Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Ce garantie are Mitsu? 3 ani-5 ani? Skoda parca are 2. La Lacetti ta-ai gandit? Acum are garantie 5 ani sau 250000 de km. Negociaza cu Arpi un pret bun.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Well, pana acum nu m-am gandit la Chevi. Nu stiu de ce, dar nu m-a atras pana acum. Oricum, din ce stiu ca au, in afara de Lacetti, care e o jucarie draguta, nu au ce altceva sa imi ofere
![]() Mitsu are 3 ani/100 mii km. 28 Jun 2008, 19:03: QUOTE(GoGu @ 28 Jun 2008, 18:25) Well, asta e alta problema dea mea. Tocmai ca as pleca la sf lui august, dar in masina asta nu mai am incredere. Desi merge excelent acum, nu am curaju sa iau decizia sa ma bazez pe ea 3000-4000 km pe cine stie ce meleaguri.... This post has been edited by driverx: 28 Jun 2008, 18:03 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
stiu pe unu care vindea un lensar de 2.0 (de fapt, vroia sa scape de lizing omu), aproape nou, negru. Nu stiu daca l-a dat.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Am vazut un coleg de forum, "tony-s" cu Lacetti de 1.4, poate da el niste referinte. E chiar din Cluj, are numar CJ-78-SUA la masina, poate il vezi in trafic. I-am dat un PM.
This post has been edited by BAC: 28 Jun 2008, 18:51 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Noah, is bulversat rau. Masina imi place a naibii de mult, dar nu imi place ce mi-a spus banca. 225E/luna pe 6 ani, 260E/luna pe 5 ani. Ambele variante is crunte, fiind perioade lungi.
Ce rabla sa iau? un Ford Mondeo de vreo 10 ani? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am Lacetti hatchback 1.4 16v 94cp pe care l-am luat in noiembrie anul trecut cu ~ 10 600 euro + 280 euro vopsea metalizata - pret cu toate taxele, varianta sedan era cu 400 euro mai scumpa.
In dotarea standard are: aer cond.,geamuri el. fata,ABS,scaun sofer cu reglaj pe inaltime,volan cu reglaj... Am facut aproape 10 000 km si in general sunt multumit de masina singurul lucru negativ e consumul care e mai mare decat cel specificat de producator, mie imi ia cam 6-7 in afara si 11-12 in oras mers normal. Al meu e visiniu metalizat, oricum ieri erau in Pollus expuse pe toate culorile. This post has been edited by tony-s: 30 Jun 2008, 09:13 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Is offtopic pe cafenea
![]() Daca nu-i pica rotile, si tin franele, eu personal nu m-as stresa atat, oricum ai avut doar o problema serioasa in 30 mii, nu mi se pare super grav, si in schimb directia iti iese la fix chiar cu accident, fata de rabla mea unde e departe rau valoarea ![]() Apropos sa-mi zici daca vinzi masina pana la urma si la ce pret, poate ma tenteaza sa iau pentru nevasta, n-ar fi asa rea de invartit prin oras.. ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
driverx |
![]()
|
testike
Masina merge excelent, dar nu mai pot avea incredere in ea sa merg peste granita de exemplu. In rest tu stii masina. E la linie tot, directie mai buna ca a ta ![]() De invartit in oras chiar nu e rea deloc. Da' mai vorbim noi pe tema asta, ok? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(driverx @ 28 Jun 2008, 14:40) ....negru. Pentru ca m-am indragostit azi de Lensar. M-am dat cu el. hehe, i told you... |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Draivere, ce ai zice de varianta asta:
Tii Loganul si iti faci vacanta cu el asa, la risc dar ar fi bine sa o faci in tara. Daca iti pica ceva, indiferent de cat pierzi, da-o la vanzare. Daca merge bine, o pastrezi, si de diferenta de bani distreaza-te! Daca tot stii la ce s-a umblat la ea, bag-o intr-un service unde cunosti oamenii sa-ti verifice tot, sa-ti stranga tot si gata. Totusi vorbim de bani multi si de masini destul de scumpe dar nu de cine stie ce scule. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bine, eu tot n-am inteles de fapt... CE ARE MASINA ASTA DE O URASTI ATAT!!!!!!
