DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan zdrobit de stilpul de iluminat, 3 tineri dusi

BlaueCorsa
post 26 Jun 2008, 20:06
Post #31

Membru cu Prafuitor

Group: Members
From: Socola Tower, Iasi

Daca te mananca-n partea dorsala nevoia de viteza, te duci frumusel pe autodrom (contra cost) sau macar ai bunul simt sa iesi din oras. Am mers si cu mai mult decat au mers ei... dar niciodata in oras, si niciodata cu pasageri. Daca e sa se intample ceva, macar sa nu ma omor decat pe mine.
Si de vreun an nu cred c-am depasit 110 km/h.

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hornedfiend
post 26 Jun 2008, 20:16
Post #32

nimeni

Inconstienta se plateste, iar cei care isi incearca norocul de multe ori sfarsesc tragic. Astia si-au facut-o cu mana lor, asta este. Condoleante familiei totusi si sa speram ca mai invata ceva romanu' teribilist din asemenea situatii.

--------------------
Renault Clio 3 1.6 16V 2007 Exception
+
Executron
post 26 Jun 2008, 20:38
Post #33

Membru fan UAP

From: Bucuresti

In filme/reportaje din America vad intotdeaua ca rudele/parintii sunt indepartati de la locul accidentului de fortele de ordine pentru a nu ramane cu ultima imagine a celor iubiti in halul ala.

La noi militienii n-au nici o treaba, venind 2-3 cameramani sa prezinte momentul ce maxim interes si anume suferinta crunta a tatalui respectiv.

Trist.

EDIT : Mai si subtitreaza sa maximizeze impactul asupra telespectarului... wacko.gif

This post has been edited by Executron: 26 Jun 2008, 20:42

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
Alex G.
post 26 Jun 2008, 20:42
Post #34

Membru autentic

Nu pot spune nimic decat: oamenii aceia sunt (erau -- mai bine vorbesc la imperfect) inconstienti. Si ce ma sperie e ca mai sunt foarte multi ca ei pe soselele patriei.

Parerea mea e ca pentru a fi un sofer bun, nu e nevoie doar sa conduci tu corect ci sa stii sa te feresti si de vitezomanii de pe sosele.

De cand ma stiu cu permis n-am depasit decat foarte rar (pot numara pe degetele de la o mana) viteza legala iar la drum (exceptand autobahn-ul unde am mers si cu 170-180 dar acolo sunt alte conditii de drum), viteza maxima cu care circul este 90-100km/h.

Prefer sa ajungem intregi acasa decat sa ne culeaga cineva organele interne din maldarul de suruburi.

Dumnezeu sa-i ierte.

Alex

--------------------
- - -
+
Amedeus
post 26 Jun 2008, 20:49
Post #35

Membru cu Logan

From: TM

Chiar daca nu mai conteaza, dar stalpul ala nu era putin cam in sosea ? wacko.gif

Graphic1.jpg ( Size: 143.96k ) Number of downloads: 319

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
Serje
post 26 Jun 2008, 23:55
Post #36

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Poate si stalpu era in depasirea altui stalp tongue.gif
Da ce-au astia de prin Iasi cu stalpii ?
Si daca era sau nu sarit airbagu cu ce ajuta? Dar, cam cum vezi tu prin maldarul ala de fiare daca este o punga sa nu ?

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
marksman
post 27 Jun 2008, 00:55
Post #37

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(hornedfiend @ 26 Jun 2008, 21:05)
EU n-am vazut airbag sarit din volan sincer ca si cel mai ieftin model are airbag acolo, ori botul era ceva de nedescris, deci trebuia sa sara totusi.
*

Daca primul impact a fost in lateral n-avea de ce sa sara airbagul frontal.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
DUZZ
post 27 Jun 2008, 08:23
Post #38

Membru incepator

Si airbagurilaterale sa fia vaut zeci rezultatul era tot acela .
Stalpul probabil nu e pe sosea, dar cred ca este rupt de jos, unde e incovoiata masina in jurul lui , si da impresia ca ar fi in jumatatea drumului .

--------------------
DACIA Logan 2007
+
relu.ralu
post 27 Jun 2008, 08:38
Post #39

Membru incepator

From: cluj

Pt aragon sau care era cel cu aveo, intra pe www.clujeanul.ro si uita-te cum s-a facut praf un BMW in acelasi mod, la impactul cu un stalp, la fel au murit 3 tineri, acidentul a fost in aprilier cred.

la fel puti muri in orice masina daca esti destul de inconstient

--------------------
Dacia Logan - xx 81 ARG 2007 Prestige 1.6 16v
+
minny
post 27 Jun 2008, 14:55
Post #40

Membru porcos

Tipurile astea de accidente par trase la indigo, acu' vreo 2 ani o masina cu niste colegi de la lucru (dar pe care nu ii cunosteam, deh multinationala ...) veneau de la petrecerea firmei si au incercat rezistenta masinii cu un stalp. Cred ca aveau multicel desi erau in oras. Din 5 a scapat 1 totusi (sau 2 ?). Masina era un ford mondeo nou nout, deci ...
Si citeam la niste commenturi la video unu tot ce e avut de spus e ca e slaba tabla la logan! Nu ai cu cine mai .. asta e ...

