Manual folosire Pisica, Sau ce sa fac!
![]() ![]() ![]() |
Manual folosire Pisica, Sau ce sa fac!
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
![]() Misto asta! Ce si-a zis motanul? Sanchi stapanilor, de acum va dau eu de mancare! This post has been edited by mil: 4 Jan 2005, 16:51 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Mil, la 6.45, in fiecare dimineata, motanul il trezeste pe tata ca sa-i schimbe nisipul si sa-i dea de mancare. Si asta de 4 ani de zile!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca tot veni vorba de frigider,
matza mea (motan castrat ~8-9 ani) e cleptomana, ciordeste absolut tot ce-i iese in cale cu o nesimtire iesita din comun. Pana mai acu' vreo 2 ani, aveam frigiderul prins cu un elastic. Era chiar amuzant, deschidea usa, si cand sa intre, o plesnea peste bot frigiderul. Acum, am schimbat frigiderul si nu mai merge faza cu elasticul, in schimb stau cu scaunul in usa de la frigider. Metoda asta functioneaza in 90% din tentative. In restul de 10% (procent in crestere) reuseste sa dea scaunul la o parte dupa care se infrupta cu ce gaseste acolo. Alte peripetii de ciordeala: 1. mai demult a scos tavita de sub congelator ca era peste acolo. 2. a luat friptura din cuptor in timp ce aceasta era la facut. 3. a luat copanul din ciorba in timp ce fierbea. 4. mi-a luat copanul din farfurie in timp ce mancam (am facut greseala sa ma intorc 3 secunde sa iau un cutit din bufet, timp in care animalul a sarit de pe frigider direct in farfuria mea dupa care a disparut sub singurul pat din casa pe care nu pot sa-l ridic. Am scos-o de ciuda cu aspiratorul). 5. neeeeeeenumarate vietuitoare halite de pe pervaz (stau la 2, a planat de vreo 3 ori pana in gradina dar n-a patit nimic). in fiecare dimineata da trezirea la 4-4:30 cand se apuca sa urle de foame/caca/pipi (dupa ce isi face nevoile are obiceiul sa urle sa ne anunte ca tb sa mergem sa curatam). in medie doarme cam 20 de ore pe zi. pana acum 2 luni a avut un prieten bun (un alt motanel) care din pacate a murit ![]() asta-i animalul meu: http://www.daciaclub.ro/uploads/photo-1029.jpg P.S. incearca sa nu bati pisica. Pisica nu poate fi educata (cel putin nu prin violenta). Daca o bati s-ar putea sa ai probleme cu ea (o sa vezi tu ce zic). |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Andrei vazi sa nu-ti viruseze laptopul ca inca nu-i deparazitata
![]() Pastila se rupe in bucati mici, se deschide gura si se tine blocata cu doua degete (a ei nu a ta!!!) si se arunca pastila/bucatile in fundul gurii, deasupra limbii; dupa asta te duci si te dai cu spirt si te pansezi ![]() Hait ! E voie la pus poze ? This post has been edited by costi: 4 Jan 2005, 16:13 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
binenteles. poze de voie
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Superba matza!
Cei ce vor copii, sa-si faca, si sa nu mai dea sfaturi inteligente la altii. Sa le fie lor de bine, acolo, cu copii, nepoti, ce vor ei. Un iubitor de animale care n-are copii, nu e neaparat si un incuiat sau un mizantrop. Despre batut matza: evita oricum s-o bati la nervi. Daca stie ca intr-o zona are voie si intr-o zona n-are, nici nu va mai fi nevoie sa zici altceva decat "cîț!". Despre frigider - metoda mea a fost sa-i prind boticul atunci cand si l-a bagat unde nu trebuie. De atunci sta departe de frigider (asta mica, pe care o am de 3 luni). Despre aragaz - iarasi asta mica (celalta nu avea astfel de idei) a considerat ca aragazul este un loc foarte interesant. Dupa ce a sarit direct pe plita pentru paine, sta departe si de aragaz. Concluzie: in general e bine s-o lasi sa inteleaga singura ce e periculos pentru ea. Periculos pentru tine va fi sa te scoli noaptea sa te duci la baie, cu ea printre picioarele tale. Pisicile se pare ca au un built-in plan de asasinare a stapanilor lor. Pe care il pun cu perseverenta in aplicare ![]() Ah, si o poza cu matza mea, pre numele ei Zombie. Poza va explica de ce... ![]() Attached thumbnail(s) zombie.jpg ( Size: 108.35k ) Number of downloads: 418 |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
Gizaaaaazzzzzzzzzzzzzzz
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Astia sint. Pisica singura e mama celui caramiziu si sta la tara... Cel gri e adunat de sub masina cind avea 2-3 luni. Acum are 8 Kg
Sorry sint prea mari (8-900) Va pun totusi una ca-i mezinul pe aici. O sterg mai tirziu.. This post has been edited by costi: 4 Jan 2005, 16:58 Attached thumbnail(s) SIMG4006.JPG ( Size: 820.54k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
@Maddan
Asta-i pisica din trupele de interventie rapida, la ce blana de camuflaj are! ![]() This post has been edited by Mache: 4 Jan 2005, 16:34 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
|
|
mil |
![]()
|
Costi, e voie la poze dar in limite acceptabile 150-200 KB, incerac s aii reduci rezolutia la 25% cu orice editor/viewer de photo.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Care poze? ca eu nu vad nimic
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mil |
![]()
|
eu am reusit dar tre sa astepti ceva...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 4 Jan 2005, 16:19) Ah, si o poza cu matza mea, pre numele ei Zombie. Poza va explica de ce... Seamana cu E.T. N-are si o gheara mai lunga, rosie cu laser? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, pai d-aia am si pastrat-o (gasisem trei puisori pe strada, le-am pus pe picioare si le-am gasit stapani), ca e DEOSEBIT de urata. Dar are un caracter foarte misto, si e super amuzanta.