QUOTE(driverx @ 30 Jun 2008, 10:19) Masina merge excelent, dar nu mai pot avea incredere in ea sa merg peste granita de exemplu. ............ e masina in care s-a umblat. So... s-a umblat in ea. Si ce daca??????? Ce are daca mergi peste granita, zboara fulia iar? Oare nu e putina paranoia aici?!? Inteleg sa schimbi masina, sa vrei ceva mai bun, da' daca-ti permiti. Tu vad ca tragi matza de coada (la propriu) si te lamentezi pt nu stiu ce revizie sau presupuse discuri valurite la mitsu. Lasa Loganu' acolo, pune bani de-o parte si vino cu idei alta data. Serios, lasa cotetzu' asta, torni paie pe matza degeaba. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Draivere, tine minte trei cuvinte de la baciul moldovean - un Logan ii tot Logan!
Asa ca tine-l, ca e ieftin la intretinere si nici nu dai rate mari la banca... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
A mai facut cineva in ultimul timp calcule de costuri benzina/diesel? Macar asa la km facuti cu un plin la mers in afara localitatilor.
This post has been edited by IRONICK: 30 Jun 2008, 09:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Lasa Loganu'
![]() Deci e topic de idei, da? Na idee... Cauta un service Dacia, intereseaza-te de un mecanic bun (da' bun, adica nu care "simte" surubul la mana, unu' care sa aiba-n cap si altceva decat taratze!!!). Du-i masina-ntr-o sambata seara, duminica, treaba ta, nu stiu cat de posibil e, da' ma rog... Zi-i in ce s-a-nfipt, zi-i la ce s-a intervenit (sunt convins ca stii) si pune-l sa verifice cuplurile de strangere. Problema ar fi ca daca-s prea stranse nu-si da seama. Oricum, chestia ar fi sa se uite la masina unu' competent, sa evalueze probabilitatile de a zubra diverse fulii. Eu taaaaare cred ca masina n-are nici pe dracu'. De ex la a mea au picat vreo doo suruburi de la scut si zdranganea de ziceam ca se rupe. La tine a zburat fulia, da, mai spectaculos. Chestiile astea se intampla, cred ca exagerezi mult... Daca-ti stric topicu' da report, nu ma supar. This post has been edited by Muttley: 30 Jun 2008, 09:52 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@driverx
Daca nu iesi bine cu banii, nu te baga la asa ceva. Nu are rost sa muncesti pentru o masina si sa te restrangi la alte chestii. Omul e cel mai important, pe urma vin alte lucruri pe care le cumperi sa iti faca viata mai usoara. Nu renunta la alte chestii ca sa tii o masina, sa iti iei plasma nu mai stiu de care si sisteme audio ultra mega performante si scumpe. This post has been edited by ionutctn: 30 Jun 2008, 09:51 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(ionutctn @ 30 Jun 2008, 10:50) ... Nu renunta la alte chestii ca sa tii o masina, sa iti iei plasma nu mai stiu de care si sisteme audio ultra mega performante si scumpe. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Is departe de a fi genul ala de om, dar totusi ceva masina vreau. Si una cat mai buna si in care sa nu ma urmareasca paranoia. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 28 Jun 2008, 15:40) ....negru. Pentru ca m-am indragostit azi de Lensar. M-am dat cu el. Cum m-am asteptat, putin cam...mort .. in treptele superioare, plus niste tendinte subviratoare, dar nu foarte tare. In rest masina e placuta, nu prea zgomotoasa, motorul se aude fain in interior, dar din pacate, desi is primu care a facut test draiv pe ea, masina avea un greier in bord care plangea tare nestiind pe unde sa iasa. ![]() ![]() Interiorul....ce sa zic, trebuie sa le dau dreptate celor care au spus ca Lensaru nou e sub Lensaru vechi la capitolul materiale in interior. Desi liniile generale care definesc bordul is acealeasi, la Lensaru vechi plasticaraia, tapiseria is o idee peste. Ce nu mi-a placut a fost ca usa cam trebuie trantita ca sa se inchida. La Logan o las usor si in 90 % din cazuri se inchide bine. Nu si la Mitsu...trebuie trantita putin. Si azi am pus mana pe doua Lensere Classic. AC-ul lucreaza din greu. Am murit de frig. Ce nu mi-a placut a fost aeru conditionat automat. Eu pana acum n-am mai condus masina cu motor mic si AC automat. Iar la asta, ca la Logan, simteam cand cupla si cand decupla AC-ul. Desi nu sunt diferente enorme fata de celelalte masini testate, totusi, daca ma gandesc bine, cam la toate capitolele masina asta este peste restu. Zgomot interior, comportament suspensii, directia, raspuns motor, etc. Mai ramane sa ma impac cu dizainu masinii, ca nu ma atrage deloc forma conservei. De fapt cam de la nici o asiatica. Ce ma enerveaza cel mai mult e cum stopurile in partea de sus nu respecta linia aripii, astfel lasand loc la multa tabla deasupra stopului, care mie nu imi pare la locul ei. Noul clasament: Locul 1: Mitsu Lancer Classic Locul 3: Skoda Octavia 1 (care inca n-am condus-o, doar Octavia 2) Locul 6: Logan DAR...asta nu trebuie sa va opreasca pe voi sa bagati si alte idei bune pe aici. Si caterinca de asemenea. In primul rand ca usile se inchid greu din cauza chederelor, asta e bine spun eu. Este bine antifonata. AC-ul baga rece instant, tin minte Klaus cand a vazut radiatorul de AC ca mi-a spus ca e normal sa bage aer rece imediat, e ditamai saracia de radiator. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Am văzut unul pe stradă azi, îmi place cum arată, era și cu eleron.
