Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(aphophis @ 12 Aug 2008, 19:50) nenea alea doua exemple ti le-am dat pentru ca erau facute de acelasi institut. Jd powers. Acu tu ce vrei sa sugerezi? Ca mintre intr-unul si spune adevarul in celalalt? Ca am mai zis-o, daca ne luam dupa logica ta despre jd powerul american, inseamna ca dacia este mai buna ca si kia. Deci cum e? Cat despre vanzari ia pune tu renault-nissan, si vei vedea cum grupul kyundai se va face ca o matza ( ![]() ![]() Pai asa daca adunam GM cu Toyota si Renault-Nissan se face mica mica. Vezi ca la unele firme se face joint-venture doar pentru anumite produse si nu poti spune ca cele 2 firme au fuzionat si pot fi considerate ca o singura firma. Acum nu stiu exact care e statutul Renault-Nissan, dar din cate tin eu minte ei s-au 'cuplat' doar pentru anumite modele. Si da, dupa criteriile stabilite de JDPowers (si anume marca masinii si nu modelul), Dacia e cea mai tare. Luati-va cu nemiluita frigidere din astea, ca-s bune si ieftine....dar aveti grija la fulii totusi.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io stiu ca o zis draiveru ca mere si offtopic la greu, da voi doi cam aveti topicul vostru in topicul asta (aphophis si nh1980ro) nu mai bine va deschideti un topic sa va rafuti acolo, sau pe privat, ca se pare ca aveti ceva de impartit.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Gata, eu sunt cuminte
![]() Drivere nu-ti lua Logan... ia orice altceva.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2008, 10:39) .... Si da, dupa criteriile stabilite de JDPowers (si anume marca masinii si nu modelul), Dacia e cea mai tare. Luati-va cu nemiluita frigidere din astea, ca-s bune si ieftine....dar aveti grija la fulii totusi.. ![]() Da' de ce nu mai recomanzi Solenze? ![]() ![]() BAAAAAA...acuma m-am prins cand am scris tampenia de mai sus. Iau solenzaaaaaaaaa.. ![]() Topic closed. Thank you all. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
deci ce iei ?
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Solenza ma. Solenza. Deja mi-o inchipui privind-o de sus cand traversez cu ferry la Canakkale
This post has been edited by driverx: 13 Aug 2008, 09:58 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Si-a luat un coleg, super masina. 5500 de euro de la AAA
Aaaa... dupa 3 zile i se cam balangane relantiu. Corpu ala clapeta nu`l suporta.... ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
Lumea nu se invata minte cu AAA. Asta e.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io m-am hotarat mai rapid decat driverul, o sa fie Octavia Tour diesel (cel mai probabil in faza a doua din octombrie)...da va intreb ceva...daca 'rabla' nu-i pe numele meu e suficient sa fac acte de vanzare cumparare inainte de 'actiune' sau mai trebuie sa o si inmatriculez pe numele meu?...ca daca-i asa ma lipsesc de 3000 de roni din care trebuie sa cheltuiesc cu inmatricularea
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
Nu stiu daca o sa mai fie programu rabla la sfarsit de octombrie.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ei spun ca o sa fie, mai ales ca se pare ca nu a avut acelasi succes ca anul trecut, citez din comunicat:
Programul se va desfășura în 2 etape, și anume: prima etapă, până la data de 25 septembrie și cea de-a doua, începând cu 1 octombrie până la 12 decembrie 2008. În anul 2008, Programul se va desfășura în limita sumei de 120.000.000 lei. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu trebuia sa fie a ta de ceva vreme....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nici pana acum nu ti-ai luat bre masina?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna alegere Octavia Tour diesel, te felicit!
