SEE THROUGH TIRE
![]() ![]() ![]() |
SEE THROUGH TIRE
Asi |
![]()
|
||
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu e acelasi lucru. Plus de asta cred ca maxim 1% din soferi isi modifica presiunea in cauciucuri dupa necesitati. Nesemnificativ.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Inseamna ca eu oi fi ala unul dintr-o suta?
Ca sa ne intelegem: nici eu (si cred ca nimeni) nu fac/face asta chiar de fiecare data cind mia iau un pasager. Dar inainte si dupa de orice drum (mai) lung o fac. De altfel, verificarea presiunii ar trebui sa faca oricum parte din pregatirile de drum - nu? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nenea os, se vede ca esti batran!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sony, eu cu "flash"-urile nu prea ma impac; dar de apasat pe pedala n-avea grija ca stiu si eu (e drept, stiu sa si ridic pedala cind e cazul) - caci numai sa apesi, asta poate si-o caramida.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, ca sa fiu sincer, la cat de babalac sunt, nici io nu ma impac cu flashurile. Si cand vine cate un ozeneu d-asta cu flashuri, io nu mai am curaj sa imi schimb traiectoria. Ba chiar incetinesc ca sa nu-l supar, ca nu am chef sa fiu rapit de extraterestri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi, aceste cauciucuri nu cred ca vor arata asa in "versiunea" finala. Probabil ca le pun ceva pereti pe margine. Aceste modele cred ca sunt asa ca sa vedem cum functioneaza. Totusi, cred ca ar fi foarte scumpe datorita cauciucului din care sunt facute. Ma gandesc ca nu e chiar un cauciuc obisnuit.
Oricum, era un film despre ele si la Clipuri video. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:46 |