browsere, de ce unul si nu altu, nu e un chestionar 100%, nu mutati
![]() ![]() ![]() |
browsere, de ce unul si nu altu, nu e un chestionar 100%, nu mutati
Bobo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pai si eu tot asta. Asa scrie la Help About.
Dar am mai sapat si scrie undeva si Mozzila 1.5 . Da' tot nu stiu unde sa votez: la netscape sau la altele? Hic! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(sstanescu @ 5 Jan 2005, 13:45) Pai nu ziceai tu ca ai add-on-uri garla? De curiozitate, la mine, cu doua tab-uri, cu "clasicele" AdBlocker, FlashGot si nu mai stiu ce, am load de 31 MB. Pai am ca am nevoie de ele, dar totusi! Opera spre exemplu cu aproape aceleasi extensii (de fapt incorporate) incepe de la 16MB! ... din pacate nu e freeware si nici nu imi place cum arata asa in general. Ar cam trebui sa faca ceva cu memoria asta la Firefox ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
daciaclub-NINI |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 August 04 From: D.TABEREI ![]() |
Opera 7.54. Calitatile s-au enumerat de ceilalti utilizatorii inaintea mea
|
-------------------- CICANUL ESTE SCULA DE BAZA,DAR ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE FOLOSIT IN EXCES
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
la mine in help scrie :
Netscape 7.0 Mozilla/5.0 Gecko/20020823 Netscape/7.0 |
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Netscape <7.2 este alegerea ta
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
dan_m |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
AvantBrowser . Vad ca sunt singurul.
|
--------------------
Peugeot/Renault
307/Megane II
2006/2005 Peugeot 307 1.6E 110CP (2006) + Renault Megane II 1.5 dCI 80CP (2005)
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
la servici: IE 6 SP1(am win2000)+google toolbar(adio pop-up+cautare)+nod32
alternativ: firefox ultima versiune - imi place dar mai are unele mici probleme(memoria, etc) acasa: IE 6 SP2(XP) / firefox 1.0 Dar le-am incercat pe toate, chiar si maxthon, avant si ce vreti voi...si m-am intors tot la ie; asta e imi place riscul ![]() In concluzie am votat cu puterea nu cu opozitia .... ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Dragi copii, e lata!
Va sfatuiesc calduros ca zilele astea, pana nu scoate Micromoale un patch, sa NU folositi sub nici o forma Internet Explorer! Mai ales daca nu aveti un firewall. http://www.gecadnet.ro/windows/?AID=1374 Si cum lucrez in domeniu, va asigur ca treaba este cat se poate de serioasa! Eu de ieri mi-am instalat Firefox acasa, si deja ma simt mai bine. E chiar cool! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 7 Jan 2005, 16:41) http://www.gecadnet.ro/windows/?AID=1374 Sa-ti reamintesc ca GeCad este proprietatea Microsoft? Si cum lucrez in domeniu, va asigur ca treaba este cat se poate de serioasa! Eu de ieri mi-am instalat Firefox acasa, si deja ma simt mai bine. E chiar cool! ![]() Firefox asta are o problema grava cu memoria ![]() ![]() In plus se pare ca Firefox are gauri de securitate mult mai mari ca IE daca iti pui setarile un pic mai permisive ca sa vezi si tu ceva pe site-uri gen hmultiplex.ro etc. Doar ca nu prea sunt facute asa publicistice, ca toata lumea vaneaza pestele mare ... (asta pe langa deosebit de enervantele probleme cu cookie-urile pe care le are Ff). |
--------------------
Ford
Focus
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, eu lucrez la .... ggghhhh... Ihi....
![]() Deci NU e cumparata de Microsoft. Doar RAV-ul (antivirusul) a fost cumparata de micromoale. Si Firefox-ul are bubele lui. Dar in urmatoarele zile eu unul va recomand Firefox. Vulnerabilitatea este cu adevarat urata. Acuma, ca nu s-o obosi careva sa-ti deturneze tie computerul, si asta e adevarat... In alerta nu puteam scrie (din motive evidente) sa nu folositi IE-ul zilele astea, pana iese patch-ul. Dar aici pot. OK? ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
doar acasa , nu si la servici . ca pe urma e ca in reclama cu pepsi : ai baut coca cola ... mars afara
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
maddan |
![]()
|
Valentine, eu iti repet: GeCAD NU a fost cumparat de Micromoale. Doar produsul RAV a fost cumparat. Iti garantez asta 100%. Daca tu vrei sa crezi altceva, esti liber sa crezi.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 13:19 |