Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Jun 2008, 10:43) Da ma. E paranoia. Pica fulia sau nu neaparat fulia, orice altceva care nu ar trebui sa zboare cum nici fulia nu trebuia dupa 30 mii km. E paranoia,dar nu dpdv mecanic.I-a intrat in cap ca e masina paguboasa(posedata). ![]() Vorbeste cu parintele Sinaxis, poate iti face o exorcizare online. ![]() Acum pe bune,daca te duci spre Lansar pierzi cam un Logan NOU,la echiparea care o vrei tu.Pierzi cam 2500-3000 de iepuroi la vanzarea actualei,deci iei in jur de 5000.Apoi mai plusezi inca vre-o 8 k(in afara de diferenta de pret mai ai alte acareturi,taxe casco etc). Deci...ganduri bune. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu cred in posedari and shit. So, nu merg la nici un parinte.
De pierdut oricum pierd si daca iau alt Logan. Hai sa va explic altfel problema. Masina o am din noiembrie 2006 dupa ce am scos-o din service. Dupa ce capatam o oarecare incredere in ea, ma gandeam sa investesc putin ea (gen niste xenoane, alte boxe, bla bla bla) dar pana ma hotaram io sa fac pasul cu achizitioantul prostioarelor, se intampla ceva la masina. E un stress psihic degeaba aceasta masina. Nu e nici o posedare, nimic, doar o masina care m-a obosit psihic, mai ales in service cu reparatul......Cateodata ma gandesc cu cat e mai buna masina stand de capul lor decat daca i-as fi lasat sa o faca cum credeau ei. Ca oricum eram constient ca nici asa nu am avut 100% control asupra situatiei iar faza cu fulia confirma asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inseamna ca intamplarea aia la masina cum o numesti a facut un bine, astora care mai circulam pe drumuri, satui sa fim orbiti de xenoanele aftermarket ale tiuningaretilor amatori. Sper ca aveai de gand sa-ti pui si in proiectoare, e de neconceput altfel
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
In grecia nu stiu cum repari un logan, dar in turcia cred ca e usor. Nu de alta, da loganu e un hybrid intre clio 2 si megan 1, ambele produse in masa la turci.
Oricum, e mai ieftin sa repari masina in strainatate decat sa iei alta aici. Si poate n-o sa ai nevoie sa o repari. Sau poti sa mergi in concediu cu avionul si sa inchiriezi masina la destinatie, daca ai nevoie. E ok si sa sari cu o clasa, doua, trei, daca iti permiti so consideri ca merita, dar sa iei aceeasi masina chiar nu se face. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Jun 2008, 12:59) ma gandeam sa investesc putin ea (gen niste xenoane, alte boxe, bla bla bla) Intr-un Logan???????????QUOTE(argon @ 30 Jun 2008, 13:57) Sper ca aveai de gand sa-ti pui si in proiectoare, e de neconceput altfel Am eu un coleg la servici care si-a montat (are masina din tarile cu apa calda ...). Si de atunci numai cu ele aprinse merge.![]() This post has been edited by IRONICK: 30 Jun 2008, 13:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce rost are sa le mai pui daca nu se vad? si cum ceata nu prea e perioada asta...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Lasa mai partea practica in pace. Este incantat ca arata bine masina ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
Ma, xenoanele le-as fi pus pentru ca io nu vad cu Ostamele astea noaptea cand e ud dupa ploaie. Si nu is singuru care se plange de asta....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
pentru asta nu iti trebuie xenoane, iti trebuie altceva..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cabinetul ala e in Iasi. E o provocare!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pina la urma cum mai e topul 5 masini preferate? Eu zic in continuare sa mergi pe sh, macar la sh cand se strica ceva zici ca e masina veche, cand stai cu ea in service pe garantie te necajesti mai tare. Plus ca poti sa mergi cu ea in service unde ai tu incredere si cunosti vreun mecanic, nu sa stai la programari si sa platesti ora de manopera la 25 euro +tva si sa faca si treaba proasta.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
O dacie din '70 n-ar fi buna?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
Ba daaaa
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
daca tot faci saltu' , macar sari la ceva unde sa se vada o diferenta : Jaguar 30 mii km, diesel 150 cp : Jaguar
Cred ca mai lasa din pret, ca e de vanzare de vreo 4-5 luni, daca nu, poate il iau eu pana la urma ![]() LE: E numai 12 mii, ramai cu 2000 de surprize, ai bani de piese, cred ca ajung pentru 1-2 faruri si un drum la dealer-ul cel mai apropiat, in Budapesta ![]() LLE : Sau poate lasa X5-ul asta la 14 mii This post has been edited by testike: 30 Jun 2008, 13:27 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
@argon, vijelie - ciudat, trec des prin zona aia si nu-mi amintesc sa fi vazut vreun cabinet oftalmologic. Poate am si eu nevoie de un control...
