Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(bulan @ 7 Sep 2008, 15:21) De ARVUNA ati auzit?Dai arvuna si vanzatorul iti pastreaza marfa pana platesti restul de bani.Nu mai cumperi marfa pierzi arvuna.Simplu. problema e (cel putin contabila asa zice) ca nu ai cum sa retii legal arvuna aia pe termen nedefinit ![]() This post has been edited by aphophis: 7 Sep 2008, 15:23 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bulan |
![]()
|
Pai din punct de vedere contabil dealerul nu avea lancerul pe stoc.Driverix a platit avansul si in secunda doi dealerul a sunat importatorul unic de lancer sa-i trimita un lancer ce model si ce culoare a poftit driverix.Asa ca rotile angrenajului deja se invart si toaca suma platita de driverix ca arvuna.Eu nu cred sa mai vada vreun ban inapoi de la dealer!
|
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
S-ar putea sa ai dreptate. Dar ce nu pricep eu is urmatoarele. Masina aia tot ar ajunge vanduta la altu. Si pretul masinii are incluse toate taxele inclusiv transportul. Deci ei nu pierd NIMIC. Singura diferenta ar fi ca poate banii platiti de dilar pe masina sa fie blocati mai mult daca nu apare repede unu dispus sa ia rabla.
This post has been edited by driverx: 7 Sep 2008, 15:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai tre sa se potriveasca echiparea, culoarea, eventual optionale. Si e cam greu sa mai nimeresti un client carcotas ca tine..
![]() Dar mai bine iei masina, vinzi Ligheanul si apoi mai vezi tu. La o adica CASCO in primul an nu scade prea mult valoarea asigurata... ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 7 Sep 2008, 15:29) Pai din punct de vedere contabil dealerul nu avea lancerul pe stoc.Driverix a platit avansul si in secunda doi dealerul a sunat importatorul unic de lancer sa-i trimita un lancer ce model si ce culoare a poftit driverix.Asa ca rotile angrenajului deja se invart si toaca suma platita de driverix ca arvuna.Eu nu cred sa mai vada vreun ban inapoi de la dealer! pai dpdv contabil bunul simt imi zice ca trebuie sa ai o factura ceva, ca sa justifici pe ce ai luat banii respectivi. Adica trebuie facturat ceva driver-ului ca totul sa fie k. Ori daca nu mai ia lancer-ul, e clar ca aia nu au cum sa ii factureze masina, deci restul de plata nu mai vine (astfel incat sa dea totalul, adica pretul lancerului) , deci avansul ala trebuie facturat pe ceva. Adica, banui ca poate ii factureaza servicii ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am factura pe banii aia.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
aphophis |
![]()
|
factura de avans? adica ti-au facturat avans?anyway sa trecem peste,nu vreau sa te incurc mai mult decat e cazul, stiu doar ca , chestia asta cu avansul nu e chiar asa de simpla, adica pastrezi avansul indiferent de orice. Sanatate
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bulan |
![]()
|
"pai dpdv contabil bunul simt imi zice ca trebuie sa ai o factura ceva"
Bun simt in Romania?Si apoi sigur a semnat ceva driverix cand a dat banii si pe spate erau scrise o mie unu chichite avocatesti prin care nu mai poate emite nici-o pretentie.Asa se intampla cand esti nehotarat sau ai limbrici!!! This post has been edited by bulan: 7 Sep 2008, 16:06 |
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
Am contract semnat. Am factura de avans care contrar principiilor mele dar si modului de operare uzual, nici macar nu am citit-o. In contract stipuleaza sa platesc avansul in 3 zile lucratoare. Am platit a doua zi, asta nu e problema.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bulan |
![]()
|
Hai fa-ne un hatar citeste contractul si vezi ce zice!Sa nu zici ca ai lasat contractul la serviciu!!Eu nu tiu cu ursul dar se pare ca o sa iti cumperi lancer daca avansul a fost ceva mai gras!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
Ori is complet nebun, ori nu e moarte de las acel avans la Mitsu. Contractul NU e la job, in schimb e in geanta, geanta fiind in portbagajul loganului, loganul fiind in garaj.
Deci am mai scris. Contractul a fost deja cetit, am vb si cu dilaru. Amandoi zic ca as pierde avansul. De fapt contractul stipuleaza ca ar avea dreptul sa imi imputa si alte cheltuieli. Dar dilaru nu a pomenit nimic de genu. Doar avansu. Nu imi pun problema daca raman cu lensaru sau nu din prisma avansului. Ci doar un simplu versus intre loganu actual cu cadoul lasat la mitsu sau continui cu dosaru la banca si iau lensaru. This post has been edited by driverx: 7 Sep 2008, 16:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Cat ai platit avansul?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
driverx |
![]()
|
Ceva bani.....
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lasa driver,stai cu lanceru
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(BAC @ 7 Sep 2008, 16:38) 30% a cerut agentul de vanzari garantat din pretul masinii dar poate ca s-a multumit si cu un 20% care inseamna minim 2500euro in lei la cursul lui mitsubisi romania de unde au mai ciupit vreo cateva sute de eurasi fata de cel mai bun curs al zilei de oriunde. |
--------------------
a
b
c
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu cred. Cred ca a platit vreo 500 eur taxa de rezervare.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bulan |
![]()
|
Daca era pe stoc la dealer se poate.
|
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
Da. De pe stoc. Daca era vorba de 2500E nu ma gandeam nici o secunda sa renunt la rabla.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si asa te gandesti sa renunti la cateva mii de lei ?????ce-i cu tine ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da chiar si asa, tot ai dat rata pe 2 luni...
Haide drivere, mareste si tu deficitul comercial cu inca un import... ![]() This post has been edited by nh1980ro: 7 Sep 2008, 17:30 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
l@u |
![]()
|
ma economistule' te pricepi si la d'astea.......poliglotule.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 7 Sep 2008, 18:28) Alea oricum se duc in cateva luni daca tin lensaru. Iar ratele is pe ani de zile. Despre asta e vorba. E trist ca ca ma gandesc la asa ceva, e si mai trist ca ma sucesc DUPA ce platesc avans, dar noah....radem glumim, eu de ceva timp is blocat rau cu problema asta a...rablei. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
sincer chiar nu vreau sa fiu in pielea ta ca asa am patit si eu cand am luat loganu' si apoi mi-am dat seama ca mai bine alegeam altceva.acum am un volvo sh de care sunt multumit dar sper ca sa scap de el si sa iau un passat in cel mult o saptamana.peste vre-o luna doua iti pot spune daca fac ce trebuie dar sunt constient ca sunt si solutii mult mai bune.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 7 Sep 2008, 18:48) sincer chiar nu vreau sa fiu in pielea ta ca asa am patit si eu cand am luat loganu' si apoi mi-am dat seama ca mai bine alegeam altceva..... Fix in situatia asta is eu io acum. Doar ca eu inca nu am achitat integral noua masina. Durerea mea e alta. Cica vreau sa plec in Turcia totusi si ar trebui sa merg cu Loganu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 7 Sep 2008, 17:52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
Si ce mai daca te dai jos din bemeveu la turci esti mai...... eu mai merg si cu cotoroanta de transporter si are nu mai putin de 24 de ani dar nu am nici un stres . cine vrea sa ma salute sa o faca cine nu nu am nevoie de prietenia lor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu pot sa o salut pe fica ta ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
daca vrei sa o saluti poti si atat.................da una peste bot in loc de masina si card nu vrei ??????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
Buey, nu va bateti aicea.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:54 |