ca sa ajunga in fata, oricum si lui felicitari pentru ceea ce face, dar la comportarea pe forum nu ar strica un pic de revizuire al comportamentului, pana la urma suntem pe acelasi forum si nu au rostul vorbele aiurea si ranchiuna. Io zic sa ![]() ![]() de persone vii se vorbeste la prezent, la capitolul informatii cred ca nu am nici o datorie fata de nimeni , munca mea mi-o expoatez cum cred eu de cuviinta. Cine ti-a spus ca vreau sa ajung in fata? Cred ca se obisnuieste prea usor a lua ceva de gata si a nu pune osu la treaba, iar la capitolul ironie nu depasesc pe alti, ceea ce nu se accepta e spiritul de competitie. Am spus si o repet, nu ma bag in seama cand nu ma pricep si nici nu suport cand se scriu aberatii tehnice. Si poti sa retii, ma gasesti numai la capitolul imbunatatiri deci nu pe tot forumu, si ce e mai important nu urmaresc sa-mi aloc mii de mesaje. This post has been edited by OldMan: 26 Jul 2008, 09:46 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
OldMan, iti mai aduci aminte cum plin de tine ziceai la altii ca nu au facut bine nu stiu ce circuite (de fapt stiu, alea de temporizare stergatoare)?
Ca tu ai fi desfacut UCH-ul si ai fi citit si apoi ai fi rescris codul sursa ca sa se poata face fara circuite externe? E bine, daca nu ai retinut, aceia pe care ii criticai ca nu se pricep sa faca circuite le-au facut si le functioneaza bine mersi, si au mai aratat si la altii cumm sa faca acele module FUNCTIONALE. De treaba cu "cititi codul sursa din UCH" si apoi "rescris" eu nu am mai auzit nimic... Deci aia "prosti" au facut treaba si mai si functioneaza pe cand aia destepti... nu prea. Eficienta cei destepti: ZERO. Dar nota pentru laudarosenie si plinatate de sine: zece. Dar rezultate: zero. Iti mai aduci aminte cand ziceai ca vai, ce circuite urate si mari ati facut la butoanele cu impuls, ca eu asi fi facut cu smd-uri, sa arate intr-un fel si altele asemenea? Si ce sa vezi, cand fuse sa faci circuitele de impuls la butoane aratau exact ca alea postate de ceilalti "prosti", nu erau smd. Ca sa vezi, din nou "prosii" au avut dreptate... Si "prostii" le facusera de ceva timp (ca sa nu zic aproape un an) atunci cand tu le-ai prezentat pe ale tale aratand la fel. Deci eficienta "prostilor: MAXIMA. A desteptilor: MINIMA si au mai si copiat dupa "prosti". Pai daca esti atat de plin de matale, stii atat de multe, critici in stanga si-n dreapta dar cand e sa treci la fapte ce sa vezi, faci EXACT LA FEL ca aceia pe care i-ai criticat, sau chiar faci mult mai putin, zi si tu, cum sa aiba lumea o parere buna despre tine? Mai ales cei care mai au ceva memorie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Hai mai nene Klaus da' tu tii minte chiar toate prostiile?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 27 Jul 2008, 00:24) tu tii minte Pai din acelas motiv am reactionat si eu asa. Si ia spune nea oldmane, de cate ori te-am jignit eu pe topicul asa? Si de cate ori ai facut-o tu? Reputatia negativa a fost pentru testarea caracterului. Si ai demonstrat din plin ce caracter ai. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OldMan |
![]()
|
Asa e domnule Klaus e bine ca oameni sa aiba memorie si e bine sa-si aduca aminte cand taiau macaroana ca aici nu e forum pentru electronisti si ca nu e nevoie de atatea date tehnice.