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu nu m-as speria sa se strice rabla peste granita, oameni is si acolo, si unii is mecanici
![]() Vorbim de o diferenta de cheltuiala de vreo 3.5-4.5 mii de euro cred in urmatorii 2 ani : diferenta de rate + diferenta de casco + diferenta de intretinere... Pe mine m-a mirat sa vad in concediu in AU si HR la fiecare drum mai lung cel putin 10-15 Logan-uri, vreo 2 persoane m-au si intrebat cum e Logan-ul, ce probleme am avut cu el, ziceau ca si ei se gandesc sa isi cumpere.. This post has been edited by testike: 30 Jun 2008, 11:20 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Jun 2008, 10:22) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Is departe de a fi genul ala de om, dar totusi ceva masina vreau. Si una cat mai buna si in care sa nu ma urmareasca paranoia. Nu rade ca sunt multi care se restrang de la alte lucruri numai sa aiba masina mai nu stiu cum, televizor LCD nu mai stiu de care, sistem audio de mama nene, calculator ultra mega performant si el in schimb se chinuie cu ratele si cu banii. Viata e mai importanta. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Muttley |
![]()
|
Cu alte cuvinte ti-ai luat Skoda Superb de plin de bani ce esti. Ne bucuram pt tine.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Jun 2008, 10:22) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Is departe de a fi genul ala de om, dar totusi ceva masina vreau. Si una cat mai buna si in care sa nu ma urmareasca paranoia. parerea mea .... mai ai frantuzoaica? daca da .... dute cu ea in conced si cu asta basta nu vad ce ar putea cadea la frantuzoaica sa nu poti rezolva cu una bucata patent si-un colac de sarma altfel .... ptr viata de zi cu zi mergi cu Loganu .... nu prea vad unde mai poate sa-ti pice vre-o fulie fara sa ajunga dacia asistenta in mai putin de 2 h |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(l@u @ 28 Jun 2008, 21:05) http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=471 LE: QUOTE Is departe de a fi genul ala de om, dar totusi ceva masina vreau. Si una cat mai buna si in care sa nu ma urmareasca paranoia. paranoia nu se rezolva la serviceul auto, ci la alt service ![]() Doamne fereste, iti iei vreo japoneza fiabila, si iti sare stergatorul de parbriz in mers. Numai poti avea incredere nici in japonezi dup'aia. Nu mai poti iesi cu masina pana-n Ciugud, dapai panla Debrecen. This post has been edited by cristianco2002: 30 Jun 2008, 11:38 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Muttley |
![]()
|
Clar, e plin de seringi si sex toyz in masina aia
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(testike @ 30 Jun 2008, 12:19) Eu nu m-as speria sa se strice rabla peste granita, oameni is si acolo, si unii is mecanici ![]() .... Dupa ce iti zboara asa o fulie, dupa ce ti-a picat un rulment roata cu o luna inainte, si cu inca una inainte cupla aia din cutie pentru becu din marsarier, spune-mi, nu te-ai astepta putin sa pice ORICE, mai ales daca te gandesti sa mergi in turcia, grecia cu masina? Sa te vad acolo cum repari repede si usor un logan..... This post has been edited by driverx: 30 Jun 2008, 11:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O detonatie (pe admisie) la vremea ei face cat 10 fulii, ca sa zic asa
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 22:14 |