Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, seamana cu relatia dintre baciul ungurean si miorita de la Mioveni.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca pana la urma isi ia masina si din oarece motive nu ii place, sa va pregatiti de inca 94 de pagini de injuraturi
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(OAP @ 27 Aug 2008, 16:32) Corect este... ja ja...diesel rulzzz...benzinar = fulie poc ![]() Ai uitat draqul de la sfarsit! ![]() QUOTE(Andy_ACS @ 27 Aug 2008, 16:32) Daca pana la urma isi ia masina si din oarece motive nu ii place, sa va pregatiti de inca 94 de pagini de injuraturi ![]() Bafta! Imposibil! Ar trebui sa se repete! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 15:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
asa ..asa...draqul e la oferta..
![]() |
--------------------
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Numai la oferta de benzinare!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
cica e sistem inovator 'fulie jump off' e optionala impreuna cu 'distributie plangacioasa'
|
--------------------
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Optiunile sunt valabile in orice retea nationala!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 15:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 27 Aug 2008, 16:28) Picat(z)ar o fulie. Sa vezi dupa aia cum nu mai cauti bube la masina. QUOTE(Andy_ACS @ 27 Aug 2008, 16:28) ...Si cand totul e gata, apare driverx ala cerebral, contabil, cap de familie, care sterge tot ce a muncit driverx-visatorul..... In schimb aici ai nimerit-o foarte bine. Asta e realul motiv pentru care topicul asta are sanse sa il depaseasca pe ala de fotbal. Din pacate.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cine deschide primul pagina 1000, ii dau cadou un radiocd, pun poze cu modelul.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 27 Aug 2008, 21:30 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 27 Aug 2008, 16:42) Nu vrei si un nume de bar? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 15:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Deci driverix, ca sa iti iei masina inseamna ca singura solutie e sa castigi mai mult. Ori te apuci de jucat la loto, ori iti donam fiecare cate un euro, ori mai lasa forumurile si treci la munca
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici acu' nu s-a hotarat driveru' ce masina sa-si ia? Mai facui un mini-concediu, mai aparura cateva pagini aici, si tot nimic?
![]() Drivere, tu ce masina iti iei? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
O sa-si ia Logan Diesel, dar inca nu stie asta!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Stie dar nu vrea sa recunoasca... se leaga de orice speranta sa scape de firma noastra nationala...
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Ba
Da' baaaaaaaaaaaaaaaaaa. Azi m-am dat cu o Fiesta. CJ-Turda-Salicea-CJ. Fiesta Comfort (cred) 1.4 TDCi. Cand m-am urcat inapoi in loganu meu am constatat ca pedalele merg mai usor (aproape imi venea sa zic...mult mai usor), aveam o usoara senzatie de oboseala, DAR...DAR....rula loganu meu si...era....LINISTE (aproape). Deci Fiesta aia mai ales pe drumuri proaste m-a terminat psihic cu zgomotele. In conditiile in care parasolaru meu zdrangane, plasticu de pe stalpu A dreapta joaca (tin sa multumesc pe aceasta cale service-ului care a avut o deosebita grija sa monteze plasticele inapoi pana au cedat de tot urechile de prindere) si in zona ceasurilor mai am ceva greiere. Fiesta sufera de toate problemele loganului in zona stalpilor. Zgomote de rulare care se transmit prin stalp (mai rau ca la logan), greieri in plastice, scartaitul specific al "cuielor" de la usi. ...si cand ma gandesc ca incepea sa imi placa idea sa iau o Fiesta Ghia 1.4 TDCi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 27 Aug 2008, 19:47) Stie dar nu vrea sa recunoasca... se leaga de orice speranta sa scape de firma noastra nationala... ![]() Bafta! QUOTE(driverx @ 27 Aug 2008, 22:05) Ba Da' baaaaaaaaaaaaaaaaaa. Azi m-am dat cu o Fiesta. CJ-Turda-Salicea-CJ. Fiesta Comfort (cred) 1.4 TDCi. Cand m-am urcat inapoi in loganu meu am constatat ca pedalele merg mai usor (aproape imi venea sa zic...mult mai usor), aveam o usoara senzatie de oboseala, DAR...DAR....rula loganu meu si...era....LINISTE (aproape). Deci Fiesta aia mai ales pe drumuri proaste m-a terminat psihic cu zgomotele. In conditiile in care parasolaru meu zdrangane, plasticu de pe stalpu A dreapta joaca (tin sa multumesc pe aceasta cale service-ului care a avut o deosebita grija sa monteze plasticele inapoi pana au cedat de tot urechile de prindere) si in zona ceasurilor mai am ceva greiere. Fiesta sufera de toate problemele loganului in zona stalpilor. Zgomote de rulare care se transmit prin stalp (mai rau ca la logan), greieri in plastice, scartaitul specific al "cuielor" de la usi. ...si cand ma gandesc ca incepea sa imi placa idea sa iau o Fiesta Ghia 1.4 TDCi. Eu zic ca a inceput sa recunoasca! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Deci nici fordu nu-i masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Are consumul cam maricel, nu crezi?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Gescu @ 27 Aug 2008, 22:11) Fiesta. Ca Focus e un pic alta treaba. Partea naspa pentru mine e ca si pretul e putin alta treaba ![]() 27 Aug 2008, 22:15: QUOTE(Merced @ 27 Aug 2008, 19:25) Ce ma intrebi pe mine? Io sa stiu? This post has been edited by driverx: 27 Aug 2008, 21:15 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Si-atunci? Ce rabla-ti iei?
![]() Du-te maine si fa un drive-test cu Fiujanu`, o sa-ti placa si-o sa-l iei! Sau ia cu INCREDRE un dizelache de 85 de ponei si-i tragi un tiuning la motor si te-ai scos! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 27 Aug 2008, 21:27 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Incerc si eu sa dau niste sfaturi bune si n-ai cu cine, n-ai cu cine ma(h)...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Niste tarani...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Micutzu_BH @ 27 Aug 2008, 22:20) Si-atunci? Ce rabla-ti iei? ![]() Du-te maine si fa un drive-test cu Fiujanu`, o sa-ti placa si-o sa-l iei! Sau ia cu INCREDRE un dizelache de 85 de ponei si-i tragi un tiuning la motor si te-ai scos! ![]() In idea aia am mers. M-a incantat putintel idea cu pozitia la volan care o ai in Fiujan. Dar nu ma simt bine la volan, reglajul scaunului e idiot si imi omoara circulatia lichidelor hidraulice prin picioare, etc. Motor de 1.4 NU va fi ok pentru mine. 1.6 au ceva dar nu intra in oferta lu' peste, deci iese 13xxx iepuroi. Nu stiu exact cat, ca in momentul in care am auzit treis(h)pe, am zis NU. ![]() Asa ca la consoarta iar ia fugit ochiu la ochisorii de broasca a Fiestei. Si ne-am uitat si ne-am codit si m-am urcat intr-o Ghia, mi-a placut, Am vazut burduful bine cunoscut de la schimbator care arata fix ca un desfundator de chiuvete. Dupa o analiza chimica mai atenta, am constatat ca desfundatorul meu de chiuvete care l-as avea daca l-as cumpara, ar avea cauciuc mai de calitate decat desfundatorul de pe acea Fiesta. Sa-mi bag chis(h)oarili (cum ar zice un co-forumist dea nostru expert in aruncat bani in portbagaj), Iar ajung la lensar. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 27 Aug 2008, 22:39) Iote si lensaru' [attachmentid=1627468254] ![]() Sursa This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 21:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 22:12 |