Cu codul sursa din UCH nu am continuat pe forum din doua motive. 1 nu am reusit sa identific exact locatiile in care se face inscrierea anumitor modificari, ma refer le cele facute de ddt2000, dupa rescriere nu a functionat. 2. am considerat ca nu e cazul sa prezint ceva ce nu merge. Modulele impuls sunt chiar facute cu componente SMD se vede si in foto, in afara de relele ca nu am gasit SMD...m-am luat dupa cum e realizat UCH-ul, se pare ca nici ei nu folosesc relee SMD. Oricum se vede clar nivelul de subiectivism, totdeauna cand cineva nu va putea combate cu argumente tehnice temeinice, va spune..."e plin de sine, e arogant" e singura modalitate ieftina de-al decredibiliza, pentru ca e mai simplu pentru cei care impart in "prosti" si "destepti" . Oricum iti multumesc ca ataci in fata. Pentru IRONIK; daca te-am jignit de atatea ori de cate spui, imi cer scuze, insa la capitolul caracter trebuie sa te mai gandesti, sa spuna cineva de pe acest forum la care i-am timis negativ la reputatie pentru ca ne-am altercat pe forum? |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
OldMan, spre deosebire de alti useri de pe aici, mie imi esti simpatic. Dupa cum ar fi trebuit sa observi, eu nu te-am atacat, nici din fata nici din spate, eu doar ti-am adus aminte care ar putea fi motivele "dragostei" de care beneficiezi.
La treaba cu temporizarea QUOTE(OldMan @ 28 Jul 2007, 10:08) Eu as fi procedat altfel. imi permit sa mi-aduc aminte ca nu bagasei in vorba DDT-ul la data respectiva, ca puteam si eu sa-ti spun destul de ironic atunci, asa cum fusei si tu, ca ai sa citesti ce scrie in uch cu ddt-ul cand o zbura porcul de guineea. Se scoate de pe UCH microcontrolerul, se citeste programul si se salveaza. Pe un microcontroler nou se scrie informatia citita nu inainte de a se modifica adresa cu continutul: La treaba cu butoanele cu impuls, le-ai dat la toti peste bot ca ce naspa e circuitul cu relee, cu tu l-ai fi facut cu FET-uri, ca nu-s electronisti cum trebuie etc: QUOTE(OldMan @ 6 Aug 2007, 17:13) Este cat se poate de functional. E realizat cu un pic 12c509 [...] Partea de forta nu e complicata si e facuta cu doua feturi, unul canal N pentru "UP" si unul canal P pentru "Down". Si cand colo, cand sa le faci cu adevarat, ce sa vezi, tot cu relee, ca la FET-uri dadea cu virgula mobila si ... nu mergea: QUOTE(OldMan @ 28 Sep 2007, 19:16) tot cu relee. Da nu renunt nici la varianta cu FET-uri, mai studiez, de fapt poate l-e pacalesc sa mearga inchis-deschis, ca releele. Legat de taiat macaroana, din pacate am avut dreptate. Cei pe care i-ai criticat au facut ceva FUNCTIONAL, pe cand tu nu. Ceea ce propusese si a realizat atunci mario1980 eu intelesesem f. bine cum se face si puteam purcede atunci, pe loc, sa fac (se eu sunt economist, nu electronist), ceea ce ai propus tu la nivel absolut teoretic si abstract nici in ziua de azi, pe baza datelor furnizate de tine, nu as putea sa-l fac, d-apai sa mai si mearga. E chestie de practicalitate reala a solutiilor. Degeaba stam bine la teorie si mandrie, cand la aplicarea practica mai subtireanu. D-asta zic, trufia e uneori buna, dar trebuie sa aiba la baza si ceva fundament. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(OldMan @ 28 Jul 2008, 08:51) negativ la reputatie pentru ca ne-am altercat pe forum? Cred ca nu ai vrea sa iti spun cate negative anonime am primit eu. Din pacate eu nu bag in seama asa ceva. Repet, reputatia nu ti-am dat-o pentru "altercatie".This post has been edited by IRONICK: 28 Jul 2008, 10:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:13 |