BAFTA LA BAC
![]() ![]() ![]() |
BAFTA LA BAC
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE .....Am stiut tot.... la fel si restu ! QUOTE Zeci de lucrari identice la Limba Romana Nici nu a apucat bine sa se stinga scandalul cu posibilele scurgeri de informatii ce ar fi avut loc la examneul de Bacalaureat, ca un altul a izbucnit. Profesorii corectori la examenul de bacalaureat din Bucuresti au gasit zeci de lucrari identice, ceea ce-i face sa banuiasca faptul ca elevii ar fi copiat la proba scrisa de Limba si Literatura Romana, informeaza Realitatea Tv. Sesizarile au venit din partea profesorilor de la centrul de corectare amplasat in Scoala Nr. 128 din Bucuresti. "Majoritatea lucrarilor arata ca niste xeroxuri. Sunt vreo trei calupuri de xeroxuri, mai ales la subiectele 1 si 3. Ele sunt evident copiate dupa cartile cu subiecte rezolvate. Noi am semnalat acest lucru si nu s-a luat nici-o masura. Am sesizat Inspectoratul Scolar prin telefon si pe presedintele comisiei, verbal", a declarat Gheorghe Radulescu, unul dintre profesorii de la centrul de corectare.In opinia profesorilor corectori, elevii au copiat dupa brosuri, la subiectul numarul 1, punctele 6 si 7, la interpretarea poeziei lui Nichita Stanescu, gasindu-se 60 de lucrari identince, copiate cu greseli cu tot. Reprezentantii Inspectoratului Scolar sositi la centrul de corectare le-au recomandat profesorilor care refuza sa corecteze aceste lucrari sa plece acasa.Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei,anunta, luni, ca a cerut Politiei si Parchetului sa ancheteze posibile scurgeri de informatii re ar fi avut loc la examenul de Bcalaureat, dupa ce a primit sesizari in acest sens. Sursa: Ziua Online |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
" Reprezentantii Inspectoratului Scolar sositi la centrul de corectare le-au recomandat profesorilor care refuza sa corecteze aceste lucrari sa plece acasa. "
Poate ii si sanctioneaza (pentru sabotarea reformei din invatamant) ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
S-a mai spus si ca este perfect legal ceea ce se intampla atat timp cat cartea cu rezolvari a aparut de 4 luni si practic nimeni nu poate spune ca un elev nu a invatat de acolo cuvant cu cuvant.....avea tot timpul in 4 luni......asa ca..... nu au ce face......
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
No shit? Adica 60 de persoane din aceeasi generatie au invatat pe de rost din aceeasi carte? Si pe deasupra au reprodus toti perfect, papagaliceste?
Viitor de aur tara noastra are... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
A mai aparut si papagalul ala de la inspectoratul scolar cu o explicatie s.f. Probabil ca spagile (protocol
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la orale la romana 9.5 ... deh nu i-a placut lu respectiva de mine si mi-a pus 9. erau plictisite rau am dat a doua zi ca am numele cu V.
engleza..munca nici nu i-am folosit ciorna pe care scrisesem ideile ca se auzise daca citesti de acolo maxim 8 luai.Am luat 10 .. doar 3 de 10 s-au luat la comisia aia in 2 zile ![]() romana scris la dracu la noi nu s-a putut misca absolut nimic nici cea mai mica soapta.si ar fi ajutat cat de cat.urmeaza matematica marti...dau m1..n-ai de la cine sa copii ca restu de la mine din sala dau m2. Bafta la toti matematica...sper sa am aceeasi bafta ca la romana la subiecte This post has been edited by nycbmw: 29 Jun 2008, 03:32 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 28 Jun 2008, 23:48) No shit? Adica 60 de persoane din aceeasi generatie au invatat pe de rost din aceeasi carte? Si pe deasupra au reprodus toti perfect, papagaliceste? Si unde mai pui ca acel text pe care l-au bagat cele 60 de persoane nu avea nici-o legatura cu subiectele din acea zi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(BlaueCorsa @ 28 Jun 2008, 23:48) Bre, vezi ca ma plagiezi! ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
se poate.....de ce nu? omul are memorie, ce mai vrei
daca eu stiu jumatate din legea rutiera cuvant cu cuvant..cum stiam inainte |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Bine ca aia nu are greseli periculoase.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
@cristitranca - e un singur Cod Rutier; carti de rezolvari sunt cu sutele.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
BeciAcustic |
![]()
|
Gresit.....e o singura carte scoasa de minister(recomandata) ..... sunt 2 edituri dar nu sunt rezolvate prea bine am inteles......