Acum avem si o catea si o pisica, va dati seama ce balamuc e la noi in casa! Dar se inteleg bine si se joaca toata ziua. Which is fine... ![]() ...si o alta poza, mai normala (Ugly level is at only 80%) Attached thumbnail(s) zombie2.jpg ( Size: 193.82k ) Number of downloads: 276 |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
balex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 May 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
asa si...a inghitit hapul Missy?
Andrei relateaza-ne, asta bineinteles daca mai cu ce bate la computer ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Astept sa vina Aura de la servici...ii las ei onoarea!
![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
[Ah, si o poza cu matza mea, pre numele ei Zombie. Poza va explica de ce...
![]() [/quote] MAMAAAAAA, da urata e...... Am avut una aproape la fel, numa ca mai "plinuta". tot asa, foarte desteapta. o chema "chifteluta" pentru ca atunci cand am recuperat-o din gunoi - era pui - asa baltata si cu burta umflata de viermi, in rest super schiloada, semana cu o chiftea cu picioare. am pisici de cand ma stiu. pana acum trei ani le-am crescut exclusiv la bloc. de trei ani incoace, exclusiv la conac. acolo e si birmaneza, care pana la momentul transferului traise numai pe covor si mirosea ca proasta pamantul. recunosc, nu as mai tine pisica in apartament. am avut pisici proaste, pisici super destepte, pisici rele si pisici cu caracter onorabil. nu a fost UNA sa nu greseasca in viata ei de pisica si sa faca macar o data pipi in casa. si puteeeeeeeeeeeee.... de te trazneste. si tineeeeeeeeeeee.... de te plictisesti, cu orice ai da. mi-am stricat un covor cu clor, si tot avea iz. in rest, am avut experienta extrem de nefericita a unui motan cu probleme renale, pe care castrarea le-a agravat, si care a murit batran, e adevarat, dar foarte bolnav, dupa cateva operatii. facea saracul pipi prin burtica. Dupa ultima operatie, saracul se ticnise, se pare ca exagerasera cu antestezicul si il cam facusera leguma. Mi-am jurat ca in viata mea nu voi mai mutila vreun animal doar pentru a-l face "flat-friendly". Iar sa tii un motan in calduri inchis in apartament mie mi se pare aproape imposibil. La fetite mai merge, mai ales daca din cand in cand ii gasesti partener. si atunci te umpli de pui... Deci, mare grija, mie unul mi se pare mai comod un caine in apartament decat o pisica. asa zic si ai mei, care le-au incercat pe amandoua. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
costi |
![]()
|
pai si la catei nu-i aceiasi problema cu caldurile?
