Logan zdrobit de stilpul de iluminat, 3 tineri dusi
![]() ![]() ![]() |
Logan zdrobit de stilpul de iluminat, 3 tineri dusi
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Inconstienta se plateste, iar cei care isi incearca norocul de multe ori sfarsesc tragic. Astia si-au facut-o cu mana lor, asta este. Condoleante familiei totusi si sa speram ca mai invata ceva romanu' teribilist din asemenea situatii.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In filme/reportaje din America vad intotdeaua ca rudele/parintii sunt indepartati de la locul accidentului de fortele de ordine pentru a nu ramane cu ultima imagine a celor iubiti in halul ala.
La noi militienii n-au nici o treaba, venind 2-3 cameramani sa prezinte momentul ce maxim interes si anume suferinta crunta a tatalui respectiv. Trist. EDIT : Mai si subtitreaza sa maximizeze impactul asupra telespectarului... ![]() This post has been edited by Executron: 26 Jun 2008, 20:42 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Nu pot spune nimic decat: oamenii aceia sunt (erau -- mai bine vorbesc la imperfect) inconstienti. Si ce ma sperie e ca mai sunt foarte multi ca ei pe soselele patriei.
Parerea mea e ca pentru a fi un sofer bun, nu e nevoie doar sa conduci tu corect ci sa stii sa te feresti si de vitezomanii de pe sosele. De cand ma stiu cu permis n-am depasit decat foarte rar (pot numara pe degetele de la o mana) viteza legala iar la drum (exceptand autobahn-ul unde am mers si cu 170-180 dar acolo sunt alte conditii de drum), viteza maxima cu care circul este 90-100km/h. Prefer sa ajungem intregi acasa decat sa ne culeaga cineva organele interne din maldarul de suruburi. Dumnezeu sa-i ierte. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Chiar daca nu mai conteaza, dar stalpul ala nu era putin cam in sosea ?
![]() Graphic1.jpg ( Size: 143.96k ) Number of downloads: 319 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate si stalpu era in depasirea altui stalp
![]() Da ce-au astia de prin Iasi cu stalpii ? Si daca era sau nu sarit airbagu cu ce ajuta? Dar, cam cum vezi tu prin maldarul ala de fiare daca este o punga sa nu ? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
Si airbagurilaterale sa fia vaut zeci rezultatul era tot acela .
Stalpul probabil nu e pe sosea, dar cred ca este rupt de jos, unde e incovoiata masina in jurul lui , si da impresia ca ar fi in jumatatea drumului . |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
Pt aragon sau care era cel cu aveo, intra pe www.clujeanul.ro si uita-te cum s-a facut praf un BMW in acelasi mod, la impactul cu un stalp, la fel au murit 3 tineri, acidentul a fost in aprilier cred.
la fel puti muri in orice masina daca esti destul de inconstient |
--------------------
Dacia
Logan
- xx 81 ARG
2007 Prestige 1.6 16v
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Tipurile astea de accidente par trase la indigo, acu' vreo 2 ani o masina cu niste colegi de la lucru (dar pe care nu ii cunosteam, deh multinationala ...) veneau de la petrecerea firmei si au incercat rezistenta masinii cu un stalp. Cred ca aveau multicel desi erau in oras. Din 5 a scapat 1 totusi (sau 2 ?). Masina era un ford mondeo nou nout, deci ...
Si citeam la niste commenturi la video unu tot ce e avut de spus e ca e slaba tabla la logan! Nu ai cu cine mai .. asta e ... |
--------------------
------
------
------
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Zob s-a facut. Vad ca lumea nu intelege ca viteza omoara. Ce airbag-uri ... la viteza aia nu faceau diferenta.
Mai e si accidentul ala de pe Magheru din Bucuresti cu Lamborghini-ul, ce coincidenta sa fie 2 Lamborghini-uri la fata locului si culmea sa nu se intreaca, de aia avea cel alb 180 ?! km/h ... This post has been edited by giany911: 28 Jun 2008, 18:50 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Poate da domnu intr-o zi sa ai bani si sa iti cumperi un lamborghini... tu.. nu esti un impatimit al curselor, dar intre timp mai apare un alt smecheras cu o masina asemanatoare si care e dornic de o cursa. Tu stai cuminte in banca ta, el te sicaneaza si face accident. Cu ce esti vinovat?
gandeste din perspectiva asta. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
N-am dat vina pe al II -lea Lambo, dar ma indoiesc ca cei doi nu se intreceau. Si inca ceva, cine isi ia un Lamborghini nu si-l ia sa mearga cu 50 km/h ( poate ca or fi exceptii, dar vorba aia exceptia confirma regula ).
