Nu am acordat prioritate în intersecție
![]() ![]() ![]() |
Nu am acordat prioritate în intersecție
WNS |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|||
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
este pe locul unde ar fi trebuit să scriu cu mâna mea.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
QUOTE(YO4RLP @ 28 Jun 2008, 18:35) Atunci nu se poate interpreta in sensul ca agentul a recunoscut într-un fel ca intersectia e cu probleme, pt ca acolo agentul constatator este obligat sa consemneze succint declaratia ta. Sunt pur si simplu argumentele aduse de tine, in apararea ta la momentul intocmirii procesului verbal. Asta nu inseamna ca admite cele declarate de tine. |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(St @ 29 Jun 2008, 04:25) Daca te aflii intr-o situatie dinasta ce faci? Stai in intersectie pana se duc toti la culcare? Nu, ci pana pot sa ma incadrez in conditii de siguranta. Astea-s conditiile, pe astea le folosesc a.i. eu si ceilalti din masina sa ajugnem intregi la destinatie.M-am bagat cand eram mai mic in intersectie fara sa am vizibilitate si nu a fost bine deloc. Din momentul ala am preferat sa ma "grabesc incet". Pe drumurile publice nu suntem la racing, ci trebuie sa ajungem din punctul a in punctul b. Voi trebuie sa intelegeti ca sofatul presupune multa responsabilitate,a mult mai multa decat suntem in stare multi dintre noi sa ne asumam. @St, conduc de destula vreme si pe distante suficiente asa incat sa zic ca parerea mea are o oarece greutate. Daca ti-as spune ca poate 70% dintre soferi din Romania nu au nici o sansa sa treaca testul practic de condus in Vic - Australia, m-ai crede? Si stii de ce? Fiindca aici se pune accent pe conducerea preventiva, concept datorita caruia ti se imprima mult mai adanc niste deprinderi de condus in limitele de siguranta pe care ti le poti asuma. Si asta nu inseamna ca aici se merge incet, ba chiar dimpotriva. Cand 2 v8-uri se pupa intr-o depasire, sau cand un neatent acroseaza un motociclist din unghiul mort, nu se pot intampla decat chestii naspa. Si putem continua la nesfarsit discutia, ma rog... Ideea e: DACA NU AM VIZIBILITATE NU MA BAG! Nu risc nici viata mea sau a celor din masina si nici pe a altora pe care manevra mea de incadrare ii poate pune in pericol. In fine, discutia asta cu conduita preventiva o putem avea oriunde, oricand si de cate ori vrem, pana la urma fiecare face cum il taie capul. This post has been edited by adip: 29 Jun 2008, 15:31 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
marea buba is masinile parcate aiurea. nu mai zic de statiile de taxi, care-s puse majoritatea chiar in intersectii (si la mine in oras e la fel, toate statiile de taxi sint in intersectii). normal ar fi ca inainte sa te sanctioneze, nenea pulitaiu ar fi trebuit sa se uite prin intersectie sa vada ce aiurea is parcate masinile si cum limiteaza vizibilitatea. sa asigure vizibilitate maxima in toate intersectiile si apoi sa te sanctioneze.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 26 Jun 2008, 13:06) Nu, stai cu permisul in mana. Permisul il recuperezi in baza certificatului de grefa emis de judecatoria X (scrie in PV, aia unde ai dreptul sa contesti PV-ul). Certificatul il ridici la cateva zile de la depunerea plangerii impotriva PV-ului si te duci cu el la BPR de care apartii sa-ti recuperezi permisul. depui cererea prin care ceri adeverinta ca ai depus plangerea odata cu ea, a doua zi dimineata la arhiva ridici adeverinta. verifici foarte bine ce scrie pe ea (nume, nr. pv, etc), politistii se leaga de orice amanunt sa refuze eliberarea permisului. la politie permisul il iei in aceeasi zi, la cateva ore distanta, dupa ce vizeaza cererea comandantul. nu cred ca ai sanse la proces sa anulezi pv, eventual sa transforme amenda in avertisment. oricum, cred ca ai gresit cand ai fortat intrarea, in situatii de acestea eu astept sa hotarasca cel care vine, ma lasa sau ocoleste. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:24 |