Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
drivere ma bucur pentru tine dar imi pare rau de topicu' asta
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ca se va inchide
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Te felicit si eu si ma bucur alaturi de tine! Asa am zis si eu: o viata am si multe vicii dar masina le intrece pe toate! Nu o sa regreti pentru ca de fiecare data cand o sa platesti rata te vei duce cu masina la banca si cand te vei urca in ea totul capata sens! Iar ma aberez....
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Oameni buni deci dati navala la lancer..asta-i cea mai buna masina...
Sa o stapanesti sanatos!!!! ![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ala nou da e cel mai misto
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristyyy2003 @ 1 Sep 2008, 13:44) Vreo noutate? A aparut lanceruX in parcare? ![]() QUOTE(driverx @ 1 Sep 2008, 16:22) Profile updated. Se pare ca am anticipat bine...linistea de pe aicilea. Nu pot decat sa te felicit ![]() Te astept in aria JURnal de Bord! P.S. Sunt curios care vinde primul masina: tu loganul ori io skoda. ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
drivere....daca iti apar fumuri de masina wrc... prin cap...ne suparam....
in rest numai de bine This post has been edited by b76bgaarh: 1 Sep 2008, 20:19 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
so rosie e frumoasa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Care lensar l-a luat classic sau evo???
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(l@u @ 1 Sep 2008, 19:25) Lasa ma. Ca nu se inchide. Cine stie ce intorsaturi mai apar. Deja apar remuscarile ![]() QUOTE(C@talin @ 1 Sep 2008, 20:02) O sa fie. Dar n-am talent la povestit. Desi poate apare ceva inspiratie, dupa ce ma intorc din Turcia. Asta daca nu apare din neant un dubar. QUOTE(cristyyy2003 @ 1 Sep 2008, 21:17) E bestial lanceru negru, dar am avut indoieli sa aleg negru. Nici dilar boy nu mi l-a recomandat daca nu vreau sa injur zilnic ca se vede ORICE pe el. QUOTE(C@talin @ 1 Sep 2008, 21:20) Ma, nu e custom, dar mi-ai dat idee de customizare. Iau un romb de volan de la alt lancer, rombu de sus de pe volanu meu in rotesc vreo 45 grade la dreapta si pe stanga pun rombu furat. Astfel, pastrez cat de cat identitatea, dar imi pun si amprenta personala e ea....X-ul ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Stone Grey. Am zis sa fie asta daca nu negru
![]() dsc00012_940.jpg This post has been edited by driverx: 1 Sep 2008, 20:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Petrecere !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.220.ro/Soferita_tupeista_videoc...mic-106018.html Drivere e cam uscaciune pe aici, mi se usca gatul ! |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
nice
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cristyyy2003 |
![]() ![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 1 Sep 2008, 20:28) E bestial lanceru negru, dar am avut indoieli sa aleg negru. Nici dilar boy nu mi l-a recomandat daca nu vreau sa injur zilnic ca se vede ORICE pe el. Deveneai prieten cu casco boy ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In sfarsit, era si cazu'.
Faina masina si culoarea, sa o stapanesti sanatos si lasa-ti remuscarile deoparte. Bucura-te de noua achizite si sa aveti grija unu de altu. Felicitari! |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 1 Sep 2008, 17:54) stai asa ca vine si casco ![]() @driverx - ai comis-o, nu te mai gandi la bani, eu zic ca ai facut alegerea corecta. daca luai logan diferenta de bani ti se scurgea printre degete. gandeste-te si la faptul ca in 5 ani (sau cat ai tu rate) nivelul salariilor va creste considerabil in Romania si rata asta nu o sa mai insemne cine stie ce. de asemenea gandeste-te ca daca luai logan peste 2-3 ani doreai sa il schimbi si pierdeai la el o gramada, asa ca alegerea e inspirata. Bafta! ...Vosganian e pe forum... ![]() Drivere...n-ai mai avut rabdare sa-mi vand eu raketa de Solenza, dar la o adica e buna si Lanseta aia de Lensar. S-o stapanesti sanatos! |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
Dar crezi ca ai intuit corect? Ma tem ca nu o sa creasca prea mult. De fapt ma tem ca o sa fie invers. Si am vazut si niste previziuni in care graficul merge in jos, nu in sus.
This post has been edited by driverx: 2 Sep 2008, 09:34 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu zic ca am intuit corect.
Ma bazez pe: - trendul actual - cresterea economica (world wide si mai ales Romania) - decalajul dintre noi si tarile occidentale (care tinde sa se diminueze) - inflatie - motive personale care duc la cresterea veniturilor precum: cresterea experientei, promovarea, schimbarea jobului (care de obicei se face "in sus"). Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu ma uit la deficitul de cont curent si la faptul ca exporturile se fac in tarile care au probleme economice...si mai toate companiile multinationale fac reduceri de costuri.
@Andy_ACS esti un optimist.. ![]() Si eu sper sa mai creasca veniturile romanilor, dar nu cred ca va mai fi o crestere atat de rapida cum a fost anii astia. De fapt daca salariile cresc repede, preturile vor creste si mai repede si in final ai mai putini bani. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 2 Sep 2008, 10:43) Eu zic ca am intuit corect. Ma bazez pe: - trendul actual - cresterea economica (world wide si mai ales Romania) ... Ma. Tu unde te uiti? Ai antena parabolica dinaia mare si participi la programele alea de cautat semnale de extraterestri si incepi sa prinzi semnale plecate initial de pe pamant acum ceva ani si care au fost reflectate inapoi? ![]() Toata lumea baga bau-bau ca planeta asta greu incercata intra intr-o recesiune, sau mai exact occidentul intra iar China urca (wonder how and why). Iar la tine exista crestere economica ![]() ![]() ![]() Iar daca tarzy ar reveni pe topic ar zice ca ar mai veni si niste razbele, care sigur stopeaza cresterea economica, desi anumite sectoare o sa inceapa sa o duca si mai bine. Baietii destepti sigur o sa stie sa profite de situatiile de conflict din diferite zone. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Topicul nu moare, topicul se transforma....."Ce probleme financiare o sa avem in urmatorii ani?"
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Sa-ti stapanesti sanatos Cielo-ul... aaa, Lensarul, dar parca mai bun era un Logan Kiss Dizal!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Romania are crestere economica de 8%....
Si recesiune nu inseamna neaparat scadere economica, ci o crestere mai mica ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:35 |