Imi fierbe apa :((, de vreo 2 zile
![]() ![]() ![]() |
Imi fierbe apa :((, de vreo 2 zile
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
DaciaPower |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 23 May 08 From: Craiova ![]() |
Am dat jos chiuloasa si ghici, garnitura la chiuloara era bucati, pompa de apa pierdea plus ca era putin gripata.
Dupa ce am schimbat toate astea temp continua sa creasca, nu la rosu, aproape de rosu. Este normal sa creasca in halul asta sa nu ? Stiu ca e cald afara dar, mi se pare exagerat. Lamuriti-ma si pe mine ca sunt disperat. ![]() This post has been edited by DaciaPower: 27 Jun 2008, 23:46 |
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
termostatul ti l-ai verificat? daca ai rezolvat cu garnitura si pompa, singura explicatie ar fi ca-ti trage pe la imbinare de furtune.... e posibil...
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
"Am dat jos chiuloasa si ghici, garnitura la chiuloara era bucati, pompa de apa pierdea plus ca era putin gripata.
Dupa ce am schimbat toate astea temp continua sa creasca, nu la rosu, aproape de rosu. " Daca le-ai schimbat de ce iti mai faci probleme, e NORMAL sa fie mai mare temp lichidului de racire, e vara. This post has been edited by neajiji: 28 Jun 2008, 21:11 |
--------------------
X
Y
Z
|
|
DaciaPower |
![]()
|
Problema rezolvata, din punctul meu de vedere se poate inchide topicul
![]() Multumesc pt sfaturi tuturor !!! This post has been edited by DaciaPower: 1 Jul 2008, 13:20 |
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Zi-ne si noua ce avu???
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
DaciaPower |
![]()
|
QUOTE(Buyaka @ 1 Jul 2008, 13:27) Se blocase termostatul si s-a ars garnitura la chiuloasa. Am schimbat garnitura la chiuloasa, pompa de apa(era un pic gripata) si am dat jos termostatul. Scuze pt raspuns intarziat. ![]() PS: urmeaza montarea unui electroventilator pt orice eventualitate ![]() This post has been edited by DaciaPower: 4 Jul 2008, 17:40 |
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 00:41 |