Si sa dea Dumnezeu sa am si eu bani de Lamborghini ![]() This post has been edited by giany911: 28 Jun 2008, 20:15 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 26 Jun 2008, 15:07) Am avut si eu masina cu "motor". Si ma manca sa-i dau talpa. Numai ca, intotdeauna am tinut cont de doleantele celor pe care-i caram dupa mine. Copilul asta chiar n-avea masina cu "motor". Dupa parerea mea, a conduce excelent inseamna sa fii laudat de persoanele din masina in momentul in care ajungi la destinatie. Daca se dau jos pe rand, una verde, una alba, alta borand in punga, alta nereusind sa nimereasca cu flacara brichetei tigara, indiferent de caii putere, nu esti un sofer bun. A fi sofer bun nu presupune sa impingi pedala pana la fund, in locuri unde nu-i posibil asa ceva. Nu presupune sa faci slalom prin centrul orasului. Presupune sa nu simta pasagerii cand pui frana. Sa nu se sperie in trafic ca n-ai dat prioritate si era sa intre basculanta-n tine (de fapt in ei), sa nu simta cand schimbi vitezele, sa nu stea cu ochii pe geam cat cepele la fiecare depasire facuta, urland in cor un "Tatal Nostru" si inghesuindu-se toti odata pe acelasi geam, numai sa scape de impact. Intotdeauna am avut in cap un singur gand. Am patru oameni pe mana, oameni care mi-au incredintat vietile lor, de buna voie. Pur si simplu vietile lor sunt in mainile mele. Ce drept am sa le iau? Niciunul!!! Si pentru ce? Ca sa arat ce? Vreau viteza, ma duc naibii cu masina goala unde stiu ca n-am pe cine ucide si-i dau pana-i sare motoru'. Un post excelent.Felicitarile mele. Intradevar asta este diferenta intre soferi si cei care se cred soferi. Partea proasta este ca sunt tot mai multi cei care se cred soferi.Pilotii astia ad-hoc sunt cei care ne pun in pericol vietile pe drumurile publice.Este foarta multa indisciplina in trafic din pacate. ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(hornedfiend @ 26 Jun 2008, 21:05) EU n-am vazut airbag sarit din volan sincer ca si cel mai ieftin model are airbag acolo, ori botul era ceva de nedescris, deci trebuia sa sara totusi. Poate ne explici care este rostul unui airbag frontal primit in mecla la un impact lateral. Prosti mai sunt constructorii asta de automobile ca am montat si airbag-uri laterale. Puneau doar in fata si rezolvau problema pentru toate tipurile de impact. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca...
Am o nedumerire : militienii care ofera carnete numai pe spaga nu se gindesc ca in acel accident le pot muri copiii, sotia sau fratii? Nu se gindesc ca ei insisi pot deveni victima involuntara a unui descreierat care este prea dobitoc pentru a-si lua carnetul pe bune? V-ati intrebat vreodata de ce analfabetii au carnet si umbla ca bezmeticii prin oras la volanul papucilor sau matizurilor de distributie??? Sper ca urmatoarea victima a unui astfel de eveniment sa faca parte din familia unui mai mare de la Politie... sa vedem cum se simte! (stiu ca sunt sadic, dar altfel nu se invata minte) |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Nu e dar cam are dreptate!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Peste tot in lume exista stalpi de tabla si parapeti care absorb socul dintr-un impact. Totul in afara se face cu cap. Numai la noi se planteaza stalpii in sosea, copaci la 30Cm de margine si zici ca toata tara e crescatorie de gropi cu Buc in frunte.
Sunt strazile pline de cruci, palcuri palcuri. Pana la urma fiecare si-o face cu mana lui, dar mai pacat e cand mai trage si 2-3 prieteni dupa el sau mai rau, ii lasa legume sau intr-un scaun cu rotile pe viata. Vina intotdeauna apartine conducatorului de covrig. Si mai rau e ca nimeni nu invata nimic din cele intamplate. This post has been edited by KTC: 9 Jul 2008, 12:46 |
--------------------
Dacia
1310
- IF 75 KTC
`85 (54cp) BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Avea cineva o vorba...
"Calc-o bre daca ai drum liber ! Ca in caz de impact, mori oricum... indiferent ca ai 120 km / h sau 160 km / h." In fine, nu comentez... insa nu s-a gandit la distanta pe care o parcurgi cand franezi. Una este sa franezi cand ai 30-40 km / h si alta este sa franezi cand ai peste 100 km / h. E vorba de metri, de distanta... In fine. Imi pare rau de tinerii din Logan... Cat despre... QUOTE(eXtenSion @ 26 Jun 2008, 13:22) Mesajul de mai sus imi aduce aminte de o colega de-a maica-mii care dupa moartea fratelui meu in 1998 (avea 17 ani fix) i-a spus ceva de genul "Lasa Mihaela, nu fi trista, mai ai unul." Adica eu. In fine. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Puteau intra in alta masina, sau daca erau pietoni pe acolo? prin urmare e bine ca au intrat doar in stalp, putea fi mai rau. Iar pasagerii daca erau cu capul pe umeri ii solicitau soferului sa mearga mai incet, ca nu erau dusi cu forta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
rep..jpg ( Size: 6.05k )
Number of downloads: 96
Nu m-am prins inca cine esti si probabil ca nici n-o sa ma prind. Insa m-ai lasat fara replica. Gestul asta ma pune in situatia de-a face o paralela intre forum si viata reala. In viata reala sunt oameni care doneaza bani pentru a-si face imagine si oameni care doneaza bani pentru a face bine. In viata reala, probabil ca faci parte din tagma celor care vor sa faca bine, ramanand anonim. ![]() ![]() Scuze de off topic, dar am considerat ca merita. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:40 |