Hai Andrei nu ne mai fierbe; las-o pe Aura, fii barbat; ti-am descris manevra! care-i problem-ul? maddan jos palaria; ti-ai facut pomana; sa nu uiti sa ne mai trimiti cite o poza; mie imi place; pun pariu ca se schimba in bine dupa 1 an; Daca aveti probleme renale cu pisoii dati-mi un mp; eu am rezolvat problema la mine (pisoi adica) si mi-ar parea bine sa va pot ajuta This post has been edited by costi: 4 Jan 2005, 20:34 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ba da, dar catelul nu face pisu prin casa cand e in calduri
altfel dai drumul unui catel prin fata blocului si te faci ca nu observi cand incaleca maidanezele... ca ala nu fuge ca tampitu' cum fac marea majoritate a pisicilor cand se vad afara. si oricum, vin inapoi cand ii chemi. plus, ca daca sunt de talie ceva mai maricica, nu risti sa ti-i rupa vreun caine. cu catelele nu stiu, nu am avut niciodata... decat la conac, dar acolo se rezolva intre ei cateii "gresesc" mult mai rar, si atunci nu miroase in nici un caz ca la o pisica. plus ca de obicei cateii gresesc in mijlocul camerei (sau pe aproape) nu in locuri atat de ascunse si de inaccesibile incat le cauti crapandu-ti creierii doua zile. cutu face de obicei pisu si caca prin casa cat e pui. o data ce l-ai invatat sa faca afara, se tine si o zi intreaga daca nu e scos. sunt totusi diferente. for the record: eu sunt o "cat-person". imi plac mult mai tare matele decat cateii, desi la conac cresc tot ce se aciueaza pe langa casa. in casa nu au acces insa decat birmaneza ("Fetita"), unul din descendentii lui Chifteluta, si vreo doua fete de-ale birmanezei This post has been edited by adso: 4 Jan 2005, 20:40 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
cu dedicatie pentru Marty...ca a zis ca ii plac pisicile in asemenea ipostaze
![]() Attached thumbnail(s) pisica_in_storcator.jpg ( Size: 39.45k ) Number of downloads: 253 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Mai ar fi multe de spus si as avea multe sfaturi sa va dau. Sunt medic veterinar si daca aveti vreo problema trimiteti un pm, mai ales iesenii.
Un sfat general pt toti iubitorii de caini si pisici: nu dati mancare gatita animalelor. Sunt carnivore, deci tre sa manance carne. Folositi cu incredere mancare pt animale umeda si uscata. Dati combinat. Pt cei cu pisici: nu invatati pisica cu un singur fel de mancare, pentru ca odata invatata va face foamea decat sa puna gura pe altceva si daca e mancare din comert si se scoate din productie....cam nasol pentru pisica. Asarban: ai grija cat dai pisicii din pastila data de doctor. In mod sigur ti-a spus doza. Incearca sa nu o indesi pe gat. In mod sigur degetele tale sunt prea groase, iar poastila tre sa ajunga la baza limbii cat mai profund, dupa care tre impinsa putin cu un deget. Altfel risca sa ajunga in plaman, sa o scuipe (si e mai nasol ca se prinde mata si fuge, sau incepe si spumega puternic vreo 10 minute- daca se intampla sa nu te sperii-nimic grav).Las-o pe sotia ta sa incerce manopera asta.Cel mai sigu bagi pastila intr-o bucatica de carne ceva, sau mai sigur, opisezi si o amesteci cu carne. Sa te bucuri de ea! Cu mancarea multi zic ca le dau si de aia si de cealalta, dar astea fac parte ca Daciile noastre din faza cu "las-o ca merge si asa". Sfatul medicului: fara mancare gatita la pisica Sau catel! This post has been edited by m-power: 5 Jan 2005, 01:40 |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
Daddy |
![]() ![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
In atentia Domnilor Administratori ai Forumului Daciaclub.ro
Prin prezenta va aduc la cunostiinta gravele disfunctii ale forumului provocate de elemente perturbatoare, respectiv Asarban & Marty, care nu ne lasa sa ne documentam in mod normal ( ex elocvent acest topic; Manual folosire Pisica ) drept pt care propun suspendarea si chiar eliminarea lor de pe forum. Motivatie In seara zilei de 05.01.2005 in jurul orei 01:30 aflandu-ma la domiciliu familial si urmarind linistit activitatea forumului din ziua respectiva gasesc acest topic " Manual folosire Pisica " drept pt care era sa mor de ras, am trezit nevasta ( care a crezut ca m-am dilit de rad in hohote in toiul noptii ) am trezit copiii ( credeau ca ma cert cu masa ) la urma s-a trezit si soacra ( cred ca am deranjat si vecinii ) Aceasta atitudine [nu] este tolerabila si [nu] face bine la imaginea forumului. Cu stima utilizator sarguincios Daddy PS1: Bine ar fi sa va ganditi la o alternativa de a face ceva bani din umorul acesta sanatos. Bafta ! ( in atentia lui Marty & Asarban ) PS2: Oare se poate muri de ras ? Ca mie am crezut ca mi se trage sfarsitul. ![]() This post has been edited by Daddy: 5 Jan 2005, 01:55 |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
QUOTE Pe 31 decembrie am gasit o mața sub masina. ....................................... Luat in casa, spalat, cumparat ladita, nisip, castron, wiskas junior atat conserva cat si "crantanele" .......................... Acum ca am vazut-o si pe asta, pot sa pun miinile linistit pe piept. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
iesi necuratule din marty / si lasa-l prea luminat / si prea fericit ...
hai unge mana la baba cu vreo 2 milioane sa iti mearga bine feciorule |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
maddan |
![]()
|
Pai tocmai ce-ti zise ca taman a iesit de la buda. Cu ce vrei sa-ti unga mana?
![]() |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai necuratul l-a lasat acolo.
QUOTE hai unge mana la baba cu vreo 2 milioane sa iti mearga bine feciorule |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:34 |