Activare functii, CB si alte treburi
![]() ![]() ![]() |
Activare functii, CB si alte treburi
VS-02-MVO |
![]()
|
||
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
- PH-88-WIS Dacia Logan Preferance 2006 1.6 PH-88-WSP.
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Anunturi gasesti baietii care te pot ajuta.
Dar, martor usi deschise tu o sa ai la masina si la fel si CB. Tie-ti raman restul functiilor de activat. Numai ... vezi ca-i posibil sa pierzi garantia. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
Eu stiu unde e bursa si am si gasit anuntul de mai mult timp. Problema mea e daca se poate face si pentru Sandero, in speta Modelul Laureat. Prestige-ul are active functiile respective?
This post has been edited by VS-02-MVO: 28 Jun 2008, 09:34 |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 863 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
inchiderea usilor la o anumita viteza sau interval de timp nu este activat pe nici un model de logan sau sandero, deci nici Prestige-ul nu le are
|
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
Inteles. Multam. De curiozitate, care ar fi explicatia, adica de ce exista si nu sunt activate?
This post has been edited by VS-02-MVO: 28 Jun 2008, 10:34 |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pentru ca dacar ar fi asa, ar costa mai mult ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi activata treab cu inchiderea la o anumita viteza ar trebui sa fie activata si treaba cu deschiderea in caz de accident (adica inca o legatura UCE airbag-uch) pentru a se putea deschide usa din afara.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu va faceti griji de garantie, nu vede nimeni din service asemenea modificari
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
B-39-ZOZ |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti - Bacau ![]() |
nu inteleg de ce ar trebui sa coste mai mult adica atata timp cat sunt deja implementate functiile si trebuie doar activate ... cred ca e doar mentalitate romaneasca la mijloc
|
--------------------
Dacia - Renault
Sandero 1.6
2008
- BC 01 EGN Get rich or die tryin' !
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
mentalitatea romaneasca e la noi...cei care gandim asa..afara ei o numesc marketing si daca ar putea masura ..mai mult ca sigur ar impozita si cantitatea de gaze din avatarul tau cum de altfel o fac pentru fermele de vaci...(taxa de mediu pentru poluare).
oricum..cei interesati stiu unde ma gasesc si...mult mai ieftin ca la fabrica... ![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
dacistu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 19 July 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
ABS plus
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
se pot vedea la un control amanuntit. el se referea la revizii sau alte chestii minore....
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
wrcristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 December 06 From: pitesti ![]() |
salut va
pin 22 tablou de bord,pin 6 uch dar apoi trebuie sa intri cu ddt pe functia car |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
B-39-ZOZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti - Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia - Renault
Sandero 1.6
2008
- BC 01 EGN Get rich or die tryin' !
|
|
love |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 February 08 ![]() |
Sunt proprietar de sandero deci vorbesc "in cunostinta de cauza"
La un laureate -ca al meu este in dotarea de serie martorul ptr usi deschise , inchiderea progresiva a plafonierei,avertizare sonora faruri aprinse,blocarea automata a usilor dupa 10 sec daca nu intri in masina dupa deschidere,etc.....deci? |
--------------------
dacia
solenza clima
2003-clima
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Blocarea automata se face dupa 30 de secunde.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
love |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 February 08 ![]() |
Clar ca nu am numarat secundele dar era doar o ipoteza aceea ca exista aceasta functie -fara sa fie nevoie de a o activa din CB ulterior!
This post has been edited by AL: 10 Feb 2009, 20:13 |
--------------------
dacia
solenza clima
2003-clima
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 6 Aug 2008, 09:06) in mod normal pe nimeni de prin service nu intereseaza ca tu ai facut semenea modificari sau ca n-ai casetofonul standard, dar sa nu te astepti totusi ca daca strici ceva poti sa te duci la ei cu gura sa-ti repare pe garantie. |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
a fost pusa o intrebare simpla la care s-a raspuns... topicul se inchide
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th March 2025 - 21:18 |