ce tipuri de scaune merge pe Berlina?
![]() ![]() ![]() |
ce tipuri de scaune merge pe Berlina?
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de ce ai pune de logan? vezi ca gasesti pe la dezmembrari `nspe mii de scaune de toate tipurile de masini si cu incalzire si cu reglaje elctrice... trebuiesc adaptate nu merg din prima nici alea de logan
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
s-ar merita investitia?oricum ar fii un chin sa fac rost de ele, eu fiind din campulung, si accesul la dezmembrari mai deloc
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
investitia s-ar merita... in jur de 150 le iei pe amandoua si cu putina indemanare le pui la o bere cu baietii
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
soulraven |
![]()
|
pai i super avantajos, 1 milion si jumatate i pomana, pomenilor......a pus cineva?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
eu zic sa iei ceva cu sustinere laterala, nu de alta dar sa fie si practice, atunci cand mai mergi pe la o cursa ceva, ilegala bineinteles
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
soulraven |
![]()
|
nu le vreau de curse, vreau ceva relaxant si sa nu te omoare de spate....
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@alexu: e clar te-ai trezit cu c**u-n sus
![]() ![]() This post has been edited by sorin1983: 20 Jun 2008, 10:36 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
soulraven |
![]()
|
pe podea le am si eu prinse scaunele acuma.....si de alte gauri nu ar fii problema........eu asi inclina catre logan sa pun.....nu ca alte modele nu mi-ar surade, dar mi se par mai accesibile.....
offtopic: i cineva de prin pitesti, poate imi spune niste preturi de prin targ de acolo... |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
sorin1983 |
![]()
|
e bine ca te-ai gandit la confort cu alea de logan
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
soulraven |
![]()
|
ce nu-s bune?i proasta alagerea?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Da.. nu merita alea de logan. Cauta altele.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
soulraven |
![]()
|
pai si ce imi recomanzi?ce asi putea sa gasesc?ce s-ar potrivi cel mai bine si ca montare, si ca aspect si confort?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Scaune de Passat, Golf 3.. s.a.m.d. Orice iti pica pe mana de la o straina versiunea putin mai veche...
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
soulraven |
![]()
|
era in sectiunea de LOGAN:P
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 14:14 |