--------------------
------ ------ ------
+
giany911
post 28 Jun 2008, 18:47
Post #41

Aproape util

Zob s-a facut. Vad ca lumea nu intelege ca viteza omoara. Ce airbag-uri ... la viteza aia nu faceau diferenta.
Mai e si accidentul ala de pe Magheru din Bucuresti cu Lamborghini-ul, ce coincidenta sa fie 2 Lamborghini-uri la fata locului si culmea sa nu se intreaca, de aia avea cel alb 180 ?! km/h ...

This post has been edited by giany911: 28 Jun 2008, 18:50

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
rtBK
post 28 Jun 2008, 19:33
Post #42

Unique like everyone else

Poate da domnu intr-o zi sa ai bani si sa iti cumperi un lamborghini... tu.. nu esti un impatimit al curselor, dar intre timp mai apare un alt smecheras cu o masina asemanatoare si care e dornic de o cursa. Tu stai cuminte in banca ta, el te sicaneaza si face accident. Cu ce esti vinovat?

gandeste din perspectiva asta.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
giany911
post 28 Jun 2008, 20:12
Post #43

Aproape util

N-am dat vina pe al II -lea Lambo, dar ma indoiesc ca cei doi nu se intreceau. Si inca ceva, cine isi ia un Lamborghini nu si-l ia sa mearga cu 50 km/h ( poate ca or fi exceptii, dar vorba aia exceptia confirma regula ).

Si sa dea Dumnezeu sa am si eu bani de Lamborghini biggrin.gif.

This post has been edited by giany911: 28 Jun 2008, 20:15

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
romanvs
post 28 Jun 2008, 21:27
Post #44

membru autentic

From: CRAIOVA

QUOTE(Victoras2001 @ 26 Jun 2008, 15:07)
Am avut si eu masina cu "motor". Si ma manca sa-i dau talpa. Numai ca, intotdeauna am tinut cont de doleantele celor pe care-i caram dupa mine. Copilul asta chiar n-avea masina cu "motor".
Dupa parerea mea, a conduce excelent inseamna sa fii laudat de persoanele din masina in momentul in care ajungi la destinatie. Daca se dau jos pe rand, una verde, una alba, alta borand in punga, alta nereusind sa nimereasca cu flacara brichetei tigara, indiferent de caii putere, nu esti un sofer bun. A fi sofer bun nu presupune sa impingi pedala pana la fund, in locuri unde nu-i posibil asa ceva. Nu presupune sa faci slalom prin centrul orasului. Presupune sa nu simta pasagerii cand pui frana. Sa nu se sperie in trafic ca n-ai dat prioritate si era sa intre basculanta-n tine (de fapt in ei), sa nu simta cand schimbi vitezele, sa nu stea cu ochii pe geam cat cepele la fiecare depasire facuta, urland in cor un "Tatal Nostru" si inghesuindu-se toti odata pe acelasi geam, numai sa scape de impact.
Intotdeauna am avut in cap un singur gand. Am patru oameni pe mana, oameni care mi-au incredintat vietile lor, de buna voie. Pur si simplu vietile lor sunt in mainile mele. Ce drept am sa le iau? Niciunul!!! Si pentru ce? Ca sa arat ce?
Vreau viteza, ma duc naibii cu masina goala unde stiu ca n-am pe cine ucide si-i dau pana-i sare motoru'.
*

Un post excelent.Felicitarile mele.
Intradevar asta este diferenta intre soferi si cei care se cred soferi.
Partea proasta este ca sunt tot mai multi cei care se cred soferi.Pilotii astia ad-hoc sunt cei care ne pun in pericol vietile pe drumurile publice.Este foarta multa indisciplina in trafic din pacate. mad.gif

--------------------
Hyundai Elantra 2021
D A C I A S O L E N Z A
+
IRONICK
post 28 Jun 2008, 21:57
Post #45

-

From: Romania

QUOTE(hornedfiend @ 26 Jun 2008, 21:05)
EU n-am vazut airbag sarit din volan sincer ca si cel mai ieftin model are airbag acolo, ori botul era ceva de nedescris, deci trebuia sa sara totusi.
*
Poate ne explici care este rostul unui airbag frontal primit in mecla la un impact lateral. Prosti mai sunt constructorii asta de automobile ca am montat si airbag-uri laterale. Puneau doar in fata si rezolvau problema pentru toate tipurile de impact.

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
Dsign
post 29 Jun 2008, 13:13
Post #46

Led Tuning Man

Dumnezeu sa-i odihneasca...

Am o nedumerire : militienii care ofera carnete numai pe spaga nu se gindesc ca in acel accident le pot muri copiii, sotia sau fratii? Nu se gindesc ca ei insisi pot deveni victima involuntara a unui descreierat care este prea dobitoc pentru a-si lua carnetul pe bune? V-ati intrebat vreodata de ce analfabetii au carnet si umbla ca bezmeticii prin oras la volanul papucilor sau matizurilor de distributie???

Sper ca urmatoarea victima a unui astfel de eveniment sa faca parte din familia unui mai mare de la Politie... sa vedem cum se simte! (stiu ca sunt sadic, dar altfel nu se invata minte)

--------------------
D Logan - B 48 CUP 2004 Preference 1.6MPI Egee
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
Solon
post 29 Jun 2008, 13:16
Post #47

Membru autentic

QUOTE(Dsign @ 29 Jun 2008, 14:13)

Sper ca urmatoarea victima a unui astfel de eveniment sa faca parte din familia unui mai mare de la Politie... sa vedem cum se simte!    (stiu ca sunt sadic, dar altfel nu se invata minte)
*

Nu e o gandire prea constructiva totusi! blush.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
mark``
post 3 Jul 2008, 21:17
Post #48

Membru autentic

From: Tg.Mures

Nu e dar cam are dreptate!

--------------------
Dacia Spring 2023
+
KTC
post 9 Jul 2008, 12:45
Post #49

Membru autentic

From: BUC -IF

Peste tot in lume exista stalpi de tabla si parapeti care absorb socul dintr-un impact. Totul in afara se face cu cap. Numai la noi se planteaza stalpii in sosea, copaci la 30Cm de margine si zici ca toata tara e crescatorie de gropi cu Buc in frunte.

Sunt strazile pline de cruci, palcuri palcuri. Pana la urma fiecare si-o face cu mana lui, dar mai pacat e cand mai trage si 2-3 prieteni dupa el sau mai rau, ii lasa legume sau intr-un scaun cu rotile pe viata.
Vina intotdeauna apartine conducatorului de covrig. Si mai rau e ca nimeni nu invata nimic din cele intamplate.

This post has been edited by KTC: 9 Jul 2008, 12:46

--------------------
Dacia 1310 - IF 75 KTC `85 (54cp)
BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
+
Flamingo
post 9 Jul 2008, 13:44
Post #50

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Avea cineva o vorba...
"Calc-o bre daca ai drum liber ! Ca in caz de impact, mori oricum... indiferent ca ai 120 km / h sau 160 km / h."
In fine, nu comentez... insa nu s-a gandit la distanta pe care o parcurgi cand franezi. Una este sa franezi cand ai 30-40 km / h si alta este sa franezi cand ai peste 100 km / h. E vorba de metri, de distanta... In fine.

Imi pare rau de tinerii din Logan...

Cat despre...

QUOTE(eXtenSion @ 26 Jun 2008, 13:22)
Totusi sa nu fim tristi, bine ca a intrat in sfarsit in ceva si nu in cineva.
*

Mesajul de mai sus imi aduce aminte de o colega de-a maica-mii care dupa moartea fratelui meu in 1998 (avea 17 ani fix) i-a spus ceva de genul "Lasa Mihaela, nu fi trista, mai ai unul." Adica eu. In fine.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
argon
post 9 Jul 2008, 13:50
Post #51

Mesaj semiautomat

Puteau intra in alta masina, sau daca erau pietoni pe acolo? prin urmare e bine ca au intrat doar in stalp, putea fi mai rau. Iar pasagerii daca erau cu capul pe umeri ii solicitau soferului sa mearga mai incet, ca nu erau dusi cu forta.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Victoras2001
post 9 Jul 2008, 23:46
Post #52

Membru autentic

rep..jpg ( Size: 6.05k ) Number of downloads: 96

Nu m-am prins inca cine esti si probabil ca nici n-o sa ma prind. Insa m-ai lasat fara replica. Gestul asta ma pune in situatia de-a face o paralela intre forum si viata reala. In viata reala sunt oameni care doneaza bani pentru a-si face imagine si oameni care doneaza bani pentru a face bine. In viata reala, probabil ca faci parte din tagma celor care vor sa faca bine, ramanand anonim.
aplauze.gif imbratisare.gif
Scuze de off topic, dar am considerat ca merita. smile.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeþ 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:40
Forum Renault