S-o conduci cu placere si fara probeme! Poate i-o dai si lu' draivaru' sa faca o tura si isi ia si el. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(andrew14_maverick @ 13 Aug 2008, 13:42) Buna alegere Octavia Tour diesel, te felicit! Stai bre sa o iau...oricum cu rabla sau fara tot o iau...merci de felicitare...da chiar nu stie nimeni cu e faza cu proprietarul rablei? |
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu stiam ca trebuie sa fie masina ta de minim 5 ani.....dar daca tu ai intrebat si aia nu zic nimic....afacerea ta....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
driverx |
![]()
|
OAP
Trebuie sa fie a ta. Mie mi-au cerut asa: - talon rabla - carte rabla - buletinul meu Si au mai mentionat ca sa am adresa la fel pe toate actele. Altfel...nu stiu, nu am fost curios pentru ca la mine se indeplinesc toate aceste conditii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 13 Aug 2008, 10:54) Da' de ce nu mai recomanzi Solenze? ![]() ![]() BAAAAAA...acuma m-am prins cand am scris tampenia de mai sus. Iau solenzaaaaaaaaa.. ![]() Topic closed. Thank you all. Daca e sa luam titlul topicului, o Solenza e numai buna pt tine.. ![]() Si Solenze nu mai recomand pt ca mi-am luat eu si nu vreau sa aiba toti la fel, ca dupa aia tre sa o scot afara in ploaie ca sa se tuneze, sa fie a mea.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sa se tuneze in ploaie? Are functia aia "Autosculpt" din NFS?
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
OAP |
![]()
|
@driver: gurile rele zice ca poti face miscarea inainte, oricum masina e in familie si vreau sa preiau eu alergatura pe la diverse institutii birocratice ale statului
![]() |
--------------------
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Acu' inteleg de fapt sensul topicului lui driverx: vrea inca o masina pentru programul rabla!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
driverx |
![]()
|
Cineva de aici de pe topic a avut MARE dreptate cand mi-a zis sa aleg repede, ca altfel intru in bucla infinita si oricare ar fi alegerea o sa am indoieli daca am facut-o pe cea mai corecta. Deja am ajuns la faza in care nu mai mere rationalul ci doar paranoia si nu mai pot alege NIMIC. Si toate astea din cauza ca nu vroiam sa dau un sfant(z) in plus fata de cat dau acuma pe masina si am sperat ca poate poate gasesc ceva ok in pretul asta. Irealist am fost, idealist am privit problema. Noah, ca tot omul, vroiam si eu altceva decat Logan. Si am ajuns sa ma las influentat de toti oamenii de pe aici (dar nu numai) care incercau sa contureze idea ca lensar classic e best shit in town. O masina care mie mi se pare draguta, dar totusi nu ma prea atrage atat de tare sa dau atatia bani pe ea si sa ma leg la cap cu un producator SCUMP si rar in romania care nu se oboseste sa respecte clientii si timpul lor aducand piese in saptamani, luni de zile.
...ce-am ajuns.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(driverx @ 13 Aug 2008, 14:53) Cineva de aici de pe topic a avut MARE dreptate cand mi-a zis sa aleg repede, ca altfel intru in bucla infinita si oricare ar fi alegerea o sa am indoieli daca am facut-o pe cea mai corecta. Draivare, nu e chiar asa. Io am analizat anul trecut dupa accident multe variante. Si asta timp de trei luni. In final am ajuns sa imi cumpar ceva ce nici prin cap nu imi trecuse, iar acum sunt foarte multumit. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
Da. dar ca bani tot pe acolo ai iesit, nu? Ai luat un second de incredere. Io tre sa plusez.
Si experienta ta nu ar indica neaparat ca io n-as fi dus de tot cu pluta. Pentru ca ar putea indica ca de fapt si tu esti la fel de dus cu pluta ca si mine. Nu? ![]() This post has been edited by driverx: 13 Aug 2008, 14:00 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Noroc cu turcu' din spate?!?!
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.567 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Hai sa iti dau un exemplu: pot oricand sa imi cumpar un lenser cu banii jos, dar nu o fac. Prefer sa fac altceva cu banii, decat sa ii investesc intr-un fier care rugineste, se strica si mai consuma si combustibil. Eu inca mai tin Loganu', chiar daca nu este minunea tehnicii ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 06:10 |