ce este permis?, tuning
![]() ![]() ![]() |
ce este permis?, tuning
mikemaniack |
![]()
|
||
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionelpopa83 @ 25 Jul 2008, 22:17) Legile auto si legislatia NU a fost votata in referendum ! Mike - tu insuti esti o ilegalitate ambulanta nu ? Cum sa incalci 3 legi de fiecare data ? 1. NU ai carnet + 2. te urci beat + 3. ai furat masina vecinului nu ? Ca idee : cu flacarile alea poti sa-i arzi bara celui din spatele tau . Am incercat-o cu un Cielo cu flame-thrower si pana la 1 m in spatele masinii este pericol de prajit mici . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() eugene ma refeream la flacari abtipilduri pe masina stiu pe un tip care avea un bmw mai vechi si avea colante cu flacari pe spate si eram mici ca dimensiuni si l-a opri garda si i-a dat amenda. Incalcat reguli nu inseamna ce ai zis tu doar. mai inseamna un mers fara centura , un trecut pe rosu/galben , 90-100 pe bulevarde. si altele dar baut niciodata nu ma urc la volan. This post has been edited by mikemaniack: 30 Jul 2008, 09:06 |
--------------------
BMW
320D
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
mikemaniack |
![]()
|
da scrie ceva ca "ai schimbat culoarea/vopseaua originala a masinii".
|
--------------------
BMW
320D
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu depaseasca 40% ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
s-a marit???? eu stiam de 30.......nu ma contrazic...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Micul Printz |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 25 March 08 ![]() |
deci cat e 40 sau 30%???k nu mai stiu nici io...
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
ReleaseD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 June 08 ![]() |
40 %
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- Dambovita
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
[quote=Brambus,30 Jul 2008, 11:41]
daca iti pui flacari pe masina , numere , abtipilde se ia. [/quote] Este specificat undeva in lege asa ceva ca nu am vazut? [/quote] pai hai sa ne uitam la toate masinile care au reclame pe ele care mai de care mai mari si mai colorate. se ia cineva de ele? s-a suspendat vreun permis? si masina mea de servici este " sorcova vesela " si nu se ia nimeni de ea. ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mikemaniack @ 30 Jul 2008, 09:05) ![]() ![]() ![]() eugene ma refeream la flacari abtipilduri pe masina stiu pe un tip care avea un bmw mai vechi si avea colante cu flacari pe spate si eram mici ca dimensiuni si l-a opri garda si i-a dat amenda. Incalcat reguli nu inseamna ce ai zis tu doar. mai inseamna un mers fara centura , un trecut pe rosu/galben , 90-100 pe bulevarde. si altele dar baut niciodata nu ma urc la volan. 1. "garda" nu are dreptul sa-ti dea amenda pentru cum arata masina , ci numai politia rutiera impreuna cu RAR-ul ! 2. ai voie sa pui alte culori pe masina pana la maxim 40% asa cum spuneati mai sus . 3. amneda si-a luat-o probabil pt ca facea galagie , cerculete sau altele , altfel daca si-a luat din cauza unor desene cu flacari mici pe masina e prostia lui ca a pus boticul la cererea de spaga a "garzii" . 4. toate masinile de firma colorate si cu reclame pe ele au nevoie de autorizatie de la Politie / RAR , daca depasesc 40% din suprafata , altfel oricum se plateste o taxa la primarie pt publicitate mobila . This post has been edited by marius80_eugen: 10 Aug 2008, 20:12 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
in privinta masinilor cu reclame pe ele nu toate au peste 40% abtibilduri pe ele. si nu necesita nici o plata la primarie pentru reclama mobila
este masina firmei si-si face singur reclama. nu foloseste domeniul public pentru afisarea bannerului. in privinta autorizatiei rar pentru cele cu peste 40% reclama s-ar putea sa fie necesara. dar asta inseamna si schimbarea talonului si mentiunea in cartea masinii. RAR nu da amenzi pe strada. doar politia rutiera. RAR nu face decat sa constate daca masina este in parametrii functionali prescrisi de constructor. nimic mai mult. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
[quote=marius80_eugen,26 Jun 2008, 15:23]
Discutiile care au fost dupa accident au fost pe tema ca el , neavand air-bag , mai puternic a fsot strivit si lovit de barile de protectie decat de restul , pentru ca masina a fost rupta pe jumate , barile alea nu au ajutat sa nu vina cutia , bordul sau altele peste el , ci doar la impactul lateral . Eu am tras anumite concluzii , tu poate ai tras altele . uite aici un link despre accidentul masinii SGM in care soferul a avut noroc chior si a scapat cu rani minore ![]() apropo barile alea chiar au fost facute cu simt de raspundere uita-te cand au ridicat masina de ce crezi ca au ridicat-o? This post has been edited by mariandex: 11 Aug 2008, 00:14 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b 12 yzu nu te lega la cap daca nu te doare ,
preventiv ia-ti o pastila |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:48 |