Spalatorie pentru Lamborghini, De tot rasul
![]() ![]() ![]() ![]() |
Spalatorie pentru Lamborghini, De tot rasul
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaži ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
romanul tot roman
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Econom omul nu isi consuma nici apa din casa
![]() La cat il costa benzina de unde naiba bani si de spalatorie |
--------------------
Renault
Megane Sedane
2007/1.6 . 16v
- zum
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaži ![]() |
E penibil, pe bune.
Sa iei apa din fantana arteziana din plin centrul Bucurestiului ca sa-ti speli Lamborghini -ul. N-as fi crezut pana acum asa ceva. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu e nimeni mai rasarit pe aici care sa realizeze ca ala era un aurolac care dupa ce ii maj si manjea omului masina il astepta sa ii ceara 10 lei?
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa m-am gandit si eu initial. Dar dupa ce-am vazut cum se fereste sa nu se ude pe nadragi, m-am razgandit. Dupa gesturi nu prea pare aurolac.
ps. Ai putea folosi expresii mai putin ofensatoare, te asigur ca nu s-ar supara nimeni. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 4 Jul 2008, 17:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
Bata-l vina...
Macar daca era dacie... ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Taranu e pe camp,taranu e pe camp......urraaaa nenica taranu e pe camp.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
astia zgarciti sunt bogati
voi cum credeti ca si-a luat lamborghini? aruncand bani in stanga si in dreapta? |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
asta se explica prin faptul ca el sau familia lui a furat intr-un timp atat de scurt banii aia ca omul nu a reusit sa treaca inca peste vechile obiceiuri de cand avea dacie ! haloooooo, domnu citeste buey pe ea, scrie firma la spateee !
This post has been edited by Axe: 4 Jul 2008, 21:04 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sau poate a pierdut un pariu, sau e facut la misto filmueltul. Oricum, ce daca e Lamborghini plange daca e spalat cu galeata ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Victoras> Refuz sa cred ca ala e proprietarul
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Erau doi mistocari: unul toarna apa cu galeata si colegu' il filmeaza in stil "camera ascunsa". Niste tarani....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E unul care sta la ciuguleala!
Vine proprietarul si ii zice: UIte sefu, ti-am spalat masina! Da si tu ceva! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Iti dai seama cat i-as da?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-as lua la scandal! O zgarie!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am parcat si eu o data prin zona aia si a venit unul la mine sa imi ceara bani. I-am dat 2 roni sa scap de el si m-a intrebat "O si spalam ?"
Ce-i drept, nu aveam Lamborghini, dar pe aproape (Symbol). Ce uitati voi, cand credeti ca ala e proprietarul si se zgarceste, e ca romanul e exact invers. Mai repede mananca de pe jos dar sa se sparga in figuri cu bani pe la cluburi sau spalatorii unde se afiseaza cu bolidul. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
danut_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 November 07 ![]() |
Cred ca era vrun angajat care a fost trimis de big boss sa ii racoreasca masina.
|
--------------------
Dacia
Logan
19.03.2007__ Ambition 16v
- B-86-L?M
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
L-au dat si la tv pe prima...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
![]() N-ai cu cine... |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Oare i-a pus si instalatie GPL?
![]() Nu cred sa fie proprietarul, ar fi prea de tot. Plus ca unul care isi permite un Lamborghini probabil ca are si o viluta. O spala naibii la el in curte, nu in parcare. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Jenant...
Si cica e America tara tuturor posibiltatilor... ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca a avut caruta inainte
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:40 |