Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Uita-te pe autovit si bestauto, imposibil sa nu gasesti un Astra H sau Noul Focus. Nu trebuie neaparat s-o cumperi din Cluj. Daca nu gandeste-te la o Octavia sh, din 2003 sau 2004. Daca si la astea comentezi....
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 21 Jun 2008, 22:28) Peugeot 206 sedan e cea mai urata masina care am vazut-o pana acum Daca ar fi doar atat ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Uite Mondeo-ul din link-ul pus de Fratzica pare super. Pret ok, rulaj mic, dotari cacalau, dar ramane riscul ala mic ca se poate intampla ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
clio sybol, asta daca nu mai vrei alt logan, cred ca e cel mai ieftin doar ca are doar doua pungi
ar mai fi ca varianta: chevrolet (k)aveo sedan, chevrolet lacetti, fiat albeea, cred ca mai exista si ceva lada sedan sub 10.000 iepuroi. iar daca vrei sh... io le-am pus pe amandoua la vanzare |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Aveo ii lipseste la draivar ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(catala2k @ 21 Jun 2008, 22:38) clio sybol, asta daca nu mai vrei alt logan, cred ca e cel mai ieftin doar ca are doar doua pungi Mah da voi chiar aveti ceva cu omul asta.ar mai fi ca varianta: chevrolet (k)aveo sedan, chevrolet lacetti, fiat albeea, cred ca mai exista si ceva lada sedan |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
IRONICK, pai e vina noastra ca toate masinile posibile noi din bugetul lui sunt varza?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
Da mai dar chiar asa sa il urasca lumea pe driverx?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Toti ii vor binele ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Poate reusiti sa il bagati intr-o bucla inchisa. Logan>forum dacia - Clio> forum renault> - Aveo> forum Daewoo - si iar Logan... tot asa
![]() Oricum, decat sa fii nemultumit si sa tot astepti aparitia problemelor, deoarece nu ai incredere in marca, mai bine incearca sa mai suporti loganul si mai strange bani... Iti dai seama ca daca nimeresti o masina proasta SH banii aceia nu ii mai recuperezi. Chiar merita sa incerci? Mai stai cu loganul, la care ti s-a stricat tot ce se putea strica -gandire pozitiva-, iar cand ai mai mult ia ceva in care sa poti sta linistit din punctul tau de vedere. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mi-am bagat un ochi si o lentila de ochelari pe forumu de la Ford. Baaaaa, da' volanta la mondeo tdci e .... consumabil.
Are si ssilviu dreptatea lui. Sub 10 mii is varza. Dar speram sa ma ajutati cu informatii pretioase gen super oferta lu pixu valabile pana ieri. Plus ca am uitat sa specific de programu rabla. Masina recomandata trebuie sa intre in programul rabla si uite asa aproape 1000E minus. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 21 Jun 2008, 22:28) Mie modelu' asta de Fiat Multipla mi se pare cea mai urata! On: Cordoba Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vaaaiii, de ce am dat click, imi vine rau
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai baga un drive test la Kia. Si nu uita sa tragi frana de mana
![]() Cumva si eu sunt in aceiasi situatie, trebuie sa renunt la vw de la munca si ca buget nu pot sari de 12000. Asi lua un alt vw sh dar mi se face greata cand ma gandesc ca e posibil sa ajung in service la porsche. |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
loteria.fraierilor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 2 Joined: 18 June 08 ![]() |
Sa facut un studiu ca 1 din 5 vanzatori in germania iti fac o teapa.Iati un symbol nou ca la 10.000 ti-l iei bine echipat Informatii pe site-ul: [url]
http://www.serus.ro/renault/configurator_final.php[/url]e doar o parere ![]() This post has been edited by loteria.fraierilor: 21 Jun 2008, 23:15 |
--------------------
Renault
Laguna 3
full 2008
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Decat renoaie (mai ales clio), mai bine logan. Macar am spatiu mai mult, macar e mai ieftin, macar are CASCO pe jumatate.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
lowgun prestij
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Vezi si aici:http://www.carmanager.be/
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
@ArtVandeley: Bine ca nu ai zis Sandel Prestij... Sau un sfat mai tare, sa astepte faza doi, o masina proiectata din start pentru cocalarii din Romania, care mor dupa i-ul rosu si bandou' ala penal a la Vectra de pe portbagaj.
![]() 20062008_002_.jpg ( Size: 239.8k ) Number of downloads: 294 ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
aurelv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
in 11.000 cu programul rabla iti iei octavia tour, e adevarat slab dotata si cu motor de 1.4, dar e o masina foarte fiabila si nu foarte scumpa la revizii (asta daca nu calci pe Porsche
![]() |
--------------------
ex DSN / Seat
Clima / Leon 1M
2003 /2003
- B-83-YMF
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
aoleu zici ca e nubira doi umflata
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Merced |
![]()
|
No comment.
![]() Hai sa nu-i poluam totusi topicu' omului. Eu sper sa scape de D[r]acie si sa-si ia o masina la care sa nu-i mai zboare nimic pe sub capota. Pacat ca da la Remat berlineza aia a lui care n-are lonjeroanele ruginite, dar a mea cu lonjeron peticit ramane in circulatie si poate prezenta un pericol oricand. De-am putea sa facem schimb. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
loteria.fraierilor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 2 Joined: 18 June 08 ![]() |
simbol-cel mai fiabil reno.
![]() This post has been edited by loteria.fraierilor: 22 Jun 2008, 00:01 |
--------------------
Renault
Laguna 3
full 2008
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Da' draiveru nu mai vrea sa auda de Dacia&Reno ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Merced |
![]()
|
Eu zic ca nu-l deranjeaza daca mai aude, dar cu siguranta vrea sa nu mai conduca asa ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Pentru bugetu tau m-as orienta spre ceva SH de dupa 2000.Masina nemteasca!In cazul asta(masina Sh) cautarea ar fii cheia succesului.
Spor! |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu m-as orienta spre sh, poate DOAR la o masina care a costat 12-14k de noua si de maxim 1-2 ani vechime. Bineinteles, luata din romania de noua. in clasa asta s-ar incadra focus 1.4, megane,megane bicorp, etc.
Nu te lasa vrajit de faptul ca poti sa iei PASSAT sau alta marca smechera de masini, insa veche de 5-6 ani si km fara numar ![]() Insa eu as merge pe masina noua, si in opinia mea daca nu vrei dacia renault, din pacate nu iti raman decat masini din clasa mica (fiesta,ibiza,etc). Insa niciuna din ele nu va fi asa dotata. Bine mai ai alternative aveo, albea etc. Apropo, am vazut la citroen o oferta destul de buna, undeva pe la 12k un c4,si ai o groaza de dotari (climatronic, airbaguri cortina, etc). Pacat ca e dealerul de kkt in bucuresti. Iar cat despre peugeout sedan mi se pare ok, MAI PUTIN CA ARE UN PRET MULT PESTE CE OFERA. Ca masina nu pot spune ca e nasoala, insa la 10k o iei cu motor de 1.4 si cu dotari destul de minime.Probabil e o varianta pentru cei ce nu vor logan, isi iau 206sedan sau albea spre exemplu si apoi au falsa impresie ca cine stie ce masina NET superioara loganului au ei ![]() This post has been edited by bossake: 22 Jun 2008, 01:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:39 |