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Chiar si-asa... cine naiba ar invata pe de rost rezolvarile la cateva zeci de subiecte?!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
in orice caz, la romana a cazut foarte usor, la partea a III-a a cazut basmul, retardat sa fii si tot scriai ceva
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 30 Jun 2008, 08:59) la romana trebuie sa fii putin scrantit sa inveti in asa fel incat sa reproduci.dar la matematica e posibil si eu mai am unele ex care am stat asa de mult asupra lor sa leinteleg incat le-am invatat raspunsul si cum ajung ei acolo. sa speram ca o sa pice niste subiecte abordabile...logice nu cum sunt muulte de la partea 3. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, ciudatenia mare este ca 60 de persoane au reprodus exact aceeasi greseala!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
gata si matematica... cam grea partea a III-a
amr 2 ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
eXtenSion |
![]()
|
Se pare ca in asa hal au reusit tinerii tarii sa copieze la BAC ca se ia in considerare sa nu se tina cont de nota, la admitere. Bravo, felicitari!
Am o prietena care da bacalaureatul acum. Pacat ca inca nu are timp sa stam sa povestim, ca am auzit de la ea niste relatari chiar interesante referitor la acest fenomen. Poate ne spun elitele de pe forum, ca sunt sigur ca si eu au avut tentative. Sau nu? ![]() Se pare ca au si manuale dedicate. Desigur, puteti citi mai multe aici. This post has been edited by eXtenSion: 3 Jul 2008, 10:33 |
--------------------
facebook
groups
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
i-a prins cineva pe respectivii 60 ca au copiat din cartile alea raspunsurile? din cate stiu eu nu...hotu neprins negustor cinstit!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Corect! Iar dupa dai 4000 E ca sa te operezi in strainatate.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
eXtenSion daca ai vre-o problema .... tine-o pentru tine..... si LASANEEEE. Si acum faci operatii in strainatate.....
P.S. Tripla de 10 pana acum.....astept rezultatele la scris. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pune bre cratimele alea unde trebuie... sheeeeeeesh...
<span class='edit'>3 Jul 2008, 20:47:</span> QUOTE(BeciAcustic @ 3 Jul 2008, 20:42) eXtenSion daca ai vre-o problema .... tine-o pentru tine..... si LASANEEEE. Si acum faci operatii in strainatate..... Am citat, ca sa ramana. This post has been edited by xcss: 3 Jul 2008, 20:01 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vi_escu |
![]()
|
Mamă, ce o să-i mai tapeze de parale prin facultăți!
![]() Da' nu-i bai, au experiență de la bac ![]() This post has been edited by vi_escu: 3 Jul 2008, 20:00 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Beci, de ce te ataci? Apropo, sa inteleg ca iti convine ca te operezi si acuma in strainatate? Vrei sa perpetuam fenomenul! Nu te supara pe mine, nu m-am legat de tine. Ci de elevi in general.
Acuma daca tot ti-am scris, sa stii ca sunt curios si daca la romana scris iei 10. Sper sa ne spui, ca imi place sa imi retraiesc bacalaureatul prin tine! |
--------------------
facebook
groups
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
eXtenSion, las-o asa... O sa zica d-alea de gen "ce ba, io ma grabesc cand tastez si nu ma uit la cratime sau alte asemenea. Dar de mana scriu perfect.". Te lupti cu morile de vant...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vi_escu |
![]()
|
Oarecum peste drum de serviciu este un fel de liceu (mă rog, asta scrie pe firmă, da' parcă-i balamuc
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:05 |