Oricum, eu stau aproape, deci daca va duceti p-acolo nu ma ocoliti... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e dentist. Alta provocare!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
E cald rau la Bucuresti?
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(testike @ 30 Jun 2008, 14:23) la 18.8 l/100km urban nu-i mai ajung banii si de rata la banca ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Vehicle Description: ONLY FOR EXPORT. Poate sa-l lase si la 10 mii, ca oricum nu e teapa. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Care-i faza cu "only for export"?
Nu se mai pot inmatricula la ei in Belgia, au ceva probleme, is tzepe toate? Nici nu m-am uitat la chestia asta, masinile is de la o firma Bea Trading www.beatrading.com , de acolo si-au luat sora-mea, un prieten si mai multi cunoscuti masina... This post has been edited by testike: 30 Jun 2008, 14:43 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
1. Masina veche, km multi o dau fara garantie. Confrom legii sunt obligati sa ofere garantie daca o vad catre persoane private
2. Masina noua, km putini, pret mic - e ceva dubios. Probabil a fost busita destul de rau. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(mauru007 @ 30 Jun 2008, 14:14) maurule, n-ai treaba ![]() This post has been edited by cristi.r: 30 Jun 2008, 15:14 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Jun 2008, 11:59) Nu cred in posedari and shit. So, nu merg la nici un parinte. De pierdut oricum pierd si daca iau alt Logan. Hai sa va explic altfel problema. Masina o am din noiembrie 2006 dupa ce am scos-o din service. Dupa ce capatam o oarecare incredere in ea, ma gandeam sa investesc putin ea (gen niste xenoane, alte boxe, bla bla bla) dar pana ma hotaram io sa fac pasul cu achizitioantul prostioarelor, se intampla ceva la masina. E un stress psihic degeaba aceasta masina. Nu e nici o posedare, nimic, doar o masina care m-a obosit psihic, mai ales in service cu reparatul......Cateodata ma gandesc cu cat e mai buna masina stand de capul lor decat daca i-as fi lasat sa o faca cum credeau ei. Ca oricum eram constient ca nici asa nu am avut 100% control asupra situatiei iar faza cu fulia confirma asta. a .... pai zi asa .... pai bine bre pacatosule tu ai fi vrut sa spurci masina cu chestuii deastea perverse si deochiate ,.,... bine-ti face masina ca-ti da peste nas pai daca vrei boxe si xenoane ,.... astea e numai ptr masini de la audi 2000+ in sus .... si numai dupa ce pyui eleroane, aripioara de rechin si sistem de clipoceala la frana de leduri albastre-n stergatoare nu mai vorbesc QUOTE(driverx @ 30 Jun 2008, 13:08) Ma, xenoanele le-as fi pus pentru ca io nu vad cu Ostamele astea noaptea cand e ud dupa ploaie. Si nu is singuru care se plange de asta.... pai ... vezi ca masina are si proiectoare ... le spune de ceata dar .... fac treaba si pe ploaie |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
testike |
![]()
|
QUOTE(Thor1983 @ 30 Jun 2008, 15:10) 1. Masina veche, km multi o dau fara garantie. Confrom legii sunt obligati sa ofere garantie daca o vad catre persoane private 2. Masina noua, km putini, pret mic - e ceva dubios. Probabil a fost busita destul de rau. la 2. a fost un prieten si a vazut masina, zis ca arata foarte bine. Poate o fi totusi ceva cu ea, naiba stie, la un moment dat era cu 17.000 de vanzare, eu tot o vad pe site din Ianuarie... Nu prea se cauta totusi Jaguar-urile din cate am inteles.. Un prieten a cumparat a 3-a masina de acolo: - prima Ford Mondeo a mers ~150 mii cu ea, s-a _defectat_ doar catalizatorul, care el credea ca e _defect_din start. cumparat 8000 vandut 7700 ![]() - a doua un Ford Ghia sau cum ii zice dubita cu 7 locuri, cam 10.000 a dat pe ea, a facut aproape 200 mii, a dat masina cam cu 9000. Nu stiu ce probleme a avut cu ea, la un moment dat i-a facut ceva figuri motoru, nu tragea, a trebuit sa vina cu viteza mai mica de prin Ungaria, l-a costat cam 5 mil. reparatu'. Posibil sa fi fost si altele, cu astea nu is la curent. - acum un Ford tot din asta mai nou, cu 17.000 parca, n-are probleme deocamdata Am luat-o pe ulei sorry, insa am vrut doar sa zic de prietenu asta, care are bafta sau ce ma-sa are, mai ales ca firma asa cum zice colegu' de forum pare neserioasa.. ![]() ------ Postare editata de mine (os). Abtine-te de la expresii neacademice. Avertisment 10%. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu de vreo dubita Ford cu 7 locuri. Pe site au cu 5 sau 9 locuri da cu 7 nu am gasit. Ghia e un nivel de echipare. Despre ce model e vorba? Doar de curiozitate intreb.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 11:06 |