Am facut accident
![]() ![]() ![]() |
Am facut accident
bicosu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
nu ai casco?
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
nu are. normal...
putini isi fac casco la 1310, yo la aia a mea nu i-am mai facut nici RCA... This post has been edited by maxx: 2 Jan 2005, 00:42 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
http://www.denis-serv.as.ro/
mai exact http://www.denis-serv.as.ro/tinichigerie.html Nu o sa ai cuvinte sa-mi multumesti !! This post has been edited by skoda: 2 Jan 2005, 12:47 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De Casco am intrebat azi la Alianz Tiriac si nu se face pt. da Dacia are vechime mai mare de 10 ani. Maine vine patronul unei tinichigerii sa-mi vada masina si sa-mi spuna cat ma costa manopera.
Cel mai bun pret pana acum: 3 milioane cu tot cu vopsit. Trebuie schimbate capota, aripa stanga, semicontraaripa stanga, masca fata, radiator, indreptat bara fata si schimbat un far, ornamentele de plastic din fata +vopsitorie. This post has been edited by bicosu: 3 Jan 2005, 17:54 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
bicosu |
![]()
|
Apropos de service, m-a costat 800.000 inlocuire arcuri+amortizoare spate + tinichigerie si vopsit lacasul in care sta amortizorul pe spate. Din cate vad am iesit la jumatate de pret fata de Denis-serv si lucrarea a fost facuta bine si in timp scurt.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
Atunci frumos ar fi sa ne dai si datele de contact ale service-ului care lucreaza la fel de bine, dar mai ieftin...nu ?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
bicosu |
![]()
|
O sa scriu maine exact cat imi cere pt. reparatii si o sa scriu si adresa service-ului.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
bicosu |
![]()
|
Tot ce am scris mai sus + stalp stanga fata + placuta amortizor stanga + aripa dreapta sudata la loc ma costa 3.400.000 manopera. De vopsit mi se pare cam scump 2.400.000 toata partea din fata. Sper sa fiu multumit de rezultat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
ca tot veni vb de accident, am avut si eu unul sapt trecuta, tot intr-o clipa de neatentie, am intrat in alta solenza la 30km/h, soseaua fiind uda, am apasat frana prea tarziu si prea puternic si normal ca rotile s-au blocat, iar subsemnatul s-a ales cu masina busita. Cea din fata n-are nimic,nici o zgarietura !!! La a mea trebuiesc schimbate , capota,faruri,bara fata,grila masca. Noroc de casco, ca am auzit ca toata operatia ar costa peste 10mil.
Attached thumbnail(s) DSC01879_1_.JPG ( Size: 99.74k ) Number of downloads: 128 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 00:32 |