Cocluzii accident Logan, cel cu fuzeta ruptă....
![]() ![]() ![]() |
Cocluzii accident Logan, cel cu fuzeta ruptă....
n.vasiliu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 119 Joined: 12 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|||
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Scuze pt. off topic, dar mi-am amintit ceva ce se potriveste aici:
Esti destept daca crezi numai jumatate din ceea ce se spune, si esti genial daca stii care este jumatatea pe care trebuie sa o crezi. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 119 Joined: 12 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a sti care jumatate s-o cred trebuie sa am mai multe cunostinte tehnice... Si de-aia va intreb pe voi. Care jumatate sa o cred? Care o credeti voi?
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
omule mai bine te gandesti cum umpli rezervoru
![]() si cum faci ca jumatatea de sus sa fie plina tot timpu' ![]() iti vine masina, bagi tare cu ea, n-are nimic masina si te bucuri si de excursie ![]() asa ca : GO GO GO !!! |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
Trebuie sa recunosc ca l-am urmarit pe maxx pe-aici si este de un optimism neintalnit. Nu sunt genul de om care sa ma infig in ea, poate doar de doua trei ori sa vad cum si cat merge, dar in rest conduc super-calm... si mi-e ca nu rezista nici la mersul asta calm.
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@n.vasiliu, mai este si drobul de sare!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
Adica?
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu stii povestea drobului de sare care putea sa cada in orice moment?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
Sony |
![]()
|
Daca stai cu teama ca ar putea sa cada drobul sau sa se rupa o fuzeta mai bine nu iti iei Logan. Ia-ti o masina care sa iti dea un confort psihic sau mai bine, mergi ca RATB-ul!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
Prea tarziu. Am comandat, am dat avansul, il astept... speram totusi sa zica cineva ceva mai... tehnic...
![]() |
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
citeste cu atentie tot ce se scrie despre logan!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
n.vasiliu |
![]()
|
Am citit si ceata persista. Tu ce concluzii ai tras?
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Concluzia ca e o problema izolata, un defect de fabricatie care nu apare in serie. La ala cu fuzeta. La ala cu caseta, e o potentiala problema la toate, dar probabilitatea sa ai probleme e foarte mica. Nu se stie inca daca Dacia a reparat problema sau nu, dar se pare ca a identificat-o. Multumit?
Daca vrei detalii, mergi la intalnire joia asta si intreaba-i pe cei care stiu ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
Singura "consolare" pe care o am este ca se pare ca problema a aparut numai la primele masini facute... pana pe 15 noiembrie (asa am eu impresia). Oare gresesc?
Mai nou nu am mai auzit nici o plangere. This post has been edited by n.vasiliu: 16 Feb 2005, 16:44 |
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(n.vasiliu @ 16 Feb 2005, 18:30) Prea tarziu. Am comandat, am dat avansul, il astept... speram totusi sa zica cineva ceva mai... tehnic... ![]() Uite, atata timp cat nu stim niciunul materialul din care este facuta fuzeta sau bieleta si nici metoda (unii zic ca ar fi turnate, altii ca ar fi forjate) nu ne putem da cu parerea asa, pe nimica. Eu pot sa iti spun ca in momentul in care o sa vad piesa pot sa spun mai multe, adica atunci cand o sa imi ajunga si mie masinuta. In mod normal aceste piese NU SE RUP ASA DIN SENIN. Parearea mea, pe care o sustin pana la proba contrarie este ca in cazul cunoscut cu bieleta rupta a fost vorba de un defect ascuns, o neomogenitate in material, fapt ce statistic nu inseamna nimic pentru determinarea fiabilitatii. Inclin sa cred ca atat bieleta cat si fuzeta sunt din otel. Zicea un coleg aici pe forum ca piesele prezinta caracteristici de prelucrare prin asachiere, ceea ce ma duce cu gandul din nou la otel. Mai ales daca sunt rectificate. In legatura cu sistemul de directie din nou cazurile cu probleme sunt cazuri izolate. Defectele respective nu sunt repetate si nu s-a constatat o problema de conceptie (subdimensionare sau alegerea unui material gresit). Problema poate aparea in anumite conditii extreme, dupa parerea mea. Exista o posibila veriga slaba in sistemul de directie. Sunt convins ca in timpul dezvoltarii proiectului cei de la Renault s-au ocupat de aceasta chestiune cu directia si cred ca solutia este una care prezinta siguranta. Toate masinile au puncte vulnerabile, asta nu inseamna ca sigur se va intampla ceva cu masina respectiva candva. Inseamna doar ca pe modelul ala se pot face imbunatatiri. Solutiile tehnice care se aleg se aleg in asa fel incat sa indeplineasca anumite conditii. Mai ales in industria auto sunt standarde de calitate care trebuiesc respectate. Concluzia mea: stai linistit ca nu vei pati minuni in Logan. Sansele de a pati ceva sunt egale practic cu sansele de a castiga la concursuri din alea promitionale de la TV. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
daca era intr-adevar o problema care persista, trebuia sa apara la mai multe masini. rata de defectare si accidente din cauza directiei trebuia sa creasca, la fel ca si vanzarile. la cate zeci de mii de Loganuri circula acum pe drumuri, trebuia sa nu treaca zi sa nu vedem o fuzeta rupta "din senin".
