Lumina colorata, lumina desenata, Imagini: "asa" si "altfel"
![]() ![]() ![]() |
Lumina colorata, lumina desenata, Imagini: "asa" si "altfel"
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stele si alte lumini ...
Attached thumbnail(s) DSC03667.JPG ( Size: 564.88k ) Number of downloads: 126 DSC03665.JPG ( Size: 467.1k ) Number of downloads: 138 DSC03654.JPG ( Size: 174.92k ) Number of downloads: 68 DSC03644.JPG ( Size: 471.12k ) Number of downloads: 41 DSC03641.JPG ( Size: 429.27k ) Number of downloads: 42 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Le-ai pozat heliocentric?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu, de langa balcon .. de pe camp. Altfel ma deranjeaza luminile de la santierul din fata blocului
![]() |
--------------------
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Trebuie sa fie foarte fain ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
Este foarte cool, recunosc, mai ales cand realizezi dimensiunea fenomenului.
Uite, daca ma uit acum acum pe geamul de la sufragerie si blochez luminile de la santier, cam asa se vede (poza e imbunatatita la contrast un pic) ... DSC03710.JPG ( Size: 502.97k ) Number of downloads: 55 QUOTE(Markos @ 17 Mar 2015, 22:57) Le-am pozat si atat ... dar daca ma gandesc bine, pamantul statea fix si aurorele se plimbau prin eter ... iar stelele se plimbau deodata cu eterul. This post has been edited by Liviu: 18 Mar 2015, 00:50 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Deci geocentric.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
Nici macar ... ca toate se invarteau in jurul meu, deci ... sunt confuz. Hai noroc (cu un Shiraz). Ma apuc maine sa mai citesc vreo 2 biblii ca sa vad cum e cu pamantul si stelele astea.
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Liviu |
![]()
|
Un ISS mai mic asa. Faptul ca in zona e un aeroport nu se pune
![]() Deja m-am lovirt in limitarile celor 19mm F2.8 cu care am tras cadrele ... Next ... samyang 10mm F2.8 ... This post has been edited by Liviu: 18 Mar 2015, 09:23 |
--------------------
.
.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 18 Mar 2015, 09:22) ![]() QUOTE(Liviu @ 18 Mar 2015, 09:22) vezi ca nu-i asa simplu cum crede lumea... eu am avut o experienta neplacuta cu samyang si era sa fie chiar nasoala rau, in sensul ca era sa raman cu el. Nu stiu ce se zice de 10.5mm dar presupun ca de bine... la fel se zicea acum ceva ani despre 8mm f3.5 fisheye cum ca e, daca nu peste, cel putin la fel de bun ca nikon 10.5... Pretentiile mele in ceea ce priveste calitatiile obiectivelor sunt sub cele ale pixelpeeper-ilor care fac tot felul de teste pe grile asa ca nu ma prea intereseaza sa le testez atat timp cat ies bine in teste... modelul de la vremea aia era insa incredibil de prost sub f5.6... Norocul meu a fost ca nimerisem un exemplar care cred ca trebuia sa fie rebut sau ceva si am vazut pe ecranul aparatului ca e in neregula... apoi am mai testat vreo 3 in magazin plus am rugat pe cineva care detinea unul sa-mi trimita niste poze (am zis ca poate e lotul din magazin cu probleme) dar toate faceau la fel: la f5.6 devenea brusc alt obiectiv dar sub era mai prost ca un ciob de sticla de bere... Cum presupun ca vrei neaparat 2.8-ul, verifica-l... la 5.6 cam toate obiectivele sunt ok insa mai jos si mai ales sub f4 se simte pretul. in plus, vad ca 10-le nu e fisheye... si e diferenta mare de unghi de cuprindere intre aceeasi focala fisheye si corectata... ca idee |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 18 Mar 2015, 01:44) Este foarte cool, recunosc, mai ales cand realizezi dimensiunea fenomenului. Trebuie neaparat prinse si mai la nord, undeva unde e intuneric.. http://yle.fi/uutiset/lukijoiden_kuvat_rev...a_omasi/7873664 PS: in ce "sat"stai? This post has been edited by neumann: 18 Mar 2015, 10:57 |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' e ca ajuta mult 2.8 la poze pe trepied cu cerul instelat...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Liviu |
![]()
|
Daaa ... de cand visez la o aventura din aia .. DAR, sansele sa prinzi ceva ca aseara cand esti in locul potrivit sunt infime.
Eu ma bucur ca am avut sansa sa vad aseara ce am vazut de la mine (nordul Stockholmului). Era majetic si asa ... uite un cadru de la altcineva (am fost in grup) cu mine care nu ma mai saturam de uitat in sus ... si fi'miu care incepea deja sa se plictiseasca ![]() watching.jpg ( Size: 225.76k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 18 Mar 2015, 11:00) Haid mai, fugi cu ursu'. Pai de 2 zile s-a spus ca a fost cea mai mare explozie solara de anul asta care se indreapta spre Pamant. Si ce fac marile explozii solare care se indreapta spre pamant? Aurore boreale. Daca esti suficient de rezonabil de aprope de cercul polar, in 2 zile reusesti sa aajungi intr-o zona perfecta pentru astfel de poze. This post has been edited by klaus: 18 Mar 2015, 12:09 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Liviu |
![]()
|
Explozia solara este dusa de vantul solar (doar daca nu vine unul din BOR cu alte idei).
Astia care se pricep spun ca in functie de mai multi parametri, furtuna ne poate lovi sau ne poate ocoli. Practic, risti niste bani multi pentru niste poze. Un bilet de avion de azi pe maine si cazarea aferenta nu sunt deloc (dar DELOC) ieftine de pe o zi pe alta, mai ales in Scandinavia ... si eu sunt in perioada de revenire dpdv economic (nu asa cum a zis BKL). |
--------------------
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
E bun lincu asta?
![]() http://www.aurora-service.eu/aurora-forecast/ QUOTE(Liviu @ 18 Mar 2015, 09:22) Te cred, dar m-a indus in eroare asemanarea cu respectiva statie prinsa de mine ![]() DSC_0245-2_zpsrkqt88nv.jpg si faptul ca unghiul corespunde cu latitudinea la care te afli ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu stiu de linkul ala .. dar acum l-am salvat ca pe viitor sa corelez. Eu folosesc asta: http://www.softservenews.com/Aurora.htm
Cu ISS, e interesant ce spui. Numai ca aseara eu am expus cu cca 4 sec (in general), timp prea scurt pentru ISS sa se lungeasca atat. Si se vad si flashurile de la aripi in dunga de la mine. Oricum, eu ma uitam in sus, nu la orizont. Puteau sa treaca si 3 ozn-uri in formatie cu martieni facand din maini pe ele si probabil ca tot nu le observam. This post has been edited by Liviu: 18 Mar 2015, 12:05 |
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Daca mi-as castiga existenta din poze cu elani pe fundal cu aurore, in mod cert eram in avion in secunda 2 dupa ce s-a anuntat eruptia.
Asa, nu ma consider un artist ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:55 |