ca asta nu se intampla, inseamna ca ce s-a intamplat au fost cazuri izolate. asa se si defineste ghinionul de al carui pericol nu vei scapa niciodata pe toata perioada vietii tale (ia sa ne uitam la televizor cati pietoni loviti pe trecere se produc anual si sa vezi acolo probabilitate care sa te faca sa nu mai traversezi strada niciodata) |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
B_99_HIG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni de supoziti si dat cu parerea sunt satul de exemplele aratate pe aici la fel.....nici unul din noi nu stim circumstantele in care s-au produs accidentele cu loganuri decat cei care au suportat accidentul si chiar de vor veni sa posteze pe aici cu "reusitele lor" tot nu reflecta realitatea 100%...de ce e simplu....nu suntem in masura sa ne dam cu parerea despre cat de buna sau de slaba este aceasta masina...de ce ?...e simplu...multi dintre cei care le-au lovit nu au fost in stare sa tina masina intreaga nici 2 luni de la momentul achizitionarii si apoi vin si dau cu parerea pe aici ce prost e loganul...etc.....nu vreau sa supar pe nimeni Doamne fereste de accident ca nu-i placut de loc....da hai sa nu mai dam cu bata in balta.... in orice accident fiecare dintre noi vinovat sau nu de accident are o parte din vina...neatentia te costa la buzunar in functie de situatie....sa ne aducem aminte de faptul ca berlina este ce mai nesigura masina produsa de dacia....iar acum ne plangem de logan....sa fim seriosi !! ....si eu am logan da nu ma lang de el....aste e masina pe care am vrut-o, asta-i masina de care am avut bani...cui nu-i convine de logan sa cumpere altceva....ceva ce crede el ca-l satisface la banii echivaleti cu un logan....si mai stam de vorba despre costuri garantie si post garantie etc....preturi consumabile....sa nu-mi veniti cu faze am opel din 1995 si piesel sunt mai ieftine...ca va dau la gard pe toti....de ce ?....e simplu....model an de fabricatie etc...nu va invat eu...mai cititi si voi.....in fine...m-am aprins nitel....dar poate va prinde bine va mai reveniti nitel
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 99 HIG F F IMPORTANT: DECAT CU MERCEDENZA MAI BINE LOGAN...LOGANISTII STIU DE CE.....TATA IAR AI TRECUT DE SCOALA...HMMM BA BOULE NU VEZI CA NU TIN FRANELE HEHE :)
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Si mie mi-a fost frica, dar mi-a trecut. 5-6 cazuri la aprope 30k de masini facute e extrem de putin. Acum dorm linistit (FNI vegheaza la.....
![]() QUOTE(B_99_HIG @ 21 Feb 2005, 01:30) ...aste e masina pe care am vrut-o, asta-i masina de care am avut bani...cui nu-i convine de logan sa cumpere altceva....ceva ce crede el ca-l satisface la banii echivaleti cu un logan.... Si dupa aia sa se mute pe alte forumuri! |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
n.vasiliu |
![]()
|
Nu stiu daca e elocvent faptul ca acum, dupa ce am mers cu ea aproape 800km de pe 21 dec and am luat-o pana pe 25 (azi), nu mi se pare o masina fragila care sa nu poata trece fara probleme pete conditii mai grele de drum (gropi etc). Insa studiam pozele de la accidentul acela cu loganul ambition rosu passion (cel care a mers cu 120 pe gheata) si mi s-a parut ceva ciudat: cel care a deschis acel topic a zis ca masina a alunecat si s-ar fi rasturnat... tind sa nu cred chestia asta, dat fiind ca plafonul este perfect intreg. In schimb am observat ca roata din dreapta fata avea o poitie tare ciudata.... fiind evident RUPTA... de ce la toate accidentele roata dreapta fata e rupta? Atasez inca odata pozele pe care le-a pus colegul nostru forumist (nu am gasit topicul respectiv).
Attached thumbnail(s) IMAG0002.JPG ( Size: 64.65k ) Number of downloads: 1002 IMAG0019.JPG ( Size: 53.89k ) Number of downloads: 527 |
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca avea 120 km/k masina era zdrente,si nici un pasager nu ar fi trait.Nici masiniile de 5 stele nu ar rezista prea bine la asa ceva.
|
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@n.vasiliu
Tie nu ti se pare destul de infundat portbagajul primind o lovitura de sus in jos si putin catre interior....chiar asa greu e de observat. Daca o masina se rastoarana se poate rasturana dea binelea si plafonul nici sa nu fie atins. Mai rar...dar se poate. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti, iar o luam de la capat cu acidentul asta? mai fusera vreo trei topicuri cu el...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
loki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 September 04 ![]() |
QUOTE(n.vasiliu @ 25 Feb 2005, 14:49) Nu stiu daca e elocvent faptul ca acum, dupa ce am mers cu ea aproape 800km de pe 21 dec and am luat-o pana pe 25 (azi), nu mi se pare o masina fragila care sa nu poata trece fara probleme pete conditii mai grele de drum (gropi etc). Insa studiam pozele de la accidentul acela cu loganul ambition rosu passion (cel care a mers cu 120 pe gheata) si mi s-a parut ceva ciudat: cel care a deschis acel topic a zis ca masina a alunecat si s-ar fi rasturnat... tind sa nu cred chestia asta, dat fiind ca plafonul este perfect intreg. In schimb am observat ca roata din dreapta fata avea o poitie tare ciudata.... fiind evident RUPTA... de ce la toate accidentele roata dreapta fata e rupta? Atasez inca odata pozele pe care le-a pus colegul nostru forumist (nu am gasit topicul respectiv). Eu cred ca este posibil sa fie vorba de o rasturnare (chiar daca plafonul este intreg) pe gheata - contact cu zapada (care se observa este destul de mare) Nu cred insa ca avea 120Km/h - am vazut un Mercedes C-Klasse rasturnat la 120km/h, tot cu plafonul intreg, dar restul.... daca a fost intr-adevar o rasturnare, este posibil sa fi lovit cu partea din dreapta fata la aterizare si de aici roata aia asa stramba...(se observa ca si partea din dreapta spate este afectata mai mult) |
-------------------- |
|
n.vasiliu |
![]()
|
Ca sa nu mai deranjez pe nimeni, da-mi tu klaus te rog frumos un link unde as putea continua aceasta discutie. Sorry daca deranjez.
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
omul se intreba de ce arata roata asa.
puntea fata permite o astfel de deformare. la cum arata cauciucul ma intreb ce a luat in roti. referitor la directie(servo) si roverul si dacia au servodirectie dar la lgn imi e frica sa fac manevre bruste la 120 in schimb pe rover NP.asa ca un sambure de adevar e si in treaba cu acomodatul cu servo |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dydycom @ 12 Apr 2005, 06:41) referitor la directie(servo) si roverul si dacia au servodirectie dar la lgn imi e frica sa fac manevre bruste la 120 in schimb pe rover NP.asa ca un sambure de adevar e si in treaba cu acomodatul cu servo Deci Rover-ul face oamenii mai curajosi? Ca legile fizicii nu cred ca se suspenda. |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(klaus @ 25 Feb 2005, 13:01) Mai baieti, iar o luam de la capat cu acidentul asta? Chiar